Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ben de erkek hissediyorum ya rüya falan görmüyorum keşke görsem bi de ben çok korkuyorum annelikten hem çalışıp hem iyi bi anne olabilecek miyim acaba
Teyzemde öğretmen 3 tane erkek annesi ve art arda doğurdu çokta güzel annelik yaptı işinede baktı eminim sizde güzel bir anne olucaksınız ❤

Duygulandım hala hazır hissetmiyorum ama çok heyecanla bekliyorum.
Bende öğretmenim. Bu 2 çocuğum inşallah. Sat 29 haziran 5 nisan doğum ama muhtemelen martın sonunda olur diye düşünüyorum sezaryen olacağı için. İnşallah çok iyi bir anne olacaksınız. Bunu düşünmeniz bile iyi bir anne olcağınızın işareti. Bizi yoran kısım ücretsiz izin ve bakacak kişi kısmı. Onu aşınca inşallah çok güzel geçiyor zaman ne zaman büyüdüğünü anlamıyorsunuz. İlk çocuğum erkek ve 3 yaşında.

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim Allah bağışlasın diğer evladınızı da sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Keşke şu ücretli doğum izni bir seneye çıksaydı.
Benim annem yalnız yaşıyor tek kardeşim o yüzden sanırım şanslıyım kendisi severek bakarım diyor ben hep izin alma taraftarıydım ama evde sürekli bebekle olmak bunaltır mı acaba?

Annenizden Allah razı olsun. İster istemez bunaltır. Çalışmaya alışınca o süreçte bir süre sonra bunaltıyor. Bende 9 ayşıkken işe başladim. Annem bir süre bende kaldı idare etti baktım kendi evimin huzuru kaçıyor (annem eşimin ailesiyle arası iyi değil. Onlar arayınca eşimin davranışından anlam çıkarmaya başlanmıştı. Bende ne kadar başta önemsemesemde sonra annem gib bakmaya bşlamıştım eşim gözümde farklı göründü.) sonra Rabbim çok iyi birini çıkardı okulda arkadşaımın eşi bakıyor ve bizden çok şimdi onların dediği daha önemli oğlımun gözünde. Seneye oğlum kreşe bende maddi duruma göre ya iş başı bakıcıyı ayarlarsam ya da 1 yaşına kadar izin alacağım. Bakalım serüvende bizi neler bekliyor

Ben de biraz korkuyorum aile içindeki durumlardan,bi sıkıntımız yok ama korkuyorum evde 3. Kişiden annem de olsa. Ama bilmiyorum ya inanın çok kararsızım. İnşallah hepimiz için kolay ve güzel bi süreç olur.

Kızlar cinsiyet söylerken öğrenmeden önceki tahmininizi de yazarsanız iyi olur
Ben kimseye söylemedim ama erkek hissediyordum. Rüyamda da erkek bebek görmüştüm. Eşim de erkek hissediyordu. Ama gebe kalmadan önce sorsalar ikimiz de kız derdik Neysa babaları bilmem ama bence anneler hissedebiliyor ya Ultrasona göre doktorum erkek %100 dedi. Bugün fetal dna verdim. Epey düşündüm firma üzerine, en son panorama naterayı seçtim. Güzel sonuçlar gelir inşallah.

Geç döllenme olabilir 1 2 haftalık farklar normal kabul ediliyor

Ben de erkek hissediyorum ya rüya falan görmüyorum keşke görsem bi de ben çok korkuyorum annelikten hem çalışıp hem iyi bi anne olabilecek miyim acaba

Randevun ne zaman senin de belli olur yakında
İki yakın arkadaşım öğretmen. Biri ikinciye hamile. Çokta güzel baktı. Bir süre annesi hastaydı akrabası baktı.. sonra annesi. Şanslı olan tarafı annesi ile aynı mahallede oturuyor. İkinci arkadaşım da çocuğu bir yaşına girecek o ücretsiz iznini uzattı. Ama uzatmasa bile annesi bakar o da aynı mahallede sen de kres çağına gelene kadar ayarlarsın bir şekilde. Herkes nasıl yapıyorsa yaparsın. Su akar yolunu bulur

Ben cumartesi gidicem büyük ihtimal

İnşallah
Cinsiyeti öğreniriz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…