- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.661
Saç tozundan zarar gelmez bence yaBenim dipler bembeyaz su anhaftasonu bi davete katılcam, fön çektirsem de kötü görüncek sürekli tepemde topluyorum. 2 ay daha beklicem artık mecbur
Randevun ne zaman senin de belli olur yakındaVe yaşadıkları belirtileri de merak ediyorum yani yazan olursa
Ben bu gece yine erkek çok tatlı bir bebek seviyordumama içimden hala kız gibi geçiyor bakalım ne olcak
Teyzemde öğretmen 3 tane erkek annesi ve art arda doğurdu çokta güzel annelik yaptı işinede baktı eminim sizde güzel bir anne olucaksınız ❤Ben de erkek hissediyorum yarüya falan görmüyorum keşke görsem bi de ben çok korkuyorum annelikten hem çalışıp hem iyi bi anne olabilecek miyim acaba
Duygulandım hala hazır hissetmiyorumTeyzemde öğretmen 3 tane erkek annesi ve art arda doğurdu çokta güzel annelik yaptı işinede baktı eminim sizde güzel bir anne olucaksınız ❤
Teyzem okuldan çıkar çıkmaz nasıl eve koşuyordu anneannem bakıyordu bebeğe annesini görünce çok seviniyordu bence çok güzel biraz özlüyorsun hemDuygulandım hala hazır hissetmiyorumama çok heyecanla bekliyorum.
Bende öğretmenim. Bu 2 çocuğum inşallah. Sat 29 haziran 5 nisan doğum ama muhtemelen martın sonunda olur diye düşünüyorum sezaryen olacağı için. İnşallah çok iyi bir anne olacaksınız. Bunu düşünmeniz bile iyi bir anne olcağınızın işareti. Bizi yoran kısım ücretsiz izin ve bakacak kişi kısmı. Onu aşınca inşallah çok güzel geçiyor zaman ne zaman büyüdüğünü anlamıyorsunuz. İlk çocuğum erkek ve 3 yaşında.Duygulandım hala hazır hissetmiyorumama çok heyecanla bekliyorum.
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim Allah bağışlasın diğer evladınızı da sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Bende öğretmenim. Bu 2 çocuğum inşallah. Sat 29 haziran 5 nisan doğum ama muhtemelen martın sonunda olur diye düşünüyorum sezaryen olacağı için. İnşallah çok iyi bir anne olacaksınız. Bunu düşünmeniz bile iyi bir anne olcağınızın işareti. Bizi yoran kısım ücretsiz izin ve bakacak kişi kısmı. Onu aşınca inşallah çok güzel geçiyor zaman ne zaman büyüdüğünü anlamıyorsunuz. İlk çocuğum erkek ve 3 yaşında.
Annenizden Allah razı olsun. İster istemez bunaltır. Çalışmaya alışınca o süreçte bir süre sonra bunaltıyor. Bende 9 ayşıkken işe başladim. Annem bir süre bende kaldı idare etti baktım kendi evimin huzuru kaçıyor (annem eşimin ailesiyle arası iyi değil. Onlar arayınca eşimin davranışından anlam çıkarmaya başlanmıştı. Bende ne kadar başta önemsemesemde sonra annem gib bakmaya bşlamıştım eşim gözümde farklı göründü.) sonra Rabbim çok iyi birini çıkardı okulda arkadşaımın eşi bakıyor ve bizden çok şimdi onların dediği daha önemli oğlımun gözünde. Seneye oğlum kreşe bende maddi duruma göre ya iş başı bakıcıyı ayarlarsam ya da 1 yaşına kadar izin alacağım. Bakalım serüvende bizi neler bekliyorÇok tatlısınız çok teşekkür ederim Allah bağışlasın diğer evladınızı da sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Keşke şu ücretli doğum izni bir seneye çıksaydı.
Benim annem yalnız yaşıyor tek kardeşim o yüzden sanırım şanslıyım kendisi severek bakarım diyor ben hep izin alma taraftarıydım ama evde sürekli bebekle olmak bunaltır mı acaba?
Evet olabilirSaç tozundan zarar gelmez bence ya
Ben de biraz korkuyorum aile içindeki durumlardan,bi sıkıntımız yok ama korkuyorum evde 3. Kişiden annem de olsa. Ama bilmiyorum ya inanın çok kararsızım. İnşallah hepimiz için kolay ve güzel bi süreç olur.Annenizden Allah razı olsun. İster istemez bunaltır. Çalışmaya alışınca o süreçte bir süre sonra bunaltıyor. Bende 9 ayşıkken işe başladim. Annem bir süre bende kaldı idare etti baktım kendi evimin huzuru kaçıyor (annem eşimin ailesiyle arası iyi değil. Onlar arayınca eşimin davranışından anlam çıkarmaya başlanmıştı. Bende ne kadar başta önemsemesemde sonra annem gib bakmaya bşlamıştım eşim gözümde farklı göründü.) sonra Rabbim çok iyi birini çıkardı okulda arkadşaımın eşi bakıyor ve bizden çok şimdi onların dediği daha önemli oğlımun gözünde. Seneye oğlum kreşe bende maddi duruma göre ya iş başı bakıcıyı ayarlarsam ya da 1 yaşına kadar izin alacağım. Bakalım serüvende bizi neler bekliyor
Ben kimseye söylemedim ama erkek hissediyordum. Rüyamda da erkek bebek görmüştüm. Eşim de erkek hissediyordu. Ama gebe kalmadan önce sorsalar ikimiz de kız derdikKızlar cinsiyet söylerken öğrenmeden önceki tahmininizi de yazarsanız iyi olur
İyi bari yalnız değilimBende 10 haftalık belirgin hale geldi dar şeyler giyince özellikle kendini belli ediyor
Geç döllenme olabilir 1 2 haftalık farklar normal kabul ediliyorKızlar konuşmaları okuyordum da bişey dicem size, benim son regl tarihine göre 7+2 olması lazım. Bugün anksiyete yaşadım başka doktora gittim eve yakın bir yerde. Ultrasonla baktı ama onkologdu pek iyi kullanamadı aleti. Bebeğin kalbi atıyor dedi dinledim ben de atıyordu ama küçük dedi 6 haftalık gibi dedi. 6 haftalıkken gittigim başka doktor da daha 5 hafta gibi dedi. Bebeğim neden geriden geliyor7 haftalık ultrason fotosu ekliyorum sizce bi terslik mi var? Düzgün çekemedi hoca fotoğrafı, sol alttaki iki artı işareti arasındaki bebişimEki Görüntüle 3632454
İlk gebeliğimde 11 haftalıkken gittiğimde yüzde 70 kız ama hazırlık yapmayın demişti. 16. Hafta gittiğimde erkek dediTahmin aldım kız gibi ama 11.hafta çok erken buna göre hazırlık yapma dedi doktorum
Ben de erkek hissediyorum yarüya falan görmüyorum keşke görsem bi de ben çok korkuyorum annelikten hem çalışıp hem iyi bi anne olabilecek miyim acaba
İki yakın arkadaşım öğretmen. Biri ikinciye hamile. Çokta güzel baktı. Bir süre annesi hastaydı akrabası baktı.. sonra annesi. Şanslı olan tarafı annesi ile aynı mahallede oturuyor. İkinci arkadaşım da çocuğu bir yaşına girecek o ücretsiz iznini uzattı. Ama uzatmasa bile annesi bakar o da aynı mahalledeRandevun ne zaman senin de belli olur yakında
İnşallahİki yakın arkadaşım öğretmen. Biri ikinciye hamile. Çokta güzel baktı. Bir süre annesi hastaydı akrabası baktı.. sonra annesi. Şanslı olan tarafı annesi ile aynı mahallede oturuyor. İkinci arkadaşım da çocuğu bir yaşına girecek o ücretsiz iznini uzattı. Ama uzatmasa bile annesi bakar o da aynı mahalledesen de kres çağına gelene kadar ayarlarsın bir şekilde. Herkes nasıl yapıyorsa yaparsın. Su akar yolunu bulur
Ben cumartesi gidicem büyük ihtimal
Ben ilk günden beri erkek hissediyorum rüyamda da erkek bebek görmüştümKızlar hadii cinsiyet tahminini dolduralım
Var mı hissettiğiniz? Zaten yakında netleşir
Sağlıkla gelsinBen ilk günden beri erkek hissediyorum rüyamda da erkek bebek görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?