Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Uzun tedaviler ve kayıplar sonrasj kendiliginden hamile kaldım iki kan sonucum 2 katı arttı vajinal kese göründü ama ben 3.kez de kan vermek istedim ama bu sefer iki katı artmadı %65 gibi bir artış oldu ve ben çok tedirginim.

Eklentiler

• Screenshot_20250709-162750_ChatGPT.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım tedirgin olacagın bir şekilde yükselme degil aynı saatlerde mi verdin birde beta kese oluşturan sonra ıkı katı yükselmeyi yavaşlatır. Şimdi önemli olan kesenin gelişimi canım. Benimde kayıplarım var burda plan birçok gebenin de vardır. Seni çok iyi anlıyorum ama güzel yükselmiş betan

benim de bugün 5+5 belirti olmaması korkutuyordu, normal miymişşş
Canım bende aşırı yorgunluk oluyor şu dönemde. Daha mide bulantıları başlamadı. Herkesin bir değil tabi. Bazıların 5. Hafta da bazıları 6 7 de başlıyor. Bakalım bizim ne zaman baslıcak nasıl ilerleyecek

Merhaba. Benim de iki katı artmadı kese göründü ama. Doktora sorduğumda artık iki katı artmasını beklemiyoruz yüzde 60 artsa yeter dedi kese göründükten sonra beta takibine gerek yok dedi. Bence içinizi ferah tutun

Hayır canım güzel artmış bende 1 gün arayla vermiştim 1900den 2100 çıktı bir gün sonra tekrar verdim 5000lerde çıktı

Sanırım tekrar bir düşük yaşıyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam yaşadığım dördüncü gebelik her defasında kanamayla başlayıp düşükle sonuçlanıyor bu sabah karından vajınaya vuran ağrı hafif bel ağrısıyla kanama yaşadım yarın sabah doktor randevum var hiç böyle hayal etmemiştim kalbini duyarım diye heyecanla yarını bekliyordum yinede dua eder misiniz? benim için sevgili anne adayları

Doğru hastaneye git yarını bekleme. Aynısı cumartesi günü bana oldu ve Regl gibi her yer kıpkırmızı oldu hastaneye gittim ama kese duruyordu ve ilk defa kalp atışını duydum. Progestan serum yaptılar kanamam geçti kahverengileşti ve bebek Allaha şükür benimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…