Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
5 Temmuz'da 581'di. Bugün bakmadı betaya. Testler verdi yarın sağlık ocağında yaptıracağım. İçinde beta yoktu ama sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum
Banada sağlık ocagina bildirim yapcam simdi sisteme girince onlar görecek direk git doktorum detayli tahlil istiyor de yapsinlae bana at sonuclari dedi tek tek yazmadi hangi testleri istedigini ya saglik ocagi problem cikarmaz insallah

Evet kırılmamaları için, onlar için şimdiden bırakmamız lazım. Güçlenmemiz de gerekiyor diğer bebeğimiz için Oğlum'a bebekten bahsediyorum şimdiden, karnımı sevip okşuyor, anlıyor mu gerçekten bilmiyorum. Babası içerden artık sütü bebek emecek dedi, susturaman. Ondan sonra sanki daha yoğunlaştı. Bazen en güvendiğimiz insanlar bile istemeden etki edebiliyor. Bu beni biraz geriye attı Birbirimize önerilerde bulunalım bu süreçte

Ya bu babalar neden böyleee once cocuk bir memeyi bıraksın kabullensin sonra kardesinin emecegini ogrensin cocukta travma yaratmis babasi

Banada sağlık ocagina bildirim yapcam simdi sisteme girince onlar görecek direk git doktorum detayli tahlil istiyor de yapsinlae bana at sonuclari dedi tek tek yazmadi hangi testleri istedigini ya saglik ocagi problem cikarmaz insallah
Bana verdiği liste şu kadın doğum doktorunun. Sağlık ocağı ya da devlette ücretsiz yaptırıp gelebilirsin dedi. Hastanede 11 bin tutuyormuş. Üzeri çizili olan kan uyuşmazlığı olanlarda yapılıyormuş. Sizde varsa sorarsınız

Eklentiler

• 1000220282.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 74
Teşekkürler yuh ya 11 bin nedir vallahi insan soyuyorlar zaten bircok doktorda hastasini zorlamiyor devlette yaptir sonucu bana at diyor

Yaaa demeseymiş keşke öyle anlamazlar gibi geliyor ama bilinçaltları her şeyi kaydediyor. Biz bebekten bahsetmedik henüz. Karnım belirginleşmeye başlayınca yaklaşık 4-5 aydan sonra söylemeyi planlıyorum. Hem ismi belirlenmiş olur, hem de şişlikle bağdaştırır diyorum. Bakalım evet bol bol yardımlaşalım benim için de çok iyi olur

Aynı yolları birlikte yürümek kolaylaştırır, çok teşekkür ederim Umarım kolaylıkla hallederiz

Merhabalar güzel anneler herkesin gebeliği şimdiden hayırlı olsun bende 5+7 günlük gebeyim tahmini doğum tarihim 6mart gebeliğim i oğrendiğimden beri kahverengi akıntım var dün kırmızı kanamam gelince doktora gitdik bana yatış verdi ve kanamayı kontrol altına aldı doktorum kese güzel bebek göründü ama kalp atışını transvajonal olarak duyamadık doktorum daha erken dedi ama benmi evham yapiyorum acaba sizler kaç haftalıkken duydunuz bir hafta sonra tekrar gel kalp atişi için bakalım dedi ama hala kahverengi akıntım geliyor doktorum o normal dedi ama çok gariptir ki kese etrafında ve ya rahimde hiç kanama alanı yok varmı benim gibi olan

Kalp atışı için beni de 7.hafta içerisinde çağırdı doktor. 4+5'im şu anda. Evham yapmanız normal, kanama korkutmuş sizi. Bildiğim kadarı ile kahverengi akıntı normal ama isterseniz başka bir doktora daha görünün, aynı şeyleri duyarsanız rahat edersiniz. Rahim temizleniyor ve bebeğe yer açıyor, ona uygun ortam hazırlıyor. Biz dışarıda heyecanla beklerken içeride muhteşem bir organizasyon var işlerinin başındalar Ben de evham yapardım bu arada

İnşallah bu dönemi atlatır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bugün ben de tam 5 haftalik oldum.
Gebeliğin ilk haftalarında kahverengi akıntıyı normal karşıliyolar. İnşallah sıkıntı olmaz seninde.

Şoyle evham yapiyorum önceki gebeliğimde de kahverengi akıntım vardı 9+5 de biranda kanamam başladi ve bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum genetik bakıldı iki genimde pihtilaşma çikti şimdiki gebeliğimdese doktor enox 4000 iğne başladi ama kahverengi akıntım devam etdiği için enox 4000 e ara ver dedi o yüzden ne yapicami bilmiyorum 4 gündür iğneyi kullanmıyorum bugün hastaneden taburcu oldum progesteron fitil ve iğne verdi bakalım inşallah sorunsuz bir şekilde alırım bebeğimi kucağima sizde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…