- 19 Ocak 2016
- 2.293
- 1.754
- 133
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Gayet guzel canım maşallahMerhaba Kızlar, dün Beta HCG verdim 6641 çıktı değer. Bana yeterince yüksek gibi geldi haftama göre, sizce?
5 Temmuz'da 581'di. Bugün bakmadı betaya. Testler verdi yarın sağlık ocağında yaptıracağım. İçinde beta yoktu ama sağlık ocağı yapar mı bilmiyorumMerhaba hamileliğiniz sağlıkla geçsin
Betanız kaçtı acaba?
Amin inşallahSupe
Çok güzel maşallah saglikla devam etsin
Banada sağlık ocagina bildirim yapcam simdi sisteme girince onlar görecek direk git doktorum detayli tahlil istiyor de yapsinlae bana at sonuclari dedi tek tek yazmadi hangi testleri istedigini ya saglik ocagi problem cikarmaz insallah5 Temmuz'da 581'di. Bugün bakmadı betaya. Testler verdi yarın sağlık ocağında yaptıracağım. İçinde beta yoktu ama sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum
Evet kırılmamaları için, onlar için şimdiden bırakmamız lazım. Güçlenmemiz de gerekiyor diğer bebeğimiz içinYaaa zaten çok zorbiz de geceyi çok zor bıraktık ama gündüz de aynı senin gibi kıyamadığım için ve ben de sevdiğim için hemen bıraktırmak istemiyordum. Ama erken bıraktıracağım mecbur doğumla meme bırakma yakın olsun istemiyorum. Bugün daha da azaltmaya başladım ilk uyandığında emzirdim daha emzirmedim 2-3 kere istedi ama saklambaç kovalamaca ile unutturdum bu şekilde ilerlemeyi planlıyorum. Vedalaşması kolay olsun diye. Emzirme aralıkları açılınca da güzel bir vedalaşma planlayacağım ki sevgiyle emdi sevgiyle bıraksın diye. Önceden emzirirken hep seni çok seviyorum diyordum şimdi emmediği zamanlarda diyorum ki benim sevgimle memeyi bağdaştırmasın diye. Ay öyle işte ya ben de hazır değildim aslında daha gündüz için ama kendisi için mecburum
Ya bu babalar neden böyleee once cocuk bir memeyi bıraksın kabullensin sonra kardesinin emecegini ogrensin cocukta travma yaratmis babasiEvet kırılmamaları için, onlar için şimdiden bırakmamız lazım. Güçlenmemiz de gerekiyor diğer bebeğimiz içinOğlum'a bebekten bahsediyorum şimdiden, karnımı sevip okşuyor, anlıyor mu gerçekten bilmiyorum. Babası içerden artık sütü bebek emecek dedi, susturaman. Ondan sonra sanki daha yoğunlaştı. Bazen en güvendiğimiz insanlar bile istemeden etki edebiliyor. Bu beni biraz geriye attı Birbirimize önerilerde bulunalım bu süreçte
Bana verdiği liste şu kadın doğum doktorunun. Sağlık ocağı ya da devlette ücretsiz yaptırıp gelebilirsin dedi. Hastanede 11 bin tutuyormuş. Üzeri çizili olan kan uyuşmazlığı olanlarda yapılıyormuş. Sizde varsa sorarsınızBanada sağlık ocagina bildirim yapcam simdi sisteme girince onlar görecek direk git doktorum detayli tahlil istiyor de yapsinlae bana at sonuclari dedi tek tek yazmadi hangi testleri istedigini ya saglik ocagi problem cikarmaz insallah
TeşekkürlerBana verdiği liste şu kadın doğum doktorunun. Sağlık ocağı ya da devlette ücretsiz yaptırıp gelebilirsin dedi. Hastanede 11 bin tutuyormuş. Üzeri çizili olan kan uyuşmazlığı olanlarda yapılıyormuş. Sizde varsa sorarsınız
Yaaa demeseymiş keşke öyleEvet kırılmamaları için, onlar için şimdiden bırakmamız lazım. Güçlenmemiz de gerekiyor diğer bebeğimiz içinOğlum'a bebekten bahsediyorum şimdiden, karnımı sevip okşuyor, anlıyor mu gerçekten bilmiyorum. Babası içerden artık sütü bebek emecek dedi, susturaman. Ondan sonra sanki daha yoğunlaştı. Bazen en güvendiğimiz insanlar bile istemeden etki edebiliyor. Bu beni biraz geriye attı Birbirimize önerilerde bulunalım bu süreçte
Evet ya gerçekten babalar neden böyleYa bu babalar neden böyleee once cocuk bir memeyi bıraksın kabullensin sonra kardesinin emecegini ogrensin cocukta travma yaratmis babasi
Aynı yolları birlikte yürümek kolaylaştırır, çok teşekkür ederimYaaa demeseymiş keşke öyleanlamazlar gibi geliyor ama bilinçaltları her şeyi kaydediyor. Biz bebekten bahsetmedik henüz. Karnım belirginleşmeye başlayınca yaklaşık 4-5 aydan sonra söylemeyi planlıyorum. Hem ismi belirlenmiş olur, hem de şişlikle bağdaştırır diyorum. Bakalım evet bol bol yardımlaşalım benim için de çok iyi olur
Düşünmeden hareket eden varlıklar çünkü bizim gibi ince ince dusunemiyorlarEvet ya gerçekten babalar neden böyle
Evet bir de bu tamamlayıcı sigortaya indirimli haliTeşekkürleryuh ya 11 bin nedir vallahi insan soyuyorlar zaten bircok doktorda hastasini zorlamiyor devlette yaptir sonucu bana at diyor
Hayırlı olsun kaç gün geciktinizSelam güzel anneler bende dün betahcg nin 61 olduğunu öğrendim. Duygu karmaşası yaşıyorum. Benim kasık ağrım ve gogus ağrılarım var. Bir de canım hiç yemek yemek istemiyor. Ağzımda değişik bir tat var.
Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründüHaftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
Kalp atışı için beni de 7.hafta içerisinde çağırdı doktor. 4+5'im şu anda. Evham yapmanız normal, kanama korkutmuş sizi. Bildiğim kadarı ile kahverengi akıntı normal ama isterseniz başka bir doktora daha görünün, aynı şeyleri duyarsanız rahat edersiniz. Rahim temizleniyor ve bebeğe yer açıyor, ona uygun ortam hazırlıyor. Biz dışarıda heyecanla beklerken içeride muhteşem bir organizasyon var işlerinin başındalarMerhabalar güzel anneler herkesin gebeliği şimdiden hayırlı olsunbende 5+7 günlük gebeyim tahmini doğum tarihim 6mart gebeliğim i oğrendiğimden beri kahverengi akıntım var dün kırmızı kanamam gelince doktora gitdik bana yatış verdi ve kanamayı kontrol altına aldı doktorum kese güzel bebek göründü ama kalp atışını transvajonal olarak duyamadık doktorum daha erken dedi ama benmi evham yapiyorum acaba sizler kaç haftalıkken duydunuz bir hafta sonra tekrar gel kalp atişi için bakalım dedi ama hala kahverengi akıntım geliyor doktorum o normal dedi ama çok gariptir ki kese etrafında ve ya rahimde hiç kanama alanı yok varmı benim gibi olan
İnşallah bu dönemi atlatır sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMerhabalar güzel anneler herkesin gebeliği şimdiden hayırlı olsunbende 5+7 günlük gebeyim tahmini doğum tarihim 6mart gebeliğim i oğrendiğimden beri kahverengi akıntım var dün kırmızı kanamam gelince doktora gitdik bana yatış verdi ve kanamayı kontrol altına aldı doktorum kese güzel bebek göründü ama kalp atışını transvajonal olarak duyamadık doktorum daha erken dedi ama benmi evham yapiyorum acaba sizler kaç haftalıkken duydunuz bir hafta sonra tekrar gel kalp atişi için bakalım dedi ama hala kahverengi akıntım geliyor doktorum o normal dedi ama çok gariptir ki kese etrafında ve ya rahimde hiç kanama alanı yok varmı benim gibi olan
Bugün ben de tam 5 haftalik oldum.
Gebeliğin ilk haftalarında kahverengi akıntıyı normal karşıliyolar. İnşallah sıkıntı olmaz seninde.
Şoyle evham yapiyorum önceki gebeliğimde de kahverengi akıntım vardı 9+5 de biranda kanamam başladi ve bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum genetik bakıldı iki genimde pihtilaşma çikti şimdiki gebeliğimdese doktor enox 4000 iğne başladi ama kahverengi akıntım devam etdiği için enox 4000 e ara ver dedi o yüzden ne yapicami bilmiyorum 4 gündür iğneyi kullanmıyorum bugün hastaneden taburcu oldum progesteron fitil ve iğne verdi bakalım inşallah sorunsuz bir şekilde alırım bebeğimi kucağima sizde oyleKalp atışı için beni de 7.hafta içerisinde çağırdı doktor. 4+5'im şu anda. Evham yapmanız normal, kanama korkutmuş sizi. Bildiğim kadarı ile kahverengi akıntı normal ama isterseniz başka bir doktora daha görünün, aynı şeyleri duyarsanız rahat edersiniz. Rahim temizleniyor ve bebeğe yer açıyor, ona uygun ortam hazırlıyor. Biz dışarıda heyecanla beklerken içeride muhteşem bir organizasyon var işlerinin başındalarBen de evham yapardım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?