Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? yerleşme kanamasından daha uzun olma sebebi bu olabilir mi acaba ne dersiniz? çünkü kahverengi olması durmuş kan olduğu anlamına geliyor. Yani sürekli bir akış yok demektir. Zaten progestandan 2 - 3 gün sonra kesilir sanırım.

Rabbim yardımcınız olsun İnşallah bu sefer sağlıkla tutunur ve kucağınıza alırsınız

İşde kahverengi akıntım başladıği anda doktorum iğneyi bırak dedi sonra tam başlicaktim iğneye kırmızı kan geldi yani bugün 4 gündür kansulandirici iğneyi yapmıyorum ne köşede ne kese etrafında rahimde hiç kanama alanı bile yoktu peki nerden geliyor bu kan dediğimde doktorlar cevap veremiyor yerleşme kanaması desek bebek zaten kesede kesem çok düzgün hiç ağrim sizin yok sadece göğüs hassasiyetim var o kadar ilkindede kahverengi akıntı sonra kanama oldu gitdiğimde bebegin kalbi durmuşdu yine aynı şeyleri yaşicam diye ödüm kopuyor

Bir önceki kayıp pıhtılaşmadan demişsiniz. Kan sulandırıcı kullanarak zaten bu risk ortadan kalkıyor. Kan sulandırıcıya ara verince hemen pıhtı oluşmaz. Öncelik bir önceki kahverengi lekelenme ile şimdiki farklı sebeptir. Bu yerleşme kanaması bence canım kan sulandırıcı kullandığından biraz fazla oldu. Eski yerleşme kanamasını yeni atıyorsun ki rengi kahverengi ve şuan bir kanama alanı gözükmemesi normal çünkü yeni kanama yok eskiyi atıyorsun. Kahverengi akıntı durunca kan sulandırıcı devam ettirir bence

Doktorum yarin kullan dedi iğneyi inşallah kullanicam progesteron fitil sabah öğle akşam ve iki güne bir progesteron iğne verdi inşallah her şey yolunda gider de bebeğine kavuşurum artık 9 sene oldu evleneli başlarda biz istemedik şimdide hep duşukle sonuçlaniyor moralimi yüksek tutmaya. Calişiyirum her şey Allah'tan rabbim yardimcim olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar
Bugün bende keseyi gördüm. 5+2
Kese gelişimi 4 gün öndeymiş.
Ama idrar kültürümde bakteri çıktı. Doktor Aksef antibiyotik verdi. 7 günde bitiyor.
Gebelikte antibiyotik kullanan oldu mu acaba?

Merhaba arkadaşlar
Bugün bende keseyi gördüm. 5+2
Kese gelişimi 4 gün öndeymiş.
Ama idrar kültürümde bakteri çıktı. Doktor Aksef antibiyotik verdi. 7 günde bitiyor.
Gebelikte antibiyotik kullanan oldu mu acaba?

Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründü Haftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
Ayy çok sevindim Sizlerin güzel mesajlarınızı görünce çok mutlu oluyorum inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak sağlıkla büyütmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…