- 22 Haziran 2023
- 109
- 61
- 28
- 28
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? yerleşme kanamasından daha uzun olma sebebi bu olabilir mi acaba ne dersiniz? çünkü kahverengi olması durmuş kan olduğu anlamına geliyor. Yani sürekli bir akış yok demektir. Zaten progestandan 2 - 3 gün sonra kesilir sanırım.Şoyle evham yapiyorum önceki gebeliğimde de kahverengi akıntım vardı 9+5 de biranda kanamam başladi ve bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum genetik bakıldı iki genimde pihtilaşma çikti şimdiki gebeliğimdese doktor enox 4000 iğne başladi ama kahverengi akıntım devam etdiği için enox 4000 e ara ver dedi o yüzden ne yapicami bilmiyorum 4 gündür iğneyi kullanmıyorum bugün hastaneden taburcu oldum progesteron fitil ve iğne verdi bakalım inşallah sorunsuz bir şekilde alırım bebeğimi kucağima sizde oyle
Rabbim yardımcınız olsunŞoyle evham yapiyorum önceki gebeliğimde de kahverengi akıntım vardı 9+5 de biranda kanamam başladi ve bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum genetik bakıldı iki genimde pihtilaşma çikti şimdiki gebeliğimdese doktor enox 4000 iğne başladi ama kahverengi akıntım devam etdiği için enox 4000 e ara ver dedi o yüzden ne yapicami bilmiyorum 4 gündür iğneyi kullanmıyorum bugün hastaneden taburcu oldum progesteron fitil ve iğne verdi bakalım inşallah sorunsuz bir şekilde alırım bebeğimi kucağima sizde oyle
İşde kahverengi akıntım başladıği anda doktorum iğneyi bırak dedi sonra tam başlicaktim iğneye kırmızı kan geldi yani bugün 4 gündür kansulandirici iğneyi yapmıyorum ne köşede ne kese etrafında rahimde hiç kanama alanı bile yoktu peki nerden geliyor bu kan dediğimde doktorlar cevap veremiyor yerleşme kanaması desek bebek zaten kesede kesem çok düzgün hiç ağrim sizin yok sadece göğüs hassasiyetim var o kadar ilkindede kahverengi akıntı sonra kanama oldu gitdiğimde bebegin kalbi durmuşdu yine aynı şeyleri yaşicam diye ödüm kopuyorİnşallah bu dönemi atlatır sağlıkla bebeğini kucağına alırsınkan sulandırıcı kullanıyor musunuz? yerleşme kanamasından daha uzun olma sebebi bu olabilir mi acaba ne dersiniz? çünkü kahverengi olması durmuş kan olduğu anlamına geliyor. Yani sürekli bir akış yok demektir. Zaten progestandan 2 - 3 gün sonra kesilir sanırım.
Bir önceki kayıp pıhtılaşmadan demişsiniz. Kan sulandırıcı kullanarak zaten bu risk ortadan kalkıyor. Kan sulandırıcıya ara verince hemen pıhtı oluşmaz. Öncelik bir önceki kahverengi lekelenme ile şimdiki farklı sebeptir. Bu yerleşme kanaması bence canım kan sulandırıcı kullandığından biraz fazla oldu. Eski yerleşme kanamasını yeni atıyorsun ki rengi kahverengi ve şuan bir kanama alanı gözükmemesi normal çünkü yeni kanama yok eskiyi atıyorsun. Kahverengi akıntı durunca kan sulandırıcı devam ettirir benceİşde kahverengi akıntım başladıği anda doktorum iğneyi bırak dedi sonra tam başlicaktim iğneye kırmızı kan geldi yani bugün 4 gündür kansulandirici iğneyi yapmıyorum ne köşede ne kese etrafında rahimde hiç kanama alanı bile yoktu peki nerden geliyor bu kan dediğimde doktorlar cevap veremiyor yerleşme kanaması desek bebek zaten kesede kesem çok düzgün hiç ağrim sizin yok sadece göğüs hassasiyetim var o kadar ilkindede kahverengi akıntı sonra kanama oldu gitdiğimde bebegin kalbi durmuşdu yine aynı şeyleri yaşicam diye ödüm kopuyor
Doktorum yarin kullan dedi iğneyi inşallah kullanicam progesteron fitil sabah öğle akşam ve iki güne bir progesteron iğne verdi inşallah her şey yolunda gider de bebeğine kavuşurum artık 9 sene oldu evleneli başlarda biz istemedik şimdide hep duşukle sonuçlaniyor moralimi yüksek tutmaya. Calişiyirum her şey Allah'tan rabbim yardimcim olsun inşallahBir önceki kayıp pıhtılaşmadan demişsiniz. Kan sulandırıcı kullanarak zaten bu risk ortadan kalkıyor. Kan sulandırıcıya ara verince hemen pıhtı oluşmaz. Öncelik bir önceki kahverengi lekelenme ile şimdiki farklı sebeptir. Bu yerleşme kanaması bence canım kan sulandırıcı kullandığından biraz fazla oldu. Eski yerleşme kanamasını yeni atıyorsun ki rengi kahverengi ve şuan bir kanama alanı gözükmemesi normal çünkü yeni kanama yok eskiyi atıyorsun. Kahverengi akıntı durunca kan sulandırıcı devam ettirir bence
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsunCinsiyet tahmini yapabilden var mı aranızda bugün kalp atışı da duyduk bebişi de gördük 6 hafta 4 günlük
Bence erkek bebek tamamen hissiyatCinsiyet tahmini yapabilden var mı aranızda bugün kalp atışı da duyduk bebişi de gördük 6 hafta 4 günlük
Benimki nedir sizce teşekkür ederim sağolunGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsunkese yuvarlak ise kız şekilli ve fasulye gibiyse erkek diyorlar cogu kisidede tutmus ama bilemiyorum
Hadi yaa 2 erkek çocuğum var 1 kız açıkçası kız olsun isterim tabi ki de sağlıklı olması en çok istediğim şey ama erkek bebekler çok zorBence erkek bebek tamamen hissiyat
Benim soyledigim teoriye gore erkek oluyorBenimki nedir sizce teşekkür ederim sağolun
Benim soyledigim teoriye gore erkek oluyor
Benimde 5 yaşında bir oğlum var eşime dedimki eger buda erkek olursa hemen bize bahceli ev al bu erkek cocuklarla ben apartmanda yasayamam evde beslenmiyor bahceye salmam lazımBir oğlum daha olursa benim yerim sinir ve ruh sağlığı hastalıkları hastanesi
Doğrudur Canımmmmmmmm inşallah gönlünden geçen olur senin içinHadi yaa 2 erkek çocuğum var 1 kız açıkçası kız olsun isterim tabi ki de sağlıklı olması en çok istediğim şey ama erkek bebekler çok zor
Teşekkürler canımDoğrudur Canımmmmmmmm inşallah gönlünden geçen olur senin için
Aynen öyleBenimde 5 yaşında bir oğlum var eşime dedimki eger buda erkek olursa hemen bize bahceli ev al bu erkek cocuklarla ben apartmanda yasayamam evde beslenmiyor bahceye salmam lazım
Ayy çok sevindimMerhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründüHaftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?