- 7 Ekim 2020
- 3.016
- 4.121
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.361
Demekki normal. Aslında detaylıya kadar doktora gitmeyecektim. Ama aklım sürekli orda. İkizlerde geç hissetmiştim. Ama bu sefer 14 15 te baya kıpırtı hissediyordum. Muhtemelen pozisyon kaynaklı. Çok çok hafif arada tekme gibi hissediyorum ama net değil. O yüzden içimin rahat etmesi lazımBenimde bir tık azalmıştı hareket canım su iki gündür eskisinden de çok. Sennyine doktora git tabi ama bende de oldu bizimkilerin vakitleri çok yakın ya oluyor demekkiOkul işi öyle oluyor hem çok güzel rahat hem git gel yoruyor
Şuan net birşey yok canım Asya İnci Parla gibi isimler var aklımızdaDemekki normal. Aslında detaylıya kadar doktora gitmeyecektim. Ama aklım sürekli orda. İkizlerde geç hissetmiştim. Ama bu sefer 14 15 te baya kıpırtı hissediyordum. Muhtemelen pozisyon kaynaklı. Çok çok hafif arada tekme gibi hissediyorum ama net değil. O yüzden içimin rahat etmesi lazım
Sen isim ne düşünüyorsun
BebistirrrrrrMerhaba şuan 17+4 teyim az önce sırt üstü yatarken hafif hareket hissettim elimi karnımın sağına koyduğumda pıt diye elime bir hareket geldi bebeğim hareketi olabilir mi doktor bir kaç haftaya hissedersin demişti ama çok heyecanlandım birden erken hisseden oldu mu bu şekilde
Günaydınlar :) benim de 24 Ekimde detaylım 21+1'de gitmiş olacağımSelam kizlar, bu ara pek bakamiyorum herkes iyidir insallah. 20 ekimde detayli usg randevum var. Ilk detayli bende mi yoksaSaka maka yolu yarilamisim neredeyse. 20. haftaya girdim su an itibariyle
Yaaa gerçekten çok bekledim ve hep merak etmiştim çok değişik bir duyguymuş tekmelerini falan düşünemiyorumBebistirrrrrr
EvetNasıl yanı siz 39 kilo ile mi hamile kaldınoz
Aile hekimliği de hiç test falan istemedi benden anlamadım halbuki şu an en azından Bi kan değerlerine bakılması gerekmez mi bi eksiklik var mı yok mu diyeBen özel bi hastaneden paket aldım kan testi idrsr testi var hiçbirini yapmadı. Kilo ölçüyor . Ama en başta farklı hastanede bu cmv toxoplasma mı o birde bi şey daha vardı onları yaptı ben de diğer tsh şeker falan onları aylık zaten kontrol amaçlı sürekli aile hekimine veriyorum. En önemlileri onlar demişti. Bu hafta idrar istedi bi o kadar . Ama bende ilk başta sinir olmuştum
Benim 16. haftada aradılar, gebelik başında yapılan testleri tekrarlayacağız diye çağırdılar. Kesinlikle öneririm benim kullandığım bir vitamin karaciğer değerlerimi tam 7 kat arttırmıştı değiştirerek 2 haftada şükür normale döndüm onların sayesinde. Yoksa kan değerlerime bakmak hiç aklıma gelmiyordu iyi hissediyordum. Onlar aramadıysa kendiniz gidin bence nasıl olsa yapmak zorundalar.Aile hekimliği de hiç test falan istemedi benden anlamadım halbuki şu an en azından Bi kan değerlerine bakılması gerekmez mi bi eksiklik var mı yok mu diye
Çok geçmiş olsun inşallah sandığınızdan da kolay ve hızlı geçerKızlar annemi haftaya perşembe ameliyata alacaklar vajinadan rahim ve miyomlar alınacak mesane toparlanacak inşallah hemen toparlar yanıma çağırdım burda ol diye dua edintoparlanması kısa sürer inşallah tedirginim biraz gurbetteyim
Bu dediğim cmv toxo ve rubella da mı yapmadı . Özellikle bunları yaptırmanı tavsiye ederim. Ya da tiroidlerine baktırmanı.Aile hekimliği de hiç test falan istemedi benden anlamadım halbuki şu an en azından Bi kan değerlerine bakılması gerekmez mi bi eksiklik var mı yok mu diye
Sabretmek çok zor günler geçmek bilmiyor ama sonunda yaşayacağın o mutluluğu düşünerek geçirirsen biraz ferahlıyorsunkizlar doktora geldim bekliyorum hem sonuc hem cinsiyet icin ama bugun kağıdı acamıcaz haftaya çarşamba eşim izinli o gün bi organizasyonla öğrenicsznasıl sabredicemm
Öncelikle güzel geçsin inşallah her bebeği görmeye gidince heyecandan sora beklerken kalbim pıt pıt atıyorkizlar doktora geldim bekliyorum hem sonuc hem cinsiyet icin ama bugun kağıdı acamıcaz haftaya çarşamba eşim izinli o gün bi organizasyonla öğrenicsznasıl sabredicemm
göremedik zaten bacağına kordonu dolamış diyeÖncelikle güzel geçsin inşallah her bebeği görmeye gidince heyecandan sora beklerken kalbim pıt pıt atıyor
Cinsiyeti de tabi sağlıklı olsun başta , cidden çarşamba günü de azıcık var ben akşamına kadar zor beklemiştim
18. haftadayım dün ilk kez çok net hissettim bende karnımın içinde bir hareket ilk gebelik olunca hafif hareketleri anlamıyoruz bence yakında hissedeceğine eminim17de hala bebeği hissetmeyen var mı bi tek ben mi hissetmiyorum
Naa gariiigöremedik zaten bacağına kordonu dolamış diye
Kaçıncı haftadaydınız siz ?Bugün doktor kontrolüne gittim kızlar. 6 kilo aldım aslında hiç almışım gibi durmuyor ama doktor fazla dedi tatlıyı azalt dedi. Aslında aşırı yemiyorum ama almaya müsaitim bu aralar sanırım. Bebek 300 gram dedi. Eğer almaya devam edersem balık yağını azaltacakmış. Şeker yüklemesini sordum ilkinde yaptırdım çıkmamıştı bunda belki yapmayabiliriz dedi. Onun dışında kan idrar vs istemedi bende sormayı unuttum. Ama gerekli değil demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?