- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.601
Ben daha keseyken almaya başlamışım ne heves yaBebeğe dair daha bir iğne almamış olmam...artık durdurabilene aşk olsun
Zamanla geçecek canım ama önce kusmaların bitmesi gerekiyorkizlar yemek borusu tahriş olan yokmu ne yapabilirim bunun için kusmaktan zedelendi yüksek ihtimalle kusarken hep kan geliyor yutkunurkende çok zorlanıyorumdoktorum tuzlu gargara önerdi ama benim daha aşağıda olduğu için gargaranın bir etkisi olmayacak
Bebekten dolayııı
İkincide üstte bı yerde gibiBen bebek diye yorumladım bi tık solda şuan
Hamilelik çilim sağ ayağımın üzerinde çıktı benim hepArkadaşlar yüzünde çile benzer lekeler çıkann oldumu
Bugün fark ettim çilden daha büyük koyu sarı gibi
Zaten yüzüm sivilcelenmişti bide lekeler çıktı
E sen çoğunu almışsındır o zamanBen daha keseyken almaya başlamışım ne heves ya
Evet burda da cok netti hatta kordonu bile gördüm henuz 10 haftada ben bile anladım. Burda sadce devlete giden arkadaşlar da 15,16 haftada öğrenmiş yanılma olmadan cinsiyetBugün 2. Kez devlette muayene oldum ilki eski bir devlet hastanesiydi cihazı falan çöptü ahaha bugün şehir hastanesine gittim kaydım olsun diye. Yukarılara da cinsiyet fotosu bıraktım. Gayet iyiydi bence cihaza bağlı. Ay sonu özele gideceğim ama içimde şüphe kalmadı dımdızlak ortadaydı
Birkaç gecedir öyle uyanıyorum. Sol taraf benim de. Göbeğe yakın. Kasılma mı bebek mi ben de tam anlamadım. Ama dün gündüz de bir defa oldu. Bebek hareket etti bence.Kızlar 16. Haftamdayım gece uyurken karnımın sol tarafının şişip sertleştiğini gördüm hafif okşar okşamaz dağıldı şeylik normale döbdü karnım. Henüz erken bir hafta değil mi bebeğin toplanması için başka korkulacak bir şey olabilir mi (2 gecedir oluyor gündüzleri hiç olmadı) başına gelen nolur yapabilir mi veya bilgisi olan
Kasılma tüm karında olur diyor internet. Sizinkide okşayınca hemen dağılıyor mıBirkaç gecedir öyle uyanıyorum. Sol taraf benim de. Göbeğe yakın. Kasılma mı bebek mi ben de tam anlamadım. Ama dün gündüz de bir defa oldu. Bebek hareket etti bence.
Bazen evet. Ama yarım saate yakındır aynı gibi. Bugün kontrolüm var. Doktora soracağım.Kasılma tüm karında olur diyor internet. Sizinkide okşayınca hemen dağılıyor mı
Banada haber verir misin ? Benim randevum Salı günü dahaBazen evet. Ama yarım saate yakındır aynı gibi. Bugün kontrolüm var. Doktora soracağım.
Yazarım canımBanada haber verir misin ? Benim randevum Salı günü daha
5 dakika önce krep diye ağlıyordum ben de kdkckd bizim kahvaltı bağımlılığı hahdhs ya sizde de sabahın köründe uyanmalar başladı mı? 1 aydır falan sabah 8de dikiliyorum ayağa alarmsız, gece kaçta yattığım fark etmiyoBu sabah bildiğiniz sucuklu yumurta koktu burnuma ona uyandım hatta biri mutfakta kahvaltı hazırlıyor diye düşündüm hahsh
Benm annemde banyo yaptırdıktan sonra öyle sallama değil ama ayaklarından tutup kaldırırdı doğum sonrası dr lar yapar ya o şekilde bi kaç kere yaptı büyük kız hakiketen uzun bacakları özellikle dr bile demişti. Ama 2. Kızda ben 1 den sonra yapma dedim oda tmm dedi ından mı bilemem nırmal boyda kısa filan değil ama boyu normalYaa neler dedi başka anlatamam
Dur bak gül diye söylüyorum sen gül ama ben sinirden kudurdum
Benim 9ay karnımda taşıdığım tüp bebekle zor yollardan geçip kavuşacağım bebeğimi baş aşağı sallıcakmış boynu uzun olsun diye
O an eşim müdahale etti yoksa ciddi ciddi kavga moduna geçiyodum
İlk kızım malwsef mama ve bez heo alerji yaptı. En son kendim pirinç unu ile mama yapuyordum 3 aylıktı bez ise o zamanlar primadan tut baby turko bim a101 hepsi pişik ama öyle bmyle değil kanlı oluyor kanıyırdu trovazol kullanıyorduk hatta ben açık bırakıyırdum ıslak bez koyuyordum vs vs en son bim markası daha az pişik yaptığı için onla devam ettik cok sukur erkenden de çişe alışmıştıKizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam
Azda olsa yiyebilirsin ondan da bişe olmaz kız nefsini öldür bariBu sabah bildiğiniz sucuklu yumurta koktu burnuma ona uyandım hatta biri mutfakta kahvaltı hazırlıyor diye düşündüm hahsh
Yedim ki çok pişmişAzda olsa yiyebilirsin ondan da bişe olmaz kız nefsini öldür bari
Ben genelde erken uyanan bi insanım fark etmedim5 dakika önce krep diye ağlıyordum ben de kdkckd bizim kahvaltı bağımlılığı hahdhs ya sizde de sabahın köründe uyanmalar başladı mı? 1 aydır falan sabah 8de dikiliyorum ayağa alarmsız, gece kaçta yattığım fark etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?