Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Günaydın çiçek anneler
Umarım herkes iyidir
Hamile kıyafeti almamak için direniyordum, ne gerek var diyordum ama dayanamadım ve sonunda aldım
ÇOK GEREK VARMIŞ
Yarın sabah doktora gideceğiz oğluşu görmeye muhtemelen detaylı için randevu almamı söyleyecek. Bursada olup randevu alan var mı aranızda ?

Hümeyra hz Aişenin lakabı ve sanki diğer isimlerin tarzına uyumlu gibi geldi. Peygamberimizin annesi babasının adını koymuşsunuz şimdi de hanımının adını koymuş gibi olabilir
Ay evet. Onu da düşündük biz çok güzel isim hala düşünüyoruz bakalım. Sağolasın
Ben şehir Hastanesi'ne gittim aralığa kadar doluydu. Dün gemliğe gittim. Bebek hareketlerini eskisi gibi hissedemiyorum diye. Sevkete perinotolojiye yönlendirdi detaylı için. Arkadaşım de orda perinatolojide muayene oldu. Eğer Şevket olmasaydı doruktan randevu alacaktım. Bir arkadaşım hayat Hastanesi'nde yaptırdı. Bir dosya vermişler. İçinde raporu ve renkli USG resimleri falan var. Yanlış hatırlamıyorsam 5 bin demişti..

günaydın canım
inşallah oğluşunda sende çok iyisinizdir
bende hiç istemiyordum ama dayanamayıp bir kaç parça kıyafet aldım çünkü artık işe gelirken giyecek bir şey bulamıyordum sanırım bu kışı triko yılı ilan ediyorum

Teşekkür ederim canım. Çevremden 1-2 tane görüntüleme merkezi duydum fsmde. Medicanaya gidiyorum ben sanırım orada da bakıyorlarmış. Doktor fetal için yönlendirmişti detaylı için de yönlendirir herhalde merak ettim ben burada olup giden var mı diye.
Sen iyi misin? Bi ara yoktun sanki buralarda

Yaa iyiyiz hep birlikte iyi olalım
Ay evet, bu havalarda asla bişey uyduramadım en sonunda aldım müthiş rahatlıkmış

Aiyyy inşallah hiçbirini tekrardan vücutlarımıza almayalım . Benim hepsinde bağışıklığımı çıktı ama tabi yine de yediğime içtiğime dikkat ediyorum.

Doktoruna söyle bence benim doktorum diş kanamaları olur dedi süt ürünleri tüketmemi söyledi. 2. Trimester’da diş doktoruna gidilebilir ben gittim dolgu yaptırdım 13. Haftamda

Benim de kanıyordu canım benim sebebim c vitamini eksikliğimmiş kapya biber özellikle aşkım kapışmak gibi gezdim durdum ama rahatladı bitti diş eti kanamalarım şükür kapya biber mükemmel bir c vitamini kaynağı

Doktoruna söyle bence benim doktorum diş kanamaları olur dedi süt ürünleri tüketmemi söyledi. 2. Trimester’da diş doktoruna gidilebilir ben gittim dolgu yaptırdım 13. Haftamda
Ayy bende bi gideyim göstereyim diyorum. Doktora sorcaktım unuttum yazarım olmadı. Teşekkür ederim

Bende çok yeşil biber yiyorum hem c vitamini hem rivaye göre bebeğin kirpikleri uzun oluyormuş ahahhahaha neyse ben kırmızı biber de yiyeyim onuda çok severim
Teşekkür ederimm

Ben de suan sizinle ayni kilodayim, emin olamiyorum ya hareketinden acaba bebek mi yoksa karnimdaki gaz hareketi falan mi diyorum acaba doguma kadar kac kilo olcaz

Kızlarr günaydın
Bana her hafta yeni güncellene geliyor
Burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti yaşıyorum gebelikle ilgili
Ay bide biz naptıkk
Bu kalp atışı cihazı riskli geldi bize doktorumda alma dedi ama biz steteskop aldıkk şuan çok derinden de olsa pıt pıt ses geliyo
Ay alın sizde öneridir

Anladım canım. Ben iyiyim hamdolsun. Çocukların peşine kosturmaktan hiç bir şeye vaktim kalmıyor. Buraya da bazen giremiyorum o yüzden.
Fatıma kızımın ismi
Maşallah. Allah bağışlasın. Bizim hem teyze hem halanin adı Fatma. Eşime kalsa yine de koyabiliriz sıkıntı yok. Ama Fatma Zehra olur koyarsam. İki isim de çok istemiyoruz gibi. Bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…