• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Günaydın çiçek anneler 💐
Umarım herkes iyidir 🫶🏻
Hamile kıyafeti almamak için direniyordum, ne gerek var diyordum ama dayanamadım ve sonunda aldım 😂
ÇOK GEREK VARMIŞ 😂
Yarın sabah doktora gideceğiz oğluşu görmeye 🫠 muhtemelen detaylı için randevu almamı söyleyecek. Bursada olup randevu alan var mı aranızda ?

Hümeyra hz Aişenin lakabı ve sanki diğer isimlerin tarzına uyumlu gibi geldi. Peygamberimizin annesi babasının adını koymuşsunuz şimdi de hanımının adını koymuş gibi olabilir🥰
Ay evet. Onu da düşündük biz çok güzel isim🤣 hala düşünüyoruz bakalım. Sağolasın 😍
Günaydın çiçek anneler 💐
Umarım herkes iyidir 🫶🏻
Hamile kıyafeti almamak için direniyordum, ne gerek var diyordum ama dayanamadım ve sonunda aldım 😂
ÇOK GEREK VARMIŞ 😂
Yarın sabah doktora gideceğiz oğluşu görmeye 🫠 muhtemelen detaylı için randevu almamı söyleyecek. Bursada olup randevu alan var mı aranızda ?
Ben şehir Hastanesi'ne gittim aralığa kadar doluydu. Dün gemliğe gittim. Bebek hareketlerini eskisi gibi hissedemiyorum diye. Sevkete perinotolojiye yönlendirdi detaylı için. Arkadaşım de orda perinatolojide muayene oldu. Eğer Şevket olmasaydı doruktan randevu alacaktım. Bir arkadaşım hayat Hastanesi'nde yaptırdı. Bir dosya vermişler. İçinde raporu ve renkli USG resimleri falan var. Yanlış hatırlamıyorsam 5 bin demişti..

Günaydın çiçek anneler 💐
Umarım herkes iyidir 🫶🏻
ÇOK GEREK VARMIŞ 😂
günaydın canım
inşallah oğluşunda sende çok iyisinizdir🤩
bende hiç istemiyordum ama dayanamayıp bir kaç parça kıyafet aldım çünkü artık işe gelirken giyecek bir şey bulamıyordum sanırım bu kışı triko yılı ilan ediyorum 😂😂

Ay evet. Onu da düşündük biz çok güzel isim🤣 hala düşünüyoruz bakalım. Sağolasın 😍

Ben şehir Hastanesi'ne gittim aralığa kadar doluydu. Dün gemliğe gittim. Bebek hareketlerini eskisi gibi hissedemiyorum diye. Sevkete perinotolojiye yönlendirdi detaylı için. Arkadaşım de orda perinatolojide muayene oldu. Eğer Şevket olmasaydı doruktan randevu alacaktım. Bir arkadaşım hayat Hastanesi'nde yaptırdı. Bir dosya vermişler. İçinde raporu ve renkli USG resimleri falan var. Yanlış hatırlamıyorsam 5 bin demişti..
Teşekkür ederim canım. Çevremden 1-2 tane görüntüleme merkezi duydum fsmde. Medicanaya gidiyorum ben sanırım orada da bakıyorlarmış. Doktor fetal için yönlendirmişti detaylı için de yönlendirir herhalde 🫠 merak ettim ben burada olup giden var mı diye.
Sen iyi misin? Bi ara yoktun sanki buralarda ☺️

günaydın canım
inşallah oğluşunda sende çok iyisinizdir🤩
bende hiç istemiyordum ama dayanamayıp bir kaç parça kıyafet aldım çünkü artık işe gelirken giyecek bir şey bulamıyordum sanırım bu kışı triko yılı ilan ediyorum 😂😂
Yaa iyiyiz hep birlikte iyi olalım 🥹🥹💐
Ay evet, bu havalarda asla bişey uyduramadım en sonunda aldım 😄 müthiş rahatlıkmış 😄

Tek doz mu almıştın acaba damardan?

Cmvden ne çektim ben ya pozitif çıkmıştı ve doktor bebeğinde ciddi anomali olabilir demişti o kadar ağladım ki virüsü gebelikte mi kaptın gebelikten önce mi anlamak için testler yapacağız dedi 6 tüp kan vermiştim ve idrar tahlilleri. Değerim o kadar arada bir yerdeydi çok şükür gebelikten önce kapmışım çok stresli bir süreçti.. evde kedim olmasına rağmen toxo bağışıklıgım yok olsaydı iyiydi ama umarım kapmam diyorum.

Kaydediyorum bunuda soracağım zira tükendim ama enfeksiyon için içtiğim toz bu kez tam tersini yaptı ne zaman toz şase içsem kendime gelemiyorum antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için bağırsak florasını bozuyor sanırım.

Canım bana ilk hamileligimde yüzüme karşı şöyle denildi "suratını arı sokmuş gibi ehehehe" insanlar çok patavatsız..

Rabbim şifa versin inşallah tez vakitte toparlar 🤲🏻

Kızıma hamileyken malesef hep su azlığı ile uğraştım doktorum havuç suyuyla başarmama pek inanamadı ama ben hergün havuç suyu içtim suyum çoğalmadı fakat azalma hızı yavaşlamıştı doğuma kadar idare etmişti çok şükür 🤲🏻

Harika 😄🧿

hiç takılma kızıma 67 kilo ile hamile kaldım bu benim için çok fazlaydı hayatımda hiç o kadar kilolu olmamıştım ayrıca boyumda kısa ama tüp bebek tedavisi ilaçlar stres derken 67 kilo olmuştum. 78 kg ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum ekstra çaba harcamadım çocuk peşinde koşarken ufaldım da ufaldım.. Şimdi herkes kızımın ablası sanıyor beni minyon da suratım olduğu için.

Ben yedim ilk 3 ay içinde 2 kez. Nadir ve az miktarda olursa zarar vermez diye düşündüm kendi adıma ciğer en sevdiğim yiyecek 🥲

Buna o kadar katılıyorum kiii o kadarr!! Arkadaşlar ben kusmadim hamileyken ama çekmediğim dert kalmadı doğum sonrası da devam etti 😄 meme ucumun yara olmasını bırakın korkutmamak için bu güne kadar yazmadım ama madem konu açıldı, koptu evet çatladı ve zamanla koptu kanlı süt emzirdiğimi bilirim çığlık ata ata malesef. Lansinoh krem kullanıyordum ama faydayı sadece gerçek bir zeytinyağında buldum ara sıra ayva çekirdeğinden jel yapıp sürüyordum ayrıca tahin yağı da denemiştim ne varsa doğallıkta var 🤗

Ailemde herkes renkli gözlü gamzeli falan dedelere kadar.. Ben hariç 😄 çocuğum annesine benzedi canım benim. Neyse 2. Çocuk belki en azından babasına benzerse gamzeli olur diyorum 😄😄
Aiyyy inşallah hiçbirini tekrardan vücutlarımıza almayalım . Benim hepsinde bağışıklığımı çıktı ama tabi yine de yediğime içtiğime dikkat ediyorum.

Kızlar iyi geceler herkese
Ya benim hamilelikte birlikte dişlerim çok kanıyor sizde oldu mu ?
Oturuyorum dişim kanıyor bazen de yoğun oluyor. Bi dişçiye gideyim diyorum. 12. Haftadan sonrası doktora, dişçiye gidebilir miyim diye sorcaktım ama unuttum.
Doktoruna söyle bence benim doktorum diş kanamaları olur dedi süt ürünleri tüketmemi söyledi. 2. Trimester’da diş doktoruna gidilebilir ben gittim dolgu yaptırdım 13. Haftamda

Kızlar iyi geceler herkese
Ya benim hamilelikte birlikte dişlerim çok kanıyor sizde oldu mu ?
Oturuyorum dişim kanıyor bazen de yoğun oluyor. Bi dişçiye gideyim diyorum. 12. Haftadan sonrası doktora, dişçiye gidebilir miyim diye sorcaktım ama unuttum.
Benim de kanıyordu canım benim sebebim c vitamini eksikliğimmiş kapya biber özellikle aşkım kapışmak gibi gezdim durdum :D ama rahatladı bitti diş eti kanamalarım şükür kapya biber mükemmel bir c vitamini kaynağı

Doktoruna söyle bence benim doktorum diş kanamaları olur dedi süt ürünleri tüketmemi söyledi. 2. Trimester’da diş doktoruna gidilebilir ben gittim dolgu yaptırdım 13. Haftamda
Ayy bende bi gideyim göstereyim diyorum. Doktora sorcaktım unuttum yazarım olmadı. Teşekkür ederim ✨

Benim de kanıyordu canım benim sebebim c vitamini eksikliğimmiş kapya biber özellikle aşkım kapışmak gibi gezdim durdum :D ama rahatladı bitti diş eti kanamalarım şükür kapya biber mükemmel bir c vitamini kaynağı
Bende çok yeşil biber yiyorum hem c vitamini hem rivaye göre bebeğin kirpikleri uzun oluyormuş ahahhahaha neyse ben kırmızı biber de yiyeyim onuda çok severim ✨
Teşekkür ederimm

Kızlar ben kilolu gebe kaldım 83/84 kilo falan hala 84/85 kiloyum 16+1 deyiz ve karnım çıktı birden hiç böyle değildi bundan 4/5 gün önce birden cidden hamile göbeği şekline büründü bebişi sanki sizin mesajlarınızı okuduktan sonra hissediyorum gibi oluyorum ama hissettiğim bebişte olmayabilir 😂😂
Ben de suan sizinle ayni kilodayim, emin olamiyorum ya hareketinden acaba bebek mi yoksa karnimdaki gaz hareketi falan mi diyorum😂 acaba doguma kadar kac kilo olcaz 😂

Kızlarr günaydın🎉🎉
Bana her hafta yeni güncellene geliyor😂
Burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti yaşıyorum gebelikle ilgili
Ay bide biz naptıkk😂
Bu kalp atışı cihazı riskli geldi bize doktorumda alma dedi ama biz steteskop aldıkk😂😂😂😂 şuan çok derinden de olsa pıt pıt ses geliyo
Ay alın sizde öneridir😂😂

Teşekkür ederim canım. Çevremden 1-2 tane görüntüleme merkezi duydum fsmde. Medicanaya gidiyorum ben sanırım orada da bakıyorlarmış. Doktor fetal için yönlendirmişti detaylı için de yönlendirir herhalde 🫠 merak ettim ben burada olup giden var mı diye.
Sen iyi misin? Bi ara yoktun sanki buralarda ☺️
Anladım canım. Ben iyiyim hamdolsun. Çocukların peşine kosturmaktan hiç bir şeye vaktim kalmıyor. 🙈 Buraya da bazen giremiyorum o yüzden. 🫠
Fatıma kızımın ismi🥰
Maşallah. Allah bağışlasın. Bizim hem teyze hem halanin adı Fatma. 😁 Eşime kalsa yine de koyabiliriz sıkıntı yok. Ama Fatma Zehra olur koyarsam. İki isim de çok istemiyoruz gibi. Bakalım zaman ne gösterecek 😅

Back
X