Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Valla bende senin gibiydim sata göre 17 geçen gittiğimde doktor adetine göre de 17 hafta dedi şok oldum normalde o zaman 16 haftalıkti cunku bugünde 18 haftalık oldum kasik ağrısı bende de oluyor evet
Sağlıklı olsunlar da tombiş sağlıklı bebişlerimiz olsun yumuk yumuk böyle yiyelim onları

Ya ben yenidoğanlara uzun tulum sonraki aylar sıcak olacağı için kısa kollu tulum alt üst yine kısa düşündüm temmuz sıcağında da uzun giydirmeyiz çocuğa demi
Benim kızım da martta doğdu çok arada bir tarih giyim olarak, o sene doğum yaptıktan 2 hafta sonra kar yağmıştı çok şaşırmıştım ama genel olarak havalar ısınmaya başlayınca kıyafetler de incelmeye hızla başlamıştı kalın çok fazla şey almadım çünkü gerçekten bebekler çok hızlı boylanıp büyüyor

tam böyle mevsim geçişi insan almak istiyor bi taraftan herkes küçülecek diyor çok alma kararsız kalıp hiçbirşey alamıyorum bende

al benden de o kadar herkes şunu alma gereksiz bunu alma gereksiz demeye başladı sağolsun düşünüyorlar da e ne alcaz biz hhsahsh
Ay valla ben kimsenin ne dediğiyle hiç ilgilenmiyorum artık. İnanılmaz heves kırıyor insanlar. Birer tane alıyorum napıyım heves ediyorum her şeye

Ben hiç etkilenmezdim aksine cok seviyordum hep yerdim hamile kalınca tiksindim dediğin gibi görmek bile mide bulandırıyordu artık yavaş yavaş yicem. Sadece yemek yapmaya cok üşeniyorum ya sende de öyle mi
of kesinlikle birde ne yemek yapıcam illa sağlıklı bişe olsun diye düşünmek birisi keşke her akşam yemek yapıp getirse asla hayır demem hamile duası alır ama yok yok yok

kizlar yemek borusu tahriş olan yokmu ne yapabilirim bunun için kusmaktan zedelendi yüksek ihtimalle kusarken hep kan geliyor yutkunurkende çok zorlanıyorum doktorum tuzlu gargara önerdi ama benim daha aşağıda olduğu için gargaranın bir etkisi olmayacak

Benimm olduuu ve tahriş olduğu için sonra boğaz enfeksiyonunu çok basit şekilde kaptım. Tuzlu gargara yaptım sürekli onu yaparken de kustum birde çok öksürük olduğu için şurup kullandım. Şurubun içeriği tamamen bal karabiber yapıyoruz ya bogazı iyileştirsin diye öyle bi şeydi ama bende enfeksiyon da olusmustu . Senin mide bulantıları hala devam ediyor mu ? İlaç vs bi şey vermedi mi doktor

bence de en iyisi kendi bildiğimizi okumak hahah
Ya insanlara kafa atasım geliyo benimde sana ne çok biliyosan otur kitap yaz
Para bizden çıkıyo olmazsa giydiremezsek ihtiyaç sahibine veririz valla çok sinirleniyorum çok bilmiş kaynanadan akrabadan gına geldi

Arkadaşlar yüzünde çile benzer lekeler çıkann oldumu
Bugün fark ettim çilden daha büyük koyu sarı gibi
Zaten yüzüm sivilcelenmişti bide lekeler çıktı

Ya insanlara kafa atasım geliyo benimde sana ne çok biliyosan otur kitap yaz
Para bizden çıkıyo olmazsa giydiremezsek ihtiyaç sahibine veririz valla çok sinirleniyorum çok bilmiş kaynanadan akrabadan gına geldi
Herkes mi aynı olur yaa bir de şey var "ben her şeyin en iyisini en pahalısını aldım ama gerek yokmuş" e kardeşim senin beben en iyi şeylerle büyüdü de bizimki layık değil mi off dolmuşuz ssjhdjs

Herkes mi aynı olur yaa bir de şey var "ben her şeyin en iyisini en pahalısını aldım ama gerek yokmuş" e kardeşim senin beben en iyi şeylerle büyüdü de bizimki layık değil mi off dolmuşuz ssjhdjs
Hahahaha ay eveeeet sen 2.çocuğuna yapma yani bana niye karışıyorsun
Bir de bunları fikir almak istemediğim halde söylüyorlar ya en çok ona sinir oluyorum, sorduk mu diyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…