Tek doz mu almıştın acaba damardan?
Cmvden ne çektim ben ya pozitif çıkmıştı ve doktor bebeğinde ciddi anomali olabilir demişti o kadar ağladım ki virüsü gebelikte mi kaptın gebelikten önce mi anlamak için testler yapacağız dedi 6 tüp kan vermiştim ve idrar tahlilleri. Değerim o kadar arada bir yerdeydi çok şükür gebelikten önce kapmışım çok stresli bir süreçti.. evde kedim olmasına rağmen toxo bağışıklıgım yok olsaydı iyiydi ama umarım kapmam diyorum.
Kaydediyorum bunuda soracağım zira tükendim ama enfeksiyon için içtiğim toz bu kez tam tersini yaptı ne zaman toz şase içsem kendime gelemiyorum antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için bağırsak florasını bozuyor sanırım.
Canım bana ilk hamileligimde yüzüme karşı şöyle denildi "suratını arı sokmuş gibi ehehehe" insanlar çok patavatsız..
Rabbim şifa versin inşallah tez vakitte toparlar
Kızıma hamileyken malesef hep su azlığı ile uğraştım doktorum havuç suyuyla başarmama pek inanamadı ama ben hergün havuç suyu içtim suyum çoğalmadı fakat azalma hızı yavaşlamıştı doğuma kadar idare etmişti çok şükür
Harika

hiç takılma kızıma 67 kilo ile hamile kaldım bu benim için çok fazlaydı hayatımda hiç o kadar kilolu olmamıştım ayrıca boyumda kısa ama tüp bebek tedavisi ilaçlar stres derken 67 kilo olmuştum. 78 kg ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum ekstra çaba harcamadım çocuk peşinde koşarken ufaldım da ufaldım.. Şimdi herkes kızımın ablası sanıyor beni minyon da suratım olduğu için.
Ben yedim ilk 3 ay içinde 2 kez. Nadir ve az miktarda olursa zarar vermez diye düşündüm kendi adıma ciğer en sevdiğim yiyecek
Buna o kadar katılıyorum kiii o kadarr!! Arkadaşlar ben kusmadim hamileyken ama çekmediğim dert kalmadı doğum sonrası da devam etti

meme ucumun yara olmasını bırakın korkutmamak için bu güne kadar yazmadım ama madem konu açıldı, koptu evet çatladı ve zamanla koptu kanlı süt emzirdiğimi bilirim çığlık ata ata malesef. Lansinoh krem kullanıyordum ama faydayı sadece gerçek bir zeytinyağında buldum ara sıra ayva çekirdeğinden jel yapıp sürüyordum ayrıca tahin yağı da denemiştim ne varsa doğallıkta var
Ailemde herkes renkli gözlü gamzeli falan dedelere kadar.. Ben hariç

çocuğum annesine benzedi canım benim. Neyse 2. Çocuk belki en azından babasına benzerse gamzeli olur diyorum