Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Bence yoğurt gibi protein içerikli yumuşak yiyecekler faydalı gelebilir. Ya da çorba gibi naneli. Geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba
Biz iki erkek bekliyorduk fakat birinin kız olduğunu öğrendim. hayırlısı ile bir kız bir erkek bekliyoruz, 19 haftadan selamlar sevgiler
Ay canım çok sevindim senin adına. Gerçi sen iki erkek mi istiyordun onu bilmiyorum ama 1 kız 1 erkek ikiz süper bence maşallah sağlıkla gelsinler

al benden de o kadar herkes şunu alma gereksiz bunu alma gereksiz demeye başladı sağolsun düşünüyorlar da e ne alcaz biz hhsahsh
Mart ayında oln doğumda klasik uzun kollu takımlar zıbın takımları veya tulumlar kullanılır zaten ekstra Mart ayında herkesin evi sıcak olduğu için de gerekirse bir tane yelekle destek sağlanır Nisan'da da ilkbahar olacağı için yine aynı şekilde uzun kollu tulumlarla gidileceği için pamuklu tulumlar takımlar idealdir. Bebeği asla kat kat giydirmeyin kızlar sıcaktan çok bunalıp ağlayabilirler. Mart olacağı için öyle yün yorganlara battaniyelere de gerek yok pamuklu battaniye iş görür nisanda da yavaş yavaş Mayıs gibi Müslin battaniyelere geçiş yapılır tabii herkes aynı yörede yaşamıyor mesela ben şu anda görev gereği mardin'deyim burası Nisan'da aşırı sıcak benim tahmini doğum 10 Nisan sezaryen olursa 38 haftada anca Mart sonu oluyor bu yüzden kalın şeyler almama gerek yok Çok fazla ama çok soğuk bir bölgede olanlarda Mayıs'ta bile bebiş üşüyebilir

Canım eşimin kuzeninin 18+3 de erkeğe döndüğü herkes şok şok kız istiyorlardı. Bir sonraki kontrolun ne zman. Buarada 2 Dr da kız diyordu
Ya sağlıkla gelsin de hayırlısı böyleymiş derim
2 hafta sonra falan giderim herhalde o kadar foti falan çekindik değişmez umarım

Ya sağlıkla gelsin de hayırlısı böyleymiş derim
2 hafta sonra falan giderim herhalde o kadar foti falan çekindik değişmez umarım
İnşallah inşallah nadir de olsa değişebiliyor Ben şimdi ondan çok etkilendim geçen hafta doktora erkek dedi bir hafta sonra başka doktora gitti Yani dün o da erkek dedi acaba diyorum erkekten kıza döner mi dayanamadım ben de özele gittiğim bir hafta oldu 20'sine de devlete randevu aldım bakalım o ne diyecek bugün 14 + 0 oldum doktora gittiğimde 15 artı 4 olacağız bebişin gelişimine göre de 16 hafta rahat olur. Ben de kesinleşsin istiyorum artık ya ağız alışkanlığından karnımdaki bebişe kızım deyip duruyorum. 7 yaşında bir kızım var yıllarıdır kızım diyorum nasıl olacak bilmem

Gerçekten insan hemen belli olsun istiyor ben 12de gitmiştim kız gibi demişti 15+2 de gittik kız dedi hatta baya da baktı ama bilemiyorum cinsiyet kutlaması yapacağımızı da biliyordu kağıda yazdırdık herhalde risk almaz inşallah amin

Devlette yanılma payı daha yüksek bilgine canım bi arkadaşım 5-6. Ayında cinsiyeti farklı çıktı
Ordaki usgler net olmuyor genelde

kızlar merhaba, bizde durumlar iyi görünüyor umarım sizlerde iyisinizdir..
hafif diş eti kanaması bende de oluyor bu ara. 16+3 olduk cinsiyetini hala bilmiyoruz çok merak ediyorum fetal dna testini devlet karşıladığı için cinsiyete bakmıyorlarmış özelde yaptırmayı gereksiz buldum.
Ayrıca her ay kan veriyorum tahliller yapılıyor ve bu her ay devam edecekmiş.

Birkaç gece önce sanki küçük bir hareket hissettim çok heycanlandım ama birkaç gündür hiçbir şey hissetmiyorum ama yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum.

Kizlar gecen isim karari vermistik ama babasi bugun edis ayaz yerine edis yaman mi olsa diye bi secenek sundu ikisi de güzel geldi bana sizce

Kizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam

Kizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam
Yenidoğan bebekte bez alerji yapmaz bence Yenidoğan tenine uygun bez alınabilir.
Kuzenim sene başında doğurdu yeni doğan bezleri duruyordu hepsini bana verdi bir kaç paket de 2 numara aldım istemeden stok yapmış oldum
Ufak ufak ne alınırsa avantaj düşüncesindeyim.
1 numara bezi zaten hemen büyüdükleri için çok uzun süre kullanılamıyor. 1-2 numara karışık alabilirsiniz..

Pişik yapabilir hangi bebeğe hangi bezin pişik yapacağı belli olmuyor. Yani prima alın kesin yapmaz diyemiyorum mesela. Arkadasımın bebeğine sleepy yapmıştı bana vermişti stok bezlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…