Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Sağlıkla gelsiiin belki sonradan oğluş isteyecektin
Bu arada erkek de istiyordum yanlış anlaşılmasın asla bu ayrımlara düşmem, sadece kızımın hayalleri için çok yakındım kız isteğine. Çok uğraştım kızım için, şuan öylece hamile kalmışım şükretmekten başka hiçbirşey geçmez gönlümden

Hahahaha ay eveeeet sen 2.çocuğuna yapma yani bana niye karışıyorsun
Bir de bunları fikir almak istemediğim halde söylüyorlar ya en çok ona sinir oluyorum, sorduk mu diyesim geliyor
Ay kesinliklee ister en pahalısını alırım ister en ucuzunu size ne off çok bilmişler

Ay kesinliklee ister en pahalısını alırım ister en ucuzunu size ne off çok bilmişler
Herşeyi biliyolar herşeyi
Kayınvalidem geçen gün bana dedi ki ben 7 aylık olunca el ele tutuşup eminönüne gidicekmişiz
Hee dedim hee
Gerçekten şuan böyleyse doğumdan sonra kolaylıkların en büyüğünü diliyorum
Resti çektim eğer böyle devam ederse memleketime gidip doğururum diye
Hormonlarım delirtmiş zaten beni karışmasınlar gerçekten

Nee oldu el ele tutuşup hshsjs baştan rest çekmek en iyisi zaten

Nee oldu el ele tutuşup hshsjs baştan rest çekmek en iyisi zaten
Yaa neler dedi başka anlatamam
Dur bak gül diye söylüyorum sen gül ama ben sinirden kudurdum
Benim 9ay karnımda taşıdığım tüp bebekle zor yollardan geçip kavuşacağım bebeğimi baş aşağı sallıcakmış boynu uzun olsun diye
O an eşim müdahale etti yoksa ciddi ciddi kavga moduna geçiyodum

ayy inanmıyorumm Allah kolaylık versin canım ama sen ciddiye alma canını sıkmaya değmez he de geç cidden

evet ediyor maalesef henüz bir gelişme yok hiç mide bulantısı için kullanıyorum ama yanma ve tahriş için bir şey vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…