Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Oto koltuğu konusunda Besafe derim
Adac testlerinde en başarılı marka
Oğlumda kullandım çok memnun kalmıştım
Kumaşı, 3 kademeli oturma ayarı, kemerinin bağlama rahatlığı her açıdan Besafe

Oto koltuğu konusunda Besafe derim
Adac testlerinde en başarılı marka
Oğlumda kullandım çok memnun kalmıştım
Kumaşı, 3 kademeli oturma ayarı, kemerinin bağlama rahatlığı her açıdan Besafe
Bunu çok duydum ileride yaşı büyüyünce düşünüyorum
Yenidoğan almıştık bebek arabasıyla birlikte biraz eskisin

Bi de dhaa rahat dışarıyı izliyorlarmış besafe de doğru mu

Bunu çok duydum ileride yaşı büyüyünce düşünüyorum
Yenidoğan almıştık bebek arabasıyla birlikte biraz eskisin

Bi de dhaa rahat dışarıyı izliyorlarmış besafe de doğru mu
Doğru yükseklik ve oturuş pozisyonlarında yapılabilinen ayar sayesinde bebekler dışarıyı rahat izleyebiliyor

Canım ben ocean aldım bildiğin ishal yaptı rahatladım onu kullanıcam bundan sonra kabızlık korkulu rüyam
Bunda da kötü gidersem onu alacağım. Teşekkür ederim.
Benim kızımda martta doğdu o yüzden mevsim olarak tecrübeliyim havalar doğduklarında tabiki soğuk oluyor ama 3-6 giysileri yazlık alın artık uzun kıyafetler alınacaksa da incelere geçilmeli artık tabiki yaşanan bölge ve ev sıcaklığı da göz önünde bulundurularak. O yıllarda haziranın sonuna doğru tamamen kısa kolluya geçmişim şimdi baktım da yaz kış serin bir evim vardı, şuanki evimde haziran başında geçerim gibi geliyor yaz vaktinde gelirse

Evet evet çok haklısın. Bakalım gidip görerek almak daha güzel internetten almaktansa , daha var zaten zamanımız bakıcam bol bol teşekkür ederim

Ben bonte aldım kaliteli gerçekten

Ya masallah kızlar bebek arabası vs konuşulur olmuş. Ben hiç bir şey araştırmıyor almak istemiyorum ya

Kızlar doktor bana yenidoğan almamı önermedi benim boyum 1.70 üstü eşim 1.90 üstü doktor muhtemelen 54 cm felan doğar dedi hiç biri olmazmış hep 0,3 aylık almak zorundayım eğer eşleriniz ve sizin boyunuz uzunsa yenidoğan önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…