- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.281
Annecigine çok çok geçmiş olsun benim anneminde alınmıştı hepsi biran önce toparlanır inşallahKızlar 2 gündür kadın doğum hast annemin yanında kalıyorum ameliyat oldu rahmi tüpler vs komple alındı
Acaba acile gitsem usg var mıdır bakarlar mı bebişe hala hissetmedim 18+1
inşallah öyle olur bebişim sağlıklıdırCanlarım selam bayadır yazmıyordum yarın 16+0 olacağız çok mutluyum hep korkularla geçirdim haftaları geçen seneden düşüğüm olduğu için ama geçiyor zaman hala ailelere söylemedik (anneler hariç)
Sıkıntı yaşayan arkadaşlar için dua edeceğim Allahın izniyle içini ferah tut hiçbişey olmayacak kuzumorange3752 bebeğin sağlıklı merak etme benim hislerim kuvvetlidir olumlu düşün bol dua et bizi bilgilendir sonuç düşük risk olacak korkma
Bugün daha iyiyim geçti sayılır ama ben buldum neden olduğunu. Uyurken kendimi kasıyorum sanirim sırt üstü yatmamak ya da sola yatmaya çalışmak gibi kendimi zorluyorum sanırım bugünde sırt ağrısı ile uyandım. Hamile yastığı sipariş edeceğim. Onunla birlikte bu sıkıntılarım da gitmiş olur diye düşünüyorum.Merhaba, nasılsın şimdi? Sağ bel kemiğimde 1 gün boyunca ağrı oldu benim de, ertesi gün geçmeseydi doktora gidecektim. Umarım senin de geçmiştir.
Anladım hadi bakalım hayırlısı3 gün hiç hissetmediğim oldu 23.haftadan sonra düzenli tekrar bekleniyormuş bahtınıza bir sonraki ne zaman gelirse
Tamam canım kontrolde sorayım bi doktoraTakip etmen gereken haftada doktorun uyarıyor günde şu kadar hareket hissetmem lazım gibi
Canım Doç. Dr. Sema Süzen Çaypınar Ataköy'de ona gideceğim hem yorumları çok güzel de arkadaşım gitti memnun ayrıldı.kizlar detayli ultrasonu nerede yaptıracaksınız ve fiyat bilgilerini biliyor musunuz istanbul avrupa yakası
12den beri multivitamin kullanıyorum içerisinde folik asit de varKızlar folik asite devam ediyor musunuz? Folbiol kullanıyordum doktor kesmemişti. 19. haftada onun yerine folik asit de içeren bol takviyeli bir şey yazdı. Sorun şu ki ben hap yutamıyorum bu da kapsül şeklinde bunu hiç yutamıyorum. Söylemiştim de yutabileceğim bir şey yazdı diye düşündüm. Ne yapsam bilemedim.
Of saatlerdir asit fışkırıyor resmen boğazım tahriş oldu. Tahin yedim olmadı gaviscon içtim olmadı. Dayanamıyorum ilk defa bu kadar yoğun yanma yaşıyorum. İçim yanıyooorKızlar ben mesajları takip edemedim. Konuşulmuş olabilir ama çare arayan varsa diye yazmak istedim.
Aşırı şekilde mide yanmalarım oluyordu; o kadar ki kusacak gibi oluyordum. Antiasit denilen ilaçları da çok kullanınca etkisizleşmeye başlayıp şikayetler eskisinden fazla olabiliyormuş. O yüzden doktorum fazla içmemeye çalış dedi. Ben de doğal çözüm ararken aşırı lezzetli ve fayda eden bir tarif buldum; muz, (kavrulmamış veya az kavrulmuş) tahin, hakiki bal.
Hem tadı çok güzel hem de inanılmaz bir şekilde çok azalttı yanmaları.
Tabii ki aç karnına tüketip üzerinden yarım saat geçmesini bekleyin
Tahin benimkini hafifletmiştiOf saatlerdir asit fışkırıyor resmen boğazım tahriş oldu. Tahin yedim olmadı gaviscon içtim olmadı. Dayanamıyorum ilk defa bu kadar yoğun yanma yaşıyorum. İçim yanıyooor
Şimdiye kadar ben de gaviscon bir kapakla rahatlıyordum bu defa fena geldi. Tahin de denedim olmadı ilaçta olmadı. Napcağımı bilemedimTahin benimkini hafifletmişti
Bende ona randevu aldım 8 kasım da 22+4 oluyorum. Sizin ne zaman randevunuz?Canım Doç. Dr. Sema Süzen Çaypınar Ataköy'de ona gideceğim hem yorumları çok güzel de arkadaşım gitti memnun ayrıldı.
Nakit 6.000 TL kredi kartı 6.500 TL
Doktorum bana 12 haftada bıraktırdı folbiolu. Decavit vermişti onu içemedim bugün söyledim onun yerine kolay içim olan ocean mummy aldım ben tavsiye ederim kolay içimi var kuru değil en azından hemde balık yağı da içeriyor eczacı elenetal yerine kolay içim olarak bunu önermişti ben memnun kaldım içinde folik asit de varKızlar folik asite devam ediyor musunuz? Folbiol kullanıyordum doktor kesmemişti. 19. haftada onun yerine folik asit de içeren bol takviyeli bir şey yazdı. Sorun şu ki ben hap yutamıyorum bu da kapsül şeklinde bunu hiç yutamıyorum. Söylemiştim de yutabileceğim bir şey yazdı diye düşündüm. Ne yapsam bilemedim.
Güzel gidiyor çok şükür sadece karnım baya büyüdü geçen hafta doktorum 26 haftalık gibi duruyor karnın ikiz olduğu için normal dedi umarım senin de iyi gidiyordurAa aynıyız benimde 1 kız 1 erkek 19+6nasıl gidiyor?
Benim de 8 Kasım'da aynı güne randevu almışız ben de 23 oluyorum o tarihteBende ona randevu aldım 8 kasım da 22+4 oluyorum. Sizin ne zaman randevunuz?
Aa ne güzel tesadüfBenim de 8 Kasım'da aynı güne randevu almışız ben de 23 oluyorum o tarihte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?