- 28 Şubat 2025
- 621
- 662
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.601
Günaydın canım ben de 20 haftalığım dün doktor kontrolüm vardı ben bir şey demeden kendisi direkt bu haftalarda başlar yavaş yavaş 23ten sonra az dursalar da rahat etsem dersin dedi :) (yoo dememKızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu
Ben de hissetmedim hala 22ye kadar normal demişti doktorumKızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu
Uykudan uyandıran güçlü tekmeler bana hep çok keyifli gelmiştiGünaydın canım ben de 20 haftalığım dün doktor kontrolüm vardı ben bir şey demeden kendisi direkt bu haftalarda başlar yavaş yavaş 23ten sonra az dursalar da rahat etsem dersin dedi :) (yoo demem)
yoo rahatsız olmam diyip bebeklerle itişip kakışmam yok mu şöyleUykudan uyandıran güçlü tekmeler bana hep çok keyifli gelmiştiama şunu hatırlıyorum öyle gerdiriyordu ki sadece bir bölgeyi, elimle ittirip git artık oradan dediğimi bilirim nefes kesiyor çünkü
Asla korkunç değilof ben de nasıl dogum yapicam onu da düsünüyorum büyük ihtimalle vajinal dogum yapicam ama cevremdeki dogum yapan herkes cok korkunc bi sekilde anlatiyor hemen düsünmekten vazgeciyorum biraz daha düsünmeye devam edersem panik atak falan geciririm hahahahahaha
GÜnaydın herkese inşallah güzel sonuclar alırız,benım de ay başın da detaylı usg için gideceğim.Günaydın hanımlar nasıl gidiyor herşey yolundamı
Kontrolleriniz nezaman
Benim yarın çok şükür. 2 hafta bekledim sabırsızlıkla
Merhabalar, ben de dün aşı oldum 20. haftadan önce olmamamı ve tek doz olmamalı istedi doktor . Tetanoz, boğmaca ve difteri aşısı 3'lü karma tek doz oldum.Merhabalar. Bende 17 haftalik hamileyim. Nasipse bir kızım olacakbugün saglik ocagindan arandim tdap aşısı için 18. Haftada yaptirmam gerekiyormuş. Ilk çocugum 9 yaşında o zamanki hamileligimde boyle bir aşı yoktu sadece tetanoz aşısi olmuştum. Sizde arandınız mı var mı bilginiz ?
Ben de dün 20+5'te oldum bu aşıyı. Aslında daha ileri haftalarda olmam gerekiyor sanıyordum, ama tatlı bir sokak kedisi tırmalayınca acil bir şekilde vurulmam gerekti. Aile hekimi 16. haftadan itibaren yapılması mümkün dedi. Çok kafama takıyordum ama hekimlerim önerince rahatladım. Özellikle boğmaca çok yaygınlaşmış yenidoğanlarda. Bu aşı hem bizi hem bebeklerimizi koruyacak inşallah. Ayrıca sezaryen gibi durumlarda tetanos olmaması için de çok gerekli. Benim kadın doğum doktorum 1 doz yeterli dedi, 2019'dan tetanos aşım vardı çünkü.Merhabalar. Bende 17 haftalik hamileyim. Nasipse bir kızım olacakbugün saglik ocagindan arandim tdap aşısı için 18. Haftada yaptirmam gerekiyormuş. Ilk çocugum 9 yaşında o zamanki hamileligimde boyle bir aşı yoktu sadece tetanoz aşısi olmuştum. Sizde arandınız mı var mı bilginiz ?
Ben de 19. haftadan beri pıtpıt atma şeklinde hissediyorum. Bazen belirgin bazen hiç değil, meraklanıyor insan.Benim de ilk gebeliğim 19. Haftada çok hafif bir iki defa hissettim sonra 4-5 gün hiç hissetmedim. 20. Haftada biraz daha belirgin hissediyorum ama yine de çok aşırı değil
Ben de 20. haftadayım iki gündür hafif tekmeleme balon patlaması hissediyorum ama arada çok sık değil. Normal 24. haftaya kadar hissedilme olmayabilirmiş. Hiç endişelenme:)Kızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu
Benimde uykularım kaçtı geceya uyuyamıyorum bir süredir kalcamdan itibaren bacaklarım çok agriyo geceleri sürekli soluma dönüp uyuduğum için. Magnezyuma başladım bende doktorum verdi cumartesi. Ama sabah uyanıyorum ne ağrı ne bisey turp gibiKızlar ben gece uykularımı kaybettim resmen uyuyamıyorum nasıl çözeceğiz
Benim de öyle ama dizden aşağısı be ayak tabanlarımBenimde uykularım kaçtı geceya uyuyamıyorum bir süredir kalcamdan itibaren bacaklarım çok agriyo geceleri sürekli soluma dönüp uyuduğum için. Magnezyuma başladım bende doktorum verdi cumartesi. Ama sabah uyanıyorum ne ağrı ne bisey turp gibigece olunca özellikle başlıyor sanki rahat yatamiyoruz
Kaçıncı haftada aşı oldunuz beni de 19+6 ya çağırdı hemşireMerhabalar, ben de dün aşı oldum 20. haftadan önce olmamamı ve tek doz olmamalı istedi doktor . Tetanoz, boğmaca ve difteri aşısı 3'lü karma tek doz oldum.
Aynısı bende de bacaklarım değil kollarım ağrıyor benim aşırı sabaha bir şey kalmıyor amaBenimde uykularım kaçtı geceya uyuyamıyorum bir süredir kalcamdan itibaren bacaklarım çok agriyo geceleri sürekli soluma dönüp uyuduğum için. Magnezyuma başladım bende doktorum verdi cumartesi. Ama sabah uyanıyorum ne ağrı ne bisey turp gibigece olunca özellikle başlıyor sanki rahat yatamiyoruz
Evet canım yazmıştın bana 8.5 dediler tel da bize de uzak kalıyor orasiGalen lab İstanbul Şişli 8 bin tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?