Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Kızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu
Günaydın canım ben de 20 haftalığım dün doktor kontrolüm vardı ben bir şey demeden kendisi direkt bu haftalarda başlar yavaş yavaş 23ten sonra az dursalar da rahat etsem dersin dedi :) (yoo demem )

Benim de ilk gebeliğim 19. Haftada çok hafif bir iki defa hissettim sonra 4-5 gün hiç hissetmedim. 20. Haftada biraz daha belirgin hissediyorum ama yine de çok aşırı değil

Günaydın canım ben de 20 haftalığım dün doktor kontrolüm vardı ben bir şey demeden kendisi direkt bu haftalarda başlar yavaş yavaş 23ten sonra az dursalar da rahat etsem dersin dedi :) (yoo demem )
Uykudan uyandıran güçlü tekmeler bana hep çok keyifli gelmişti ama şunu hatırlıyorum öyle gerdiriyordu ki sadece bir bölgeyi, elimle ittirip git artık oradan dediğimi bilirim nefes kesiyor çünkü

Uykudan uyandıran güçlü tekmeler bana hep çok keyifli gelmişti ama şunu hatırlıyorum öyle gerdiriyordu ki sadece bir bölgeyi, elimle ittirip git artık oradan dediğimi bilirim nefes kesiyor çünkü
yoo rahatsız olmam diyip bebeklerle itişip kakışmam yok mu şöyle Allahım nasip et

Asla korkunç değil
Daha evvel regl ağrısı çekmemiştir korkunç diyenler
Çok merhametli bir Rabbimiz var 5 dk dinlendirip 1 dk çektiriyor o ağrıyıda
Bebek çıkar çıkmaz da hiçbirşey kalmıyor
Hiç korkmayın

Merhabalar, ben de dün aşı oldum 20. haftadan önce olmamamı ve tek doz olmamalı istedi doktor . Tetanoz, boğmaca ve difteri aşısı 3'lü karma tek doz oldum.

Ben de dün 20+5'te oldum bu aşıyı. Aslında daha ileri haftalarda olmam gerekiyor sanıyordum, ama tatlı bir sokak kedisi tırmalayınca acil bir şekilde vurulmam gerekti. Aile hekimi 16. haftadan itibaren yapılması mümkün dedi. Çok kafama takıyordum ama hekimlerim önerince rahatladım. Özellikle boğmaca çok yaygınlaşmış yenidoğanlarda. Bu aşı hem bizi hem bebeklerimizi koruyacak inşallah. Ayrıca sezaryen gibi durumlarda tetanos olmaması için de çok gerekli. Benim kadın doğum doktorum 1 doz yeterli dedi, 2019'dan tetanos aşım vardı çünkü.

Kızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu
Ben de 20. haftadayım iki gündür hafif tekmeleme balon patlaması hissediyorum ama arada çok sık değil. Normal 24. haftaya kadar hissedilme olmayabilirmiş. Hiç endişelenme:)

Kızlar ben gece uykularımı kaybettim resmen uyuyamıyorum nasıl çözeceğiz
Benimde uykularım kaçtı geceya uyuyamıyorum bir süredir kalcamdan itibaren bacaklarım çok agriyo geceleri sürekli soluma dönüp uyuduğum için. Magnezyuma başladım bende doktorum verdi cumartesi. Ama sabah uyanıyorum ne ağrı ne bisey turp gibigece olunca özellikle başlıyor sanki rahat yatamiyoruz

Benim de öyle ama dizden aşağısı be ayak tabanlarım

Kızlar maxi Cosi lara 2 model arabamız var buna uyumlu olan uygun fiyatlı pusetler nedir? Maxi cosinin Kendi pusetleri çok pahalı

Ben 2014 de ilk gebelikte twtonoz oldum 5 doz du sanrm 2si gebelik 3ü gebelik sonrası idi ve ben nedense istikrarlı bi şekilde hepsini oldum (3 gebelik 2 gebelik sonrasoda olabilir) 2018de gebelikte 1 foz hatırlatma yeterli olur dedi ebemiz o sekilde oldum ilk gebelikte hepsini olduğum için bünyeye hatırlatalım sadece dedi. Bundada aşıyı dedi ben bmyle bmylr diyimcr sistemden baktı ve aaa sabina gerek yok demişti. ama bu boğmaca kafamı karıstırdı açıkcası bende bebekken geçirmişim annem anlatır öldün sandık der benm geçmişim olunca dert etmeye başladım dra sorsam mı acaba.

Aynısı bende de bacaklarım değil kollarım ağrıyor benim aşırı sabaha bir şey kalmıyor ama

Kızlar 20+1de yani dün doktor kontrolüm vardı şükür her şey yolunda dedi doktorum detaylı sonuçlarını bekliyorum dedi. Bir de bebekler 345 grammış acaba normal midir sizinkiler ne kadar herkesten çok çeşitli rakamlar duyuyorum bilemedim doktor iyi dedi ama ben 1 kilo falan duymak istiyorum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…