• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
ne bileyim ya günah diyor annemler öyle çağırılacak diyorlar korktum çocuğum için
Hadis var “Siz kıyamet gününde hem kendi adınızla, hem de babalarınızın adıyla çağrılacaksınız; bu sebeple kendinize güzel adlar koyun” buyurmuştur (Ebû Dâvûd, “Edeb”, 61; Müsned, V, 194). Ama dini olarak illa koyacaksınız diye bir durum yok amaç burda güzel isim eskilerimiz onları başımızdan eksik etmesin birşey duyunca hemen günah haram diyorlar araştırmadan kulaktan dolma olarak ondandır demeleri

Hanımlar ya siz abur cubur yiyor musunuz 🤭
Hani aşırıya kaçmadan ? Ara ara canım aşırı istiyor. Bu ara tatlı da çok istiyor. Kahvaltı yemek güzel yapıyorum meyve vs de yiyorum ama hep açım tövbelerim olsun 😅😅

Hani aşırıya kaçmadan ? Ara ara canım aşırı istiyor. Bu ara tatlı da çok istiyor. Kahvaltı yemek güzel yapıyorum meyve vs de yiyorum ama hep açım tövbelerim olsun 😅😅
Ben yiyorum valla canım çektiğinde 😂 güzel beslendiğim için kendime kızmıyorum çok şükür vi sorun da çıkmadı tabi aşırıya kaçmayack şekilde

Canım merhaba. Benim de bayadır böyle kokusuz ve su gibi akıntım var. Yeri geliyor günde 5 kez iç çamaşırı değiştirdiğim oluyor. Bende korkuyordum ama her kontrolde suyu iyi çıkıyor. Farkında olmadan idrar kaçırıyoruz büyük ihtimalle. Gün içinde su çok içince idrarın kokusu da baya azalıyor ondan anlamıyoruz bence.
Olabilir tşk ederim içim rahatladı 🙂

Evet 😄
Yani sürekli değil, ama canım istediğinde tadıyorum. Doyacak kadar yemiyorum sadece abur cuburu. Açlık kısmına da evet 😂 doymak nasıl bişeydi unuttum galiba 😂😂😂

Ben yiyorum valla canım çektiğinde 😂 güzel beslendiğim için kendime kızmıyorum çok şükür vi sorun da çıkmadı tabi aşırıya kaçmayack şekilde
Di mi ? Bende yani sabah kahvaltım da güzel şeyler yiyorum meyve yiyorum sebze vs .. ama canım bazen normal zamanda yediğim abur cuburları da çekiyor 🤭 Bazen vicdan da yapıyorum ama .. Abartmadıgımız sürece sorun yok gibi 🌺

Evet 😄
Yani sürekli değil, ama canım istediğinde tadıyorum. Doyacak kadar yemiyorum sadece abur cuburu. Açlık kısmına da evet 😂 doymak nasıl bişeydi unuttum galiba 😂😂😂
Ahahahah evet bende abur cubur her zaman yemiyorum ama özellikle haftasonum tatil olduğu için hep o zamanlar yerdim tatlı mı abur cuburumu ondan alışkanlık gibi haftasonu geldi mi aklıma olur olmadık şeyler geliyor biraz şartladım gibi de kendimi . Annem bazen şaşıyor bana yemek yememe normalde çok boğazlı değilimdir çünkü 😅

Canım günaydın nasılsın, doktora gittiniz mi her sey iyidir inşallah
Gittim canım düşük tehditi varmış kanama bi kere oldu ama vajina değişik enfeksiyon gibi sürekli yanıyor haftaici polikliniğe git dedi ebe de 16. Haftada alttan bakarlar mı bebek hareketleri normal ama vajinal durum feci oturamayacak kadar yanma var kasılma da oluyor umarım en kısa sürede geçer

Yok zorlayici hiç bişey yapmadım canım düşük tehditi dedi Protestan verdi ama bebek hareketleri normal kanama bir kere oldu geçti vajinada yanma ve zonklama devam ediyor
Dinlenerek devam etmen gerek demek ki canım. Bir çok gebelikte yaşanıyor. Daha hassas bazı gebelikler. Dinlen ve sürece güven. Yoğun ve uzun süren kanamayla devam edip , sağlıklı doğum yapan hamile çok. Ki seninki bir kez olan bir durum . Progestan lekelenme durumunda verilir zaten. Düzenli kullan ve sürece bırak. Ciddi bir şey değildir inşallah.🙏🌹

Geçmiş olsun canım. Hamilelik günlüğü 17. Haftayı gösterince önce oldu sandım. Tekrar gelir mi diye takip et. Sabah doktora git bence. Kahverengi olması iyi derler. Eski kanama yani. Yine de sabah gidersin için rahat eder.
Bı kere gece geldi sabah da peceteye silince geldi 3 farklı hastane gezdik ilk özel doktorun muayene etmesi için evden gelmesi gerekir diye fazla para istediler doktor gelmesin derseniz sulu serum takarız ilaçsız dedi kabul etmedim çünkü çözüm odaklı değildi ikinci ilçe hastanesi ultrason yok diye tahlilleri yapıp merkeze sevk ettiler sonuç düşük tehditi kanama geçti ama çok rahatsızım enfeksiyon var gibi yanıyor alt taraf

Bı kere gece geldi sabah da peceteye silince geldi 3 farklı hastane gezdik ilk özel doktorun muayene etmesi için evden gelmesi gerekir diye fazla para istediler doktor gelmesin derseniz sulu serum takarız ilaçsız dedi kabul etmedim çünkü çözüm odaklı değildi ikinci ilçe hastanesi ultrason yok diye tahlilleri yapıp merkeze sevk ettiler sonuç düşük tehditi kanama geçti ama çok rahatsızım enfeksiyon var gibi yanıyor alt taraf
Çok geçmiş olsun canım. Perinatolog randevusu alsan. Var mı bulunduğun yere yakın. Çok gezdirmişler seni. Enfeksiyon var mı peki? İyi ve donanımlı bir doktor görmeli seni. Çok yoğun bir lekelenme yok sanki düşük tehdidi denecek kadar. İnşallah bir şeyin yoktur canım.

Çok geçmiş olsun canım. Perinatolog randevusu alsan. Var mı bulunduğun yere yakın. Çok gezdirmişler seni. Enfeksiyon var mı peki? İyi ve donanımlı bir doktor görmeli seni. Çok yoğun bir lekelenme yok sanki düşük tehdidi denecek kadar. İnşallah bir şeyin yoktur canım.
İlk gebeliğim de düşükle sonlandı canım onda bundan da az kan gelmişti o yüzden korkutuyor perinatolog yok malesef 3 4 hafta sonrası için randevu alacağım perinatolog için Bursa'dan detaylı için o zamana kadar bişey olmaz inş

Progestan 200 mg fitil olarak kullanan var mı aranızda kızlar zararı olur mu ya da etkisi ne derece sadece düşük önleyen bir ilaç mı yoksa rahim içi yanma kasılma zonklama vs gibi sorunları da geçirir mi ? Kendi doktorum degilde doğumhanedeki asistan verdiği için yeterli açıklama yapmadı bende korkudan o an sormayı unuttum idrar tahlili de yapıldı ama onda bı sıkıntı yok bebek hareketleri de normal benim direk rahimle alakalı bir sorun var sanırım

İlk gebeliğim de düşükle sonlandı canım onda bundan da az kan gelmişti o yüzden korkutuyor perinatolog yok malesef 3 4 hafta sonrası için randevu alacağım perinatolog için Bursa'dan detaylı için o zamana kadar bişey olmaz inş
Ah canım benim. Bilirim o korkuyu. 2 kez yaşadım. İnşallah Rabbim korusun ikinizi de.❤️🙏 Eski eskide kaldı. Bu kez iyi sonuçlanacak.

Progestan 200 mg fitil olarak kullanan var mı aranızda kızlar zararı olur mu ya da etkisi ne derece sadece düşük önleyen bir ilaç mı yoksa rahim içi yanma kasılma zonklama vs gibi sorunları da geçirir mi ? Kendi doktorum degilde doğumhanedeki asistan verdiği için yeterli açıklama yapmadı bende korkudan o an sormayı unuttum idrar tahlili de yapıldı ama onda bı sıkıntı yok bebek hareketleri de normal benim direk rahimle alakalı bir sorun var sanırım
Tüp Bebek süreçlerinde hep kullandım. Rahim için düşük önleyici bir ilaç. Ağızdan içenler bulantı ve baş dönmesi oldu diyorlar. Vajinadan kullandım hep. Akıntı dışında sorun yaşamadım. Güvende hissettiren bir ilaç.

Back
X