- 28 Şubat 2025
- 704
- 775
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- 

- #13.501
Bildiğim kadarıyla tıpki cildimiz gibi tamir oluyor kese deMerhaba, mikro yırtık olabilirmiş. Birden çok ciddi boşalır gibi gelmiyorsa korkmasın dedi şimdi arkadaşım. Bolca istirahat et bence doktor kontrolüne kadar
Bol su iç canım ve her fırsatta ayaklar yukarıda dinlenKızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.
Öncelikle bunu demek cok gıcık biliyorum ama lütfen stres yapmaKızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
İnşallahBildiğim kadarıyla tıpki cildimiz gibi tamir oluyor kese de
Benim de öyleydi. Bu hafta resmen yukarı cıktı, aşama aşama değişime şahit olmak cok güzel. Bugün göbek deliğinin üst kısmına cıktı hareketler ilk defa. (22+0) zamanla yukarı cıkıyor rahim ve yer hareketın hıssedıldıgı yer degısıyorHerkese selamlar
Bebeğimin hareketlerini 17.haftadan beri vajinamda hissediyorum sürekli. Normal mi sizce? Daha kontrolüme çok var merak ediyorum. Bir de sarı akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan var mı
İnşallah hiç bir sıkıntı olmaz, su az da olsa gelmeye devam edıyor mu vs bunlar önemli. Dr zaten takibini yapacaktır eminim, inşallah kendiliğinden tamir olacak mikro bi durumdurİnşallah
Ne güzel hiç bir seyde sorun görülmemiş, inşallah saglıkla tamamlanacaktır. Bir problem olsaydı dr lar eminim farkederlerdi. Icınız rahat olsun kendinize dikkat edinMaalesef benm hiçbi sebep yokken kanamam oldu maalesef. Ne damarda direnç ne de plesenta da bi sorunÇok kaygılıyım ben de sürekli bişeyler araştırıp okuyorum. 
Bence kendi bedenin al canim ben gebelikten once xs giyiyordum oyuzden xs aldim ve tam oldu small buyuk geldiİzmir'de bi çarşı var orada bir sürü hamile kıyafeti satan vardır denerim diye gitmiştim, sadece 1 tane bulabildim adam da demedi ki kendi bedenini alırsan olur. Büyük aldım ben deşimdi online kendi bedenimde sipariş versem mi diye düşünüyorum. 
Az kalmış o zaman14ten sonra azalıyor hayatım geçiyo nerdeyse ama azcık daha sabırprilam varsa sabah aksam iç o cok iyi geliyor 
Evet maalesef turnosol pedine geliyor birden oldu çok zor hamile kaldım çok üzgünümİnşallah hiç bir sıkıntı olmaz, su az da olsa gelmeye devam edıyor mu vs bunlar önemli. Dr zaten takibini yapacaktır eminim, inşallah kendiliğinden tamir olacak mikro bi durumdur
Evet evet bi şey kalmamış 18den sonra keşke bulansaydı da yanmasaydı midem demeye başlıyorsunAz kalmış o zaman
Evet evet bi şey kalmamış 18den sonra keşke bulansaydı da yanmasaydı midem demeye başlıyorsun
Merhaba. Hamileliğin 11. Haftasında bende benzer bir durum yaşadım. Dr ultrasonda suyunun olması gerekenden az olduğunu söyledi. Benim iç çamaşırım zaten hep ıslaktı bunu doktora söylediğimde o da kaçaktan şüphelendi. Turnosul ped verdi 3 saat bende kalacaltı ama daha yarım saatte pedin rengi değişti (kaçak olınca renk değişiyor). Sonra amnisure test istedi. Ama ben o arada başka bir doktora daha gittim ve suyunun iyi olduğunu söyledi. Direkt ona inanmak istedim. Tabi bol su içmeyi ihmal etmedim. Dr havuç suyu iç demişti arada onu içtim. Sonra başka dr a daha gittim o da suyuna gayet iyi dedi. Ve ben çok araştırrım asla kesinliği yok turnusol pedin. Enfeksiyondan rengi değişebiliyor. Sizde tek bir dr la sınırlı kalmayın. Islaklık baya oluyordu hemde bende de. Ama en son enfeksiyondan olabilir dendi ve öyle kaldı. Turnusol ped teşhis için yeterli değil.Kızlar 22. Haftayım bugün suyum geldi gibi hissettim ve doktora gittim. Testte amniyon sıvı olduğu ortaya çıktı. 2 gün dinlen sonra bakacağız duruma göre dedi. Böyle bir şey duyan ya da bilen var mı lütfen yardım edin. Sıvı düzelir mi daha çok küçük
Ben önümüzdeki hafta olucam 21 de tam bence mutlaka olun hastanede çok fazla boğmaca vakası var en azından ihtimali ortadan kalksınKızlar tetanoz oldunuz mu ? Bu hafta olmam gerekiyor bir rafa öneriyor bir taraf önermiyor
Sakın korkma aynı durumdayım 24 ten sonra çıkacak yukarıya merak etme çıkmazsa da bebeğin sağlığını etkileyen bir durum değil doktorum beni çok rahatlattıKızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
14 kasımda detaylım var.
Ayy çok heyecanli besiklerde geliyorZirve bizim ve çevremizdekilerin sinirleriyle oynadı gerçekten geç gelmesi değil tek konu problemli kırık şeyi bile denediler görmesek. Tezol Zirveden biraz daha uygun. Biz görüştüğümüzde adamın kendi torunu oluyordu ona oda yapıyordualmila 2 buçuk hafta oldu bugün aradılar yarın getiriyoruz diye ortalama süre böyledir sanırım haberiniz olsun gayet iyi bence 
Peki su geldi mi bu süreçte yoksa durdu muMerhaba. Hamileliğin 11. Haftasında bende benzer bir durum yaşadım. Dr ultrasonda suyunun olması gerekenden az olduğunu söyledi. Benim iç çamaşırım zaten hep ıslaktı bunu doktora söylediğimde o da kaçaktan şüphelendi. Turnosul ped verdi 3 saat bende kalacaltı ama daha yarım saatte pedin rengi değişti (kaçak olınca renk değişiyor). Sonra amnisure test istedi. Ama ben o arada başka bir doktora daha gittim ve suyunun iyi olduğunu söyledi. Direkt ona inanmak istedim. Tabi bol su içmeyi ihmal etmedim. Dr havuç suyu iç demişti arada onu içtim. Sonra başka dr a daha gittim o da suyuna gayet iyi dedi. Ve ben çok araştırrım asla kesinliği yok turnusol pedin. Enfeksiyondan rengi değişebiliyor. Sizde tek bir dr la sınırlı kalmayın. Islaklık baya oluyordu hemde bende de. Ama en son enfeksiyondan olabilir dendi ve öyle kaldı. Turnusol ped teşhis için yeterli değil.
Hala iç çamaşırımda ara ara ıslaklık oluyor. Akıntı gibi değilde su gibi sanki. Farkında olmadan idrar kaçırıyor da olabilirim. Ama kokusuz oluyor çoğu zaman. Belki hamilelikte görülen normal bir akıntıda olabilir. Bunu sebebini bende tam bilmiyorum. Burada daha önce su gibi akıntı ile ilgli konular açılmış. Baya da yaşayan var. Sizde ultrasonda herhangi bir azalma gördü mü dr? Yada amnisure falan istedi mi?Peki su geldi mi bu süreçte yoksa durdu mu
Acile gittim bugün doktor sıvı var dedi gönderdi ama kendi doktorum dinlen geçmezse bebeği alacağız dedi çok korktum anlatamamHala iç çamaşırımda ara ara ıslaklık oluyor. Akıntı gibi değilde su gibi sanki. Farkında olmadan idrar kaçırıyor da olabilirim. Ama kokusuz oluyor çoğu zaman. Belki hamilelikte görülen normal bir akıntıda olabilir. Bunu sebebini bende tam bilmiyorum. Burada daha önce su gibi akıntı ile ilgli konular açılmış. Baya da yaşayan var. Sizde ultrasonda herhangi bir azalma gördü mü dr? Yada amnisure falan istedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?