Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Bol su iç canım ve her fırsatta ayaklar yukarıda dinlen
Yukarı çıkacaktır

Öncelikle bunu demek cok gıcık biliyorum ama lütfen stres yapma, genelde zamanla yukarı kendılıgınden cıkar. Cıkması ıcın senın dısardan yapacagın bir sey de yok. Sadece kendıne dıkkat et asla zorlama kendını, cinsellikten uzak kalmaktanfayda var, kabız olmamaya calıs. İlerleyen haftalarda tekrar baktıklarında eminim yukarı cıkmıs olacaktır. Sıkıntılı bir durum olsaydı su ana kadar kanama vs yasardın dıye dusunuyorum

Herkese selamlar

Bebeğimin hareketlerini 17.haftadan beri vajinamda hissediyorum sürekli. Normal mi sizce? Daha kontrolüme çok var merak ediyorum. Bir de sarı akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan var mı
Benim de öyleydi. Bu hafta resmen yukarı cıktı, aşama aşama değişime şahit olmak cok güzel. Bugün göbek deliğinin üst kısmına cıktı hareketler ilk defa. (22+0) zamanla yukarı cıkıyor rahim ve yer hareketın hıssedıldıgı yer degısıyor

Maalesef benm hiçbi sebep yokken kanamam oldu maalesef. Ne damarda direnç ne de plesenta da bi sorun Çok kaygılıyım ben de sürekli bişeyler araştırıp okuyorum.
Ne güzel hiç bir seyde sorun görülmemiş, inşallah saglıkla tamamlanacaktır. Bir problem olsaydı dr lar eminim farkederlerdi. Icınız rahat olsun kendinize dikkat edin

Bence kendi bedenin al canim ben gebelikten once xs giyiyordum oyuzden xs aldim ve tam oldu small buyuk geldi

Kizlar oksapar igne kullanan var mi aranizda ? Gobegim de kollarim da morardi. Bacaktan deneyeniniz var mi tam olarak neresinden vuruyoruz ?

Merhaba. Hamileliğin 11. Haftasında bende benzer bir durum yaşadım. Dr ultrasonda suyunun olması gerekenden az olduğunu söyledi. Benim iç çamaşırım zaten hep ıslaktı bunu doktora söylediğimde o da kaçaktan şüphelendi. Turnosul ped verdi 3 saat bende kalacaltı ama daha yarım saatte pedin rengi değişti (kaçak olınca renk değişiyor). Sonra amnisure test istedi. Ama ben o arada başka bir doktora daha gittim ve suyunun iyi olduğunu söyledi. Direkt ona inanmak istedim. Tabi bol su içmeyi ihmal etmedim. Dr havuç suyu iç demişti arada onu içtim. Sonra başka dr a daha gittim o da suyuna gayet iyi dedi. Ve ben çok araştırrım asla kesinliği yok turnusol pedin. Enfeksiyondan rengi değişebiliyor. Sizde tek bir dr la sınırlı kalmayın. Islaklık baya oluyordu hemde bende de. Ama en son enfeksiyondan olabilir dendi ve öyle kaldı. Turnusol ped teşhis için yeterli değil.

Sakın korkma aynı durumdayım 24 ten sonra çıkacak yukarıya merak etme çıkmazsa da bebeğin sağlığını etkileyen bir durum değil doktorum beni çok rahatlattı

Ayy çok heyecanli besiklerde geliyor darısı bizim başımıza insalllahhh ya

Peki su geldi mi bu süreçte yoksa durdu mu

Peki su geldi mi bu süreçte yoksa durdu mu
Hala iç çamaşırımda ara ara ıslaklık oluyor. Akıntı gibi değilde su gibi sanki. Farkında olmadan idrar kaçırıyor da olabilirim. Ama kokusuz oluyor çoğu zaman. Belki hamilelikte görülen normal bir akıntıda olabilir. Bunu sebebini bende tam bilmiyorum. Burada daha önce su gibi akıntı ile ilgli konular açılmış. Baya da yaşayan var. Sizde ultrasonda herhangi bir azalma gördü mü dr? Yada amnisure falan istedi mi?

Acile gittim bugün doktor sıvı var dedi gönderdi ama kendi doktorum dinlen geçmezse bebeği alacağız dedi çok korktum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…