Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum sizlere. Bir yudum yemek bile yesem çatlayacak gibi oluyorum son bikaç haftadır ama bu akşam canıma tak etti artık egzersiz falan da yapamıyorum bu midemin karnımın gerilmesinden ve verdiği acı ve ağrı karışımı histen. Böyle oluyor musunuz siz de? Sanki 2 bebekte mideme kadar çıkmış göbek deliği hizamda falan değiller daha yukarıdalar gibi. Ya da karnım mı yeterince esneyemiyor benim...

2 3 gündür her yemekten sonra ben gerçekten. Abartılıda yemiyorum ama yerimden bile kalkamayacak bir şişkinlik ve sancı oluyor. Sancı gazdan büyük ihtimalle ama her akşam yemeğinden sonra bayılmış gibi koltuktan kalkamıyırum. Bebekler büyüdükçe tüm organlara baskı oluyor mide de iyice sıkışıyor muhtemelen. Bşrde sizin ikiz. Eminim daha çok rahatsızlık hissediyorsunuzdur. Çözümü var mı bilmiyorum ama bende yaşıyorum. Doktora gidince unutmazsam soracağım bunu.

Bende de bikaç hafta önce aynı dediğiniz şekilde oluyordu karnımı çatlıycam gibi hissediyordum. Çaresini az yemekle buldum. Yani o gerginlik hissi korkutucu olduğu için tam doymamayı tercih ediyorum.

Napcaz yaa böyle şimdiden bu gerginlik Allah yardımcımız olsun. Okuyorum bir şeyler tek çare günde 6 7 seferde taksit taksit yemek sanırım tek seferde doymak bir süre bize göre olmayacak. Çalışıyorum da nasıl taksit taksit yiyim bilmiyorum ama. Benim de 17sinde randevum not aldım soracağım doktorun dediklerini yazarım

Burada 20 . Haftada tetenaoz bogmaca difteri karma asisi , 28. Haftada da RSV asisi yapiliyor ama kural olarak 28 e kadar digeri yapilmis olmasi gerekiyor yoksa yapilmiyor 28 den sonra

Canim kol agrin oldu mu ? Benimde dun yapildi kol agrim cok oldu ya

Canım çok geçmiş olsun, bence acilden ziyade bi kadın doğuma gitmelisin. Acı eşiğini sen daha çok biliyorsun benim de kasılmalar oluyor ama çok kısa ve normal düzey şu an şükürler olsun. Benimde bi kere öyle oldu iki büklüm kalmıştım ağrıdan gittim gaz dedi. Bi kaç vitamin değiştirdi falan. Bu tarz bi şeyde olabilir

Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntımız yoktur

Olabilir inşallah öyledir canım benim çok korktum

Ben o tek seferlik ilacı içtim. İçtiğim halde geçmediği için tedirgin oldum
Benim ilk 3 ayım tamamen enfeksiyonlarla geçti 3 defa tek kullanımlık toz bir kez de 2 hafta boyunca antibiyotik kullandım doktor tavsiyesi ile belli aralıklarla. Gebelikte çoook yaygın malesef ilk gebeligimde bir kez olmuştu ama bunda sürekliydi bir dönem. Bu aralar duruldum şükür. Rabbim şifa versin sana da inşallah

Olabilir inşallah öyledir canım benim çok korktum
İnşallah canımm hiç korkma ben bebekle alakalı bi şey olduğunu düşünmüyorum ki , bu zamanlarda muayeneydi detaylı ultrasondu falan derken doktorlar bakıyor gerektiği gibi bi risk görse Allah korusun söyler. Ama yine de git dedim gibi gazdır falan en azından bi şey verir rahatlatır seni birde dinlen güzelceee

Demir ilacınız nedir? Ben eski ilacı kullanırken böyle hissediyordum yiyesim gelmiyordu korkuyordum ama değiştirdikten sonra iyiyim

Amiiin
Geçsin gitsin inşallah
Enfeksiyonla ilgili bebeğe zararı var diye okuduğumdan beri hop oturup hop kalkıyorum

Demir ilacınız nedir? Ben eski ilacı kullanırken böyle hissediyordum yiyesim gelmiyordu korkuyordum ama değiştirdikten sonra iyiyim
Merhaba. Benim dr henüz demir kullanmaya başla demedi. Bir dahaki kontrolde o söylemezse ben soracağım. İçinde demir de olan bir takviye (regenesis max) ve magnezyum kullanıyorum şu an sadece. Burada okumuştum gaz yapanları varmış. Siz gyno ferro mu kullanıyorsunuz? Yanlış hatırlamıyorsam gaz yapmıyor diye konuşulmuştu burada. Çoğunluk memnundu ondan.

Süper, teşekkür ederim. Baktım şimdi, hamile kıyafeti olarak yok sanırım büyük beden seçicez.
normalde hangi bedenseni bir beden küçüğünü alın kalıbı zaten genişler ben 1.63 - 72 kiloyum şuan Small aldım bu taytlarda öyle düşünün baya likralı ve göbek kısmı yüksek olduğu için baya rahatlar büyük almanıza gerek yok bi beden küçük bile oljr

Merhaba feramat yazmıştı ama çok uzun süre kullanamadım gaz sıkışması mide yanması karın ağrısı yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…