- 28 Şubat 2025
- 759
- 826
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.001
2 3 gündür her yemekten sonra ben gerçekten. Abartılıda yemiyorum ama yerimden bile kalkamayacak bir şişkinlik ve sancı oluyor. Sancı gazdan büyük ihtimalle ama her akşam yemeğinden sonra bayılmış gibi koltuktan kalkamıyırum. Bebekler büyüdükçe tüm organlara baskı oluyor mide de iyice sıkışıyor muhtemelen. Bşrde sizin ikizKızlar ben de bir şey sormak istiyorum sizlere. Bir yudum yemek bile yesem çatlayacak gibi oluyorum son bikaç haftadır ama bu akşam canıma tak etti artık egzersiz falan da yapamıyorum bu midemin karnımın gerilmesinden ve verdiği acı ve ağrı karışımı histen. Böyle oluyor musunuz siz de? Sanki 2 bebekte mideme kadar çıkmış göbek deliği hizamda falan değiller daha yukarıdalar gibi. Ya da karnım mı yeterince esneyemiyor benim...
Bende de bikaç hafta önce aynı dediğiniz şekilde oluyordu karnımı çatlıycam gibi hissediyordum. Çaresini az yemekle buldum. Yani o gerginlik hissi korkutucu olduğu için tam doymamayı tercih ediyorum.2 3 gündür her yemekten sonra ben gerçekten. Abartılıda yemiyorum ama yerimden bile kalkamayacak bir şişkinlik ve sancı oluyor. Sancı gazdan büyük ihtimalle ama her akşam yemeğinden sonra bayılmış gibi koltuktan kalkamıyırum. Bebekler büyüdükçe tüm organlara baskı oluyor mide de iyice sıkışıyor muhtemelen. Bşrde sizin ikiz. Eminim daha çok rahatsızlık hissediyorsunuzdur. Çözümü var mı bilmiyorum ama bende yaşıyorum. Doktora gidince unutmazsam soracağım bunu.
ben los ojosun jarse taytlarından aldım mükemmel rahatlarYa tam aradığım şey, trendyoldan herhangi markadan alıp iade değişim hiç uğraşmak istemiyorum. Oraya bakarım hemen, teşekkür ederim.
Napcaz yaa böyle şimdiden bu gerginlik2 3 gündür her yemekten sonra ben gerçekten. Abartılıda yemiyorum ama yerimden bile kalkamayacak bir şişkinlik ve sancı oluyor. Sancı gazdan büyük ihtimalle ama her akşam yemeğinden sonra bayılmış gibi koltuktan kalkamıyırum. Bebekler büyüdükçe tüm organlara baskı oluyor mide de iyice sıkışıyor muhtemelen. Bşrde sizin ikiz. Eminim daha çok rahatsızlık hissediyorsunuzdur. Çözümü var mı bilmiyorum ama bende yaşıyorum. Doktora gidince unutmazsam soracağım bunu.
Benim Yasadigim ulkede whooping cough bogmaca asisi diye geciyor ama icindr difteri ve tetanozda var tek doz karma asisi olarak yapiliyor bende dun oldum.Boğmacalı olan tek sefer mi yapiliyor
Burada 20 . Haftada tetenaoz bogmaca difteri karma asisi , 28. Haftada da RSV asisi yapiliyor ama kural olarak 28 e kadar digeri yapilmis olmasi gerekiyor yoksa yapilmiyor 28 den sonraKızlar merhaba sağlık ocağından ebe arada bu hafta aşını yapalım birde kan almamız lazım diye ben araştırdım 20 24 hafta arasında aşı yapılıyormuş ben 23 hafta gibi yaptirmak istiyorum bebeğim iyice büyüsün istiyorum siz ne zaman aşı oldunuz ve ne için kan alacaklar bilgisi olan varsa fikir verir misiniz
Canim kol agrin oldu mu ? Benimde dun yapildi kol agrim cok oldu yaCanım beni geçen perşembe çağırdılar 20+1 dim doktoru arayıp danıştım yaptırabilirsin dedi benden de idrar aldılar bide şeker ölçme aleti gibi bir cihaza parmağımdan kan alıp kansızlığıma baktılar hatta dediğin gibi açsan kan tahlilide yapalım dediler ama tok gitmiştim söylemedikleri için bence rutin değerlere bakmak için yapmak istiyorlar
Canım çok geçmiş olsun, bence acilden ziyade bi kadın doğuma gitmelisin. Acı eşiğini sen daha çok biliyorsun benim de kasılmalar oluyor ama çok kısa ve normal düzey şu an şükürler olsun. Benimde bi kere öyle oldu iki büklüm kalmıştım ağrıdan gittim gaz dedi. Bi kaç vitamin değiştirdi falan. Bu tarz bi şeyde olabilirMerhaba kızlar ben bugün korktum baya aglama krizlerine falan girdim en son içimi size anlatmak istedim bugün 5 gibi falan kasıklarıma kramp girdi ama nefesimi kesecek türdendi gün içindede karnımda şişlik bir rahatsızlık vardı aynı zamanda ben çalışıyorum dunde kendimi yordum biraz temizlik yapcam derken neyse kramp girince ben çok korktum biraz bekledim bebeğim hareket etti ama içim rahat etmedi 5 bucukta iş çıkışı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler tahlil yapıldı ama değerlerim hepsi normal başlangıç olabilir dediler 2 ilaç verip gönderdiler ama hala oturup kalkarken falan ağrım oluyor başına gelen varmi neden olabilir yarın kadın doğuma gitmelimiyim bana akıl verirmisiniz kendimi çok kötü hissediyorum
Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntımız yokturCanım korkma bebek iyise ya yorgunluktan, ya idrar yolu enfeksiyonu, ya gaz, ya kramp magnezyum eksikliği. Doktora tabii git ama bebek iyise diğer seçenekler kalıyor ki sanıyorum diğer seçenekleri tercih edersin. Onlara da çare bulunur ya da zaten dinlenince geçicek. Bebek iyi olduğu halde ne zaman bir ağrı sızı yaşasam doktorum işe gitmeyiver izin al yat diyor iyi geliyor ben de çok aktif çalışıyorum uzun süre uzanmak gerçekten ilaç bazen.
Olabilir inşallah öyledir canım benim çok korktumCanım çok geçmiş olsun, bence acilden ziyade bi kadın doğuma gitmelisin. Acı eşiğini sen daha çok biliyorsun benim de kasılmalar oluyor ama çok kısa ve normal düzey şu an şükürler olsun. Benimde bi kere öyle oldu iki büklüm kalmıştım ağrıdan gittim gaz dedi. Bi kaç vitamin değiştirdi falan. Bu tarz bi şeyde olabilir
Benim ilk 3 ayım tamamen enfeksiyonlarla geçti 3 defa tek kullanımlık toz bir kez de 2 hafta boyunca antibiyotik kullandım doktor tavsiyesi ile belli aralıklarla. Gebelikte çoook yaygın malesef ilk gebeligimde bir kez olmuştu ama bunda sürekliydi bir dönem. Bu aralar duruldum şükür. Rabbim şifa versin sana da inşallahBen o tek seferlik ilacı içtim. İçtiğim halde geçmediği için tedirgin oldum
İnşallah canımm hiç korkma ben bebekle alakalı bi şey olduğunu düşünmüyorum ki , bu zamanlarda muayeneydi detaylı ultrasondu falan derken doktorlar bakıyor gerektiği gibi bi risk görse Allah korusun söyler. Ama yine de git dedim gibi gazdır falan en azından bi şey verir rahatlatır seni birde dinlen güzelceeeOlabilir inşallah öyledir canım benim çok korktum
Demir ilacınız nedir? Ben eski ilacı kullanırken böyle hissediyordum yiyesim gelmiyordu korkuyordum ama değiştirdikten sonra iyiyim2 3 gündür her yemekten sonra ben gerçekten. Abartılıda yemiyorum ama yerimden bile kalkamayacak bir şişkinlik ve sancı oluyor. Sancı gazdan büyük ihtimalle ama her akşam yemeğinden sonra bayılmış gibi koltuktan kalkamıyırum. Bebekler büyüdükçe tüm organlara baskı oluyor mide de iyice sıkışıyor muhtemelen. Bşrde sizin ikiz. Eminim daha çok rahatsızlık hissediyorsunuzdur. Çözümü var mı bilmiyorum ama bende yaşıyorum. Doktora gidince unutmazsam soracağım bunu.
Süper, teşekkür ederim. Baktım şimdi, hamile kıyafeti olarak yok sanırım büyük beden seçicez.ben los ojosun jarse taytlarından aldım mükemmel rahatlar
AmiiinBenim ilk 3 ayım tamamen enfeksiyonlarla geçti 3 defa tek kullanımlık toz bir kez de 2 hafta boyunca antibiyotik kullandım doktor tavsiyesi ile belli aralıklarla. Gebelikte çoook yaygın malesef ilk gebeligimde bir kez olmuştu ama bunda sürekliydi bir dönem. Bu aralar duruldum şükür. Rabbim şifa versin sana da inşallah
Merhaba. Benim dr henüz demir kullanmaya başla demedi. Bir dahaki kontrolde o söylemezse ben soracağım. İçinde demir de olan bir takviye (regenesis max) ve magnezyum kullanıyorum şu an sadece. Burada okumuştum gaz yapanları varmış. Siz gyno ferro mu kullanıyorsunuz? Yanlış hatırlamıyorsam gaz yapmıyor diye konuşulmuştu burada. Çoğunluk memnundu ondan.Demir ilacınız nedir? Ben eski ilacı kullanırken böyle hissediyordum yiyesim gelmiyordu korkuyordum ama değiştirdikten sonra iyiyim
normalde hangi bedenseni bir beden küçüğünü alın kalıbı zaten genişler ben 1.63 - 72 kiloyum şuan Small aldım bu taytlarda öyle düşünün baya likralı ve göbek kısmı yüksek olduğu için baya rahatlar büyük almanıza gerek yok bi beden küçük bile oljrSüper, teşekkür ederim. Baktım şimdi, hamile kıyafeti olarak yok sanırım büyük beden seçicez.
Merhaba feramat yazmıştı ama çok uzun süre kullanamadım gaz sıkışması mide yanması karın ağrısı yüzündenMerhaba. Benim dr henüz demir kullanmaya başla demedi. Bir dahaki kontrolde o söylemezse ben soracağım. İçinde demir de olan bir takviye (regenesis max) ve magnezyum kullanıyorum şu an sadece. Burada okumuştum gaz yapanları varmış. Siz gyno ferro mu kullanıyorsunuz? Yanlış hatırlamıyorsam gaz yapmıyor diye konuşulmuştu burada. Çoğunluk memnundu ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?