- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.981
Kemeraltına gitmiştim kesin çok vardır diye. Ben bulamadım, daha önce açık olanlar kapanmış. Şimdi online bakınıyorum artıkBen de İzmir'deyim nerde hamile kıyafetleri satılır hiç bilmem. Deneyerek almak istiyorum ama bulantıdan gezme fırsatım da yok. Ebebekte falan satılıyor müdür acaba
23. haftaya girdim. Nedensiz bir endişe geliyor sürekli kanama mı var diye bakıyorum ama bir şey yok. Daha dün zaten ayrıntılı ultrasonda her şey yolundaydı. Çok teşekkür ederim cevap rahatlattıEvet normal kaçıncı haftadasın
Bende yaşadım endişeleniyor insan ister istemez
Rahim bağlarının kuvvetlenmesi
Pelvik bölgenin değişmesi gibi çok sebebi var
Kanaman olmadığı sürece bi sıkıntı yok
Belki cinsel ilişkiye ara verebilirsin
Ben 19 haftaya kadar giydim ama 20 den sonra karın çıkıyor ve olmadı14.
haftadan bildiriyorum. Ben dar mı giyiyormuşum yoksa karnım mi erken çıktı anlamadım. Hamile pantolonu siparişi verdim. 2 haftadır falan zor idare ediyorum. Dışarı çıkarken belimi kasıkta tutuyorum sıkmasın die
Çok düşük çıkmış ama senin de önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum . Ama senin için rahat etmicekse tabi erkene al . Doktor sonucunu gördü mü ? Yada sen yazabiliyor musun ?
Birde idrar verirken orta idrar diye geçiyor öyle ver ilk biraz dışarı sonra kutuya son kısmı yine dışarı ben o zaman negatif çıktım hatta dün yine öyle verdim yine negatif çıktı. Bende de bakteri var bende ona baktırıcam ama benim muayene haftaya pazartesi o yüzden bekliyorum bakalım
Canım hamile kıyafeti olarak e bebekte ve msvibahçe babymall mağazasında bulursun ama deneme kabini yok. Ben bi beden büyük tayt almıştım kilo alacağım vs diye rahat giyiyorum. Karşıyaka, kemeraltı vs yerlerde kıyafet satan yerler yok maalesef. Pantolonları da trendyoldan aldım ben.Kemeraltına gitmiştim kesin çok vardır diye. Ben bulamadım, daha önce açık olanlar kapanmış. Şimdi online bakınıyorum artık
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimTedirgin olma bol sıvı alcaz elimizden geleni yapıcaz. Benimki de diğerinde ağrım geçmişti ama idrar yolu enfeksiyonu bitti mi diye tahlil yaptırmamıştım. Ki zaten taş çatlasın 1 ay oldu yapılan ilk testte yine var. Bir şey olmaz inşallah sen tedavi verirlerse yine ol bol su iç
Hmm anladım teşekkür ederim canım sorup öyle yaptırayımCanım doktoruna sor ben sordum bana 26. Haftada tetanoz aşısı yaptır dedi
Ben de martın ilk haftası doğurdum geçen yıl. Çok alma hemen küçülüyor dediler salak gibi dinledim tabiri caizse 3 parça yenidoğan bedenli kıyafet aldım yıkayıp yıkayıp giydirdim en son fenalık geldi annem gitti 5-6 parça daha aldıKiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik
Mavibahçe'dekini bilmiyordum canım sağol. Ben de trendyola bakıyorum.Canım hamile kıyafeti olarak e bebekte ve msvibahçe babymall mağazasında bulursun ama deneme kabini yok. Ben bi beden büyük tayt almıştım kilo alacağım vs diye rahat giyiyorum. Karşıyaka, kemeraltı vs yerlerde kıyafet satan yerler yok maalesef. Pantolonları da trendyoldan aldım ben.
Genel olarak her şey trendyolda hepsiburada.com da var ama tayt için e bebek öneririm cidden güzel cıktı iç gösteren ince kumaşlardan değilMavibahçe'dekini bilmiyordum canım sağol. Ben de trendyola bakıyorum.
DeFacto da var hamile pantolonu ben ordan aldımBen de İzmir'deyim nerde hamile kıyafetleri satılır hiç bilmem. Deneyerek almak istiyorum ama bulantıdan gezme fırsatım da yok. Ebebekte falan satılıyor müdür acaba
DeFacto da var hamile pantolonu ben ordan aldım
Teşekkürler bı bakayım ben de. İnternetten tayt siparişi verdim ama eşofman takımı lazım şimdilik23. haftaya girdim. Nedensiz bir endişe geliyor sürekli kanama mı var diye bakıyorum ama bir şey yok. Daha dün zaten ayrıntılı ultrasonda her şey yolundaydı. Çok teşekkür ederim cevap rahatlattı
Ya tam aradığım şey, trendyoldan herhangi markadan alıp iade değişim hiç uğraşmak istemiyorum. Oraya bakarım hemen, teşekkür ederim.Genel olarak her şey trendyolda hepsiburada.com da var ama tayt için e bebek öneririm cidden güzel cıktı iç gösteren ince kumaşlardan değil
Ebebekte dün baktım bende ama çeşit yoktu LCW ya da bakabilirsinBen de İzmir'deyim nerde hamile kıyafetleri satılır hiç bilmem. Deneyerek almak istiyorum ama bulantıdan gezme fırsatım da yok. Ebebekte falan satılıyor müdür acaba
Rica ederim canımYa tam aradığım şey, trendyoldan herhangi markadan alıp iade değişim hiç uğraşmak istemiyorum. Oraya bakarım hemen, teşekkür ederim.
Canım korkma bebek iyise ya yorgunluktan, ya idrar yolu enfeksiyonu, ya gaz, ya kramp magnezyum eksikliği. Doktora tabii git ama bebek iyise diğer seçenekler kalıyor ki sanıyorum diğer seçenekleri tercih edersin. Onlara da çare bulunur ya da zaten dinlenince geçicek. Bebek iyi olduğu halde ne zaman bir ağrı sızı yaşasam doktorum işe gitmeyiver izin al yat diyor iyi geliyor ben de çok aktif çalışıyorum uzun süre uzanmak gerçekten ilaç bazen.Merhaba kızlar ben bugün korktum baya aglama krizlerine falan girdim en son içimi size anlatmak istedim bugün 5 gibi falan kasıklarıma kramp girdi ama nefesimi kesecek türdendi gün içindede karnımda şişlik bir rahatsızlık vardı aynı zamanda ben çalışıyorum dunde kendimi yordum biraz temizlik yapcam derken neyse kramp girince ben çok korktum biraz bekledim bebeğim hareket etti ama içim rahat etmedi 5 bucukta iş çıkışı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler tahlil yapıldı ama değerlerim hepsi normal başlangıç olabilir dediler 2 ilaç verip gönderdiler ama hala oturup kalkarken falan ağrım oluyor başına gelen varmi neden olabilir yarın kadın doğuma gitmelimiyim bana akıl verirmisiniz kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?