- 7 Temmuz 2025
- 295
- 469
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.721
Bebeğin pozisyonu ile alakalıhic bisey yemeyince göstermiyorlarmı
Sırt üstü veya yüz üstü yatamıyorum ben artık istesemde, doktora sordum ille sola mı yatacağım diye hayır dilediğin gibi yat, zaten rahatsız hissedersin yanlış bi pozisyonda yatarsan dedi. Benim boyun fıtığım sol koluma vuruyor hep sola yatınca da kolum tutuluyor doğal olarakBen de saçma ve biraz ürkütücü rüyalar görür oldumBir de gece 2'de uyandım ve 4'e kadar uyuyamadım. Ben bu sola yatma mevzusuna çok kafayı taktım. Sola yatınca kalbim sıkışıyor, en iyi sağda uyuyorum. Uyanıp bebeği de hissedemeyince ben bebeğe zarar mı veriyorum düşüncesinden 2 saat oturup bebek hareketlerini bekledim. Çok sinirlerim bozuldu. Analık zormuş
Ben ilk hamileleigimde kullanmıştım kısa bir süre bu sefer doğala gittim zeytinyağı sürüyorum sadecBende onu kullanıyordum sonra bi video izledim ve bende bıraktım
Keşke hiç kullanmasaydım. Sarı açık renk olanı varmış ona iyi dediler ama onuda almadım bende henüz ben de önerilere açığım
Evet bende bu u düşünüyorum ikizler içinSelam canım ben bikaç gün önce bunu aldım Kasım indiriminden ikili bebek arabası artı 2 şer puset. Hastaneden çıkarmak için puset zorunlu dediler hem.
Canım ben ilk aylar için alcm az bi şey sonra ihtiyaçla göre alırım almycm benim mesela ilk çocukta oğlum 3kilo doğmuştu tulum tarzı şeyler boydan oldu ama aşırı boş oldu bu sefer ilk giyeceği şeyleri alırım sonra boyuna kilosuna göre ilerleyen dönemde alırım 3-4tane hasta çöküşü alt üst şeklinde veya 5li olabilir iki tanesi yeter diye düşünüyorumKızlar güya bebek büyüttüm ama yine de bir kafa karışıklığı yaşıyorum hangi kıyafetten ne kadar alayım diye bu 0-1 ay 0-3 ay 1-3 ay 2-4 ay 3-6 ay yok kısa süre giyer yok hızlı büyür kaçar tane ne alıyorsunuz? Çok kirleniyordu hatırladığım yani kısa süre kullanılsa da sayıca fazla kullanılır gibi geliyor. Biraz da kız bebek kıyafetlerinin güzelliğine kapılıyorum oğlan çocuktan sonraSiz nasıl alıyorsunuz biraz fikir verseniz
Az gelmez mi yaaCanım ben ilk aylar için alcm az bi şey sonra ihtiyaçla göre alırım almycm benim mesela ilk çocukta oğlum 3kilo doğmuştu tulum tarzı şeyler boydan oldu ama aşırı boş oldu bu sefer ilk giyeceği şeyleri alırım sonra boyuna kilosuna göre ilerleyen dönemde alırım 3-4tane hasta çöküşü alt üst şeklinde veya 5li olabilir iki tanesi yeter diye düşünüyorum
YetiyorKızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim
Hangi modeli acaba?Yetiyor
İkea nın şifonyeri var antrede onu kullanacağım
Çook geçmiş olsun.Sırt üstü veya yüz üstü yatamıyorum ben artık istesemde, doktora sordum ille sola mı yatacağım diye hayır dilediğin gibi yat, zaten rahatsız hissedersin yanlış bi pozisyonda yatarsan dedi. Benim boyun fıtığım sol koluma vuruyor hep sola yatınca da kolum tutuluyor doğal olarakonun için ben de yatıyorum sağda
ÜYetiyor
İkea nın şifonyeri var antrede onu kullanacağım
Teşekkür ederimÇook geçmiş olsun.Sanırım cidden yanlış bir şey olsa zaten hissedeceğiz. Benimki kuruntu işte ben de o zaman fazla takılmayayım artık. Hazır uyuyabiliyorken sağa dönüp deliksiz uyumak lazım
Ben şöyle yaptımKızlar güya bebek büyüttüm ama yine de bir kafa karışıklığı yaşıyorum hangi kıyafetten ne kadar alayım diye bu 0-1 ay 0-3 ay 1-3 ay 2-4 ay 3-6 ay yok kısa süre giyer yok hızlı büyür kaçar tane ne alıyorsunuz? Çok kirleniyordu hatırladığım yani kısa süre kullanılsa da sayıca fazla kullanılır gibi geliyor. Biraz da kız bebek kıyafetlerinin güzelliğine kapılıyorum oğlan çocuktan sonraSiz nasıl alıyorsunuz biraz fikir verseniz
Neden erken doğum yapmış belli miKızlar şubat anneleri grubunda ilk doğum gerçekleşmiş 26 haftalık ikikedilianne içinden gelen dua etsin diye yazıyorum dua edelim kavuşmaları için
Şimdi okudum mesajlarınıKızlar şubat anneleri grubunda ilk doğum gerçekleşmiş 26 haftalık ikikedilianne içinden gelen dua etsin diye yazıyorum dua edelim kavuşmaları için
İnşallah inşallah mutlu mesajlarını görmek nasip olsunNeden erken doğum yapmış belli mi
Yok canım senin oğlandan kalan hiçbir şey yoksa bir iki parça daha al yeterli olur sonra kilosuna boyuna göre alırsın ben özellikle o aldığım patikli boydan tulumlara çok pişmanım bir daha bu hatayı yapmak istemiyorumAz gelmez mi yaa
Ayyy evet şimdi okudum bende inşallah sağlıklıca bi süreç onlar için en kolay şekilde geçer .Kızlar şubat anneleri grubunda ilk doğum gerçekleşmiş 26 haftalık ikikedilianne içinden gelen dua etsin diye yazıyorum dua edelim kavuşmaları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?