Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
hic bisey yemeyince göstermiyorlarmı
Bebeğin pozisyonu ile alakalı
Eğer yüzünü kapadıysa bir şeyler yemekte fayda var hareket ediyor o zaman
Bende yemeden gittim , yüzünü plasentaya gömmüştü
Dr karnını şişir ve öyle kal dedi bana
Ben karnımı şişirince plasenta ve bebişin arasına su girdi ve öyle görebildik :)
Yemek yemeğe kalsaydı yiyemediğim için imkanı yok göremezdik

Sırt üstü veya yüz üstü yatamıyorum ben artık istesemde, doktora sordum ille sola mı yatacağım diye hayır dilediğin gibi yat, zaten rahatsız hissedersin yanlış bi pozisyonda yatarsan dedi. Benim boyun fıtığım sol koluma vuruyor hep sola yatınca da kolum tutuluyor doğal olarak onun için ben de yatıyorum sağda

Bende onu kullanıyordum sonra bi video izledim ve bende bıraktım
Keşke hiç kullanmasaydım. Sarı açık renk olanı varmış ona iyi dediler ama onuda almadım bende henüz ben de önerilere açığım
Ben ilk hamileleigimde kullanmıştım kısa bir süre bu sefer doğala gittim zeytinyağı sürüyorum sadec

Kızlar güya bebek büyüttüm ama yine de bir kafa karışıklığı yaşıyorum hangi kıyafetten ne kadar alayım diye bu 0-1 ay 0-3 ay 1-3 ay 2-4 ay 3-6 ay yok kısa süre giyer yok hızlı büyür kaçar tane ne alıyorsunuz? Çok kirleniyordu hatırladığım yani kısa süre kullanılsa da sayıca fazla kullanılır gibi geliyor. Biraz da kız bebek kıyafetlerinin güzelliğine kapılıyorum oğlan çocuktan sonra Siz nasıl alıyorsunuz biraz fikir verseniz

Canım ben ilk aylar için alcm az bi şey sonra ihtiyaçla göre alırım almycm benim mesela ilk çocukta oğlum 3kilo doğmuştu tulum tarzı şeyler boydan oldu ama aşırı boş oldu bu sefer ilk giyeceği şeyleri alırım sonra boyuna kilosuna göre ilerleyen dönemde alırım 3-4tane hasta çöküşü alt üst şeklinde veya 5li olabilir iki tanesi yeter diye düşünüyorum

Az gelmez mi yaa

Sağ belime şiddetli ağrılar giriyor, umarım normal bişeydir. Daha 1 gün önce idrar tahlili yaptırdım, normaldi.

Çook geçmiş olsun. Sanırım cidden yanlış bir şey olsa zaten hissedeceğiz. Benimki kuruntu işte ben de o zaman fazla takılmayayım artık. Hazır uyuyabiliyorken sağa dönüp deliksiz uyumak lazım

Çook geçmiş olsun. Sanırım cidden yanlış bir şey olsa zaten hissedeceğiz. Benimki kuruntu işte ben de o zaman fazla takılmayayım artık. Hazır uyuyabiliyorken sağa dönüp deliksiz uyumak lazım
Teşekkür ederim
Bazı konularda buna benzer mesela, annelerimizi düşünüyorum ben. Hiç böyle şeyler bilmiyorlardı ve kafalarına göre yatıyorlardı bizler yürüyen evham olduğumuz için takıyoruz her şeyi

Ben şöyle yaptım
Yenidoğan için
Hastane çıkışı takım olarak 2 tane aldım
3-4 tane alt üst takım
3-4 tane tulum ve zıbın aldım
Diğer aldıklarım 0-3 ay (ağırlık bu aya verdim)
3-6 ay bile çok almadım büyüdükçe alıcam diye
2 müslin battaniye aldım biri 4 mevsim biri ince
Olabildiğince ağız mendili :)
Penye battaniyesi hastane çıkış takımlarından çıkıyo
Diğer aldıklarım da valla beğendikçe :)
Bir de ismi yazılı hastanede giymelik tulum şapka takımı yaptırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…