- 15 Şubat 2024
- 849
- 734
- 23
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.741
Ay inşallah sağlıcakla kavuşurlarKızlar şubat anneleri grubunda ilk doğum gerçekleşmiş 26 haftalık ikikedilianne içinden gelen dua etsin diye yazıyorum dua edelim kavuşmaları için
Onu nerden yaptırıyosun ben de bi yerle görüştüm ama daha sipariş vermedimBen şöyle yaptım
Yenidoğan için
Hastane çıkışı takım olarak 2 tane aldım
3-4 tane alt üst takım
3-4 tane tulum ve zıbın aldım
Diğer aldıklarım 0-3 ay (ağırlık bu aya verdim)
3-6 ay bile çok almadım büyüdükçe alıcam diye
2 müslin battaniye aldım biri 4 mevsim biri ince
Olabildiğince ağız mendili :)
Penye battaniyesi hastane çıkış takımlarından çıkıyo
Diğer aldıklarım da valla beğendikçe :)
Bir de ismi yazılı hastanede giymelik tulum şapka takımı yaptırıyorum :)
Yaa ben de en çok tulum giydirmişim evde tulumlardan var hatta acil durumlarda yedek olur dedimYok canım senin oğlandan kalan hiçbir şey yoksa bir iki parça daha al yeterli olur sonra kilosuna boyuna göre alırsın ben özellikle o aldığım patikli boydan tulumlara çok pişmanım bir daha bu hatayı yapmak istemiyorum
Bende öyleyim ya dün çok hareketliydi dışardan bile hissettim ilk defa ama bugün hiç hareket yKizlar bebegimin hareketini bazi gunler cok net hissediyorum bazi gunler cok az sizde de oluyor mu ? Hissedemedigimde telasa kapiliyorum
Bioderma atoderm 2in1 oil kullanıyorum ben, hamilelikte kullanımında sakınca yok diye biliyorum doktorum kullanma demediArkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
Ayy ben hiç sevememiştim çocuk doktoru bile ilk ay kontrolünde böyle giydirme dedi o derece bol oluyordu boydan tamam ama aşırı boldu valla hastanede kaldığı sürece her gün yeni hastane çıkışı giydirmişlerdi onlar da bizde kaldı tabi onu daha çok giydi diyebilirim o da tulumdu ama ölçülü bi bolluğu vardıYaa ben de en çok tulum giydirmişim evde tulumlardan var hatta acil durumlarda yedek olur dedim
Neden yemek yiyemiyorsunuz? Bende de bu haftalarda iştahsızlık başladı tekrar biraz üzülüyorum besinsiz kalıyor bebeğim diyeBebeğin pozisyonu ile alakalı
Eğer yüzünü kapadıysa bir şeyler yemekte fayda var hareket ediyor o zaman
Bende yemeden gittim , yüzünü plasentaya gömmüştü
Dr karnını şişir ve öyle kal dedi bana
Ben karnımı şişirince plasenta ve bebişin arasına su girdi ve öyle görebildik :)
Yemek yemeğe kalsaydı yiyemediğim için imkanı yok göremezdik
Hemnes 8 çekmeceli Beyaz matHangi modeli acaba?
Benimki 8 çekmeceli Hemnes modeliÜEki Görüntüle 3671924
Ben de indirimde yakaladım şunu aldım da acaba sizdeki bundan mı yüksekliğini tam kestiremedim çok merak ediyorum da
Kusmalar çok çok azaldı ama bulantım hala devam ediyor bulantılardan yiyemiyorumNeden yemek yiyemiyorsunuz? Bende de bu haftalarda iştahsızlık başladı tekrar biraz üzülüyorum besinsiz kalıyor bebeğim diye
Ben internertten yaptırmıyorum kuzumOnu nerden yaptırıyosun ben de bi yerle görüştüm ama daha sipariş vermedim
Bu Prego plus mu kaça aldın canımSelam canım ben bikaç gün önce bunu aldım Kasım indiriminden ikili bebek arabası artı 2 şer puset. Hastaneden çıkarmak için puset zorunlu dediler hem.
Ben de onu almayı düşünüyordum isabet oldu teşekkürlerHemnes 8 çekmeceli Beyaz mat
Merhaba ilk yapılan doz tetenoz+boğmacaBen ertesi gün halsizdim kolum ağrıdı o kadar
Bu boğmacalı tek doz sanirim sonraki sadece tetanoz
Yükseklik aynı ama di mi alçak mı acaba ya metre ile ölçtüm biraz alçak mı acaba dedim yataş tan alt açma pedi miydi neydi bir şey aldım şifonyer üstüne koymak için de çok mu eğilmek gerekicek emin olamadımBenimki 8 çekmeceli Hemnes modeli
Robot süpürge için tüm mobilyalar bizde ayaklı
Benimkinin alt çekmeceler derin ortadaki alttakinden bir tık daha az derinlikte, üstteki küçük çekmeceler de çorap ve bebek aksesuarlarını koymak için çok ideal
İkinci çocuğum olduğunda evimiz 2+1 di ve oğluma bu şifonyeri alıp antreye koymuştuk
Sonra 3+1 eve geçtik ve oğlumun odasına mobilya aldık ve bu şifonyer yine antrede kaldışimdi yeni bebeğe hizmet verecek
Daha evvel tecrübe ettiğim için için yazıyorum rahat rahat yetiyor
Prego pro bu canım pusetlisi 26bine aldım 38di hep bakıyordumBu Prego plus mu kaça aldın canım
Benimde 3 gün önce siddetli olarak sağ kasiginda ağrı oldu 2 gün cektim nerdeyse özellikle ayağa kalktığımda aşağı bisey çekiyormuş gibi oluyordu.doktora gittim kan vs hersey yapıldı bebegim muayene edildi alttan baktı doktorum sonra sağ tarafım ağrıyor diye komple bakıldı ultrasonla herhangi bi sorun çıkmadı çok şükür bebek büyüdüğü için kasiklarda kasılmalar olabiliyormuş gazimda olmuştu benim magnezyumu günde 2 ye çıkardı çok şükür iyim şuan.doktoruna git sen yinedeMerhaba kızlar ben bugün korktum baya aglama krizlerine falan girdim en son içimi size anlatmak istedim bugün 5 gibi falan kasıklarıma kramp girdi ama nefesimi kesecek türdendi gün içindede karnımda şişlik bir rahatsızlık vardı aynı zamanda ben çalışıyorum dunde kendimi yordum biraz temizlik yapcam derken neyse kramp girince ben çok korktum biraz bekledim bebeğim hareket etti ama içim rahat etmedi 5 bucukta iş çıkışı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler tahlil yapıldı ama değerlerim hepsi normal başlangıç olabilir dediler 2 ilaç verip gönderdiler ama hala oturup kalkarken falan ağrım oluyor başına gelen varmi neden olabilir yarın kadın doğuma gitmelimiyim bana akıl verirmisiniz kendimi çok kötü hissediyorum
Ölçülerini ikea sitesinden alıp koydumYükseklik aynı ama di mi alçak mı acaba ya metre ile ölçtüm biraz alçak mı acaba dedim yataş tan alt açma pedi miydi neydi bir şey aldım şifonyer üstüne koymak için de çok mu eğilmek gerekicek emin olamadım
böyle diyince robot süpürge girebilsin diye ayak yaptırmak geldi aklıma çok teşekkür ederimÖlçülerini ikea sitesinden alıp koydum
Benimki ayaklı olduğu için daha yüksek, seninki De çok alçak değildir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?