- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.781
ben kullandım hiç bir yan etkisini görmedim. doktorum zaten şeker içerikli olduğunu içeriğinin temiz olduğunu iletmişti. Gün içinde işte olduğum için ne olur ne olmaz diye yatmadan önce kullandım ardından da bol su içtim. Bol su içmek önemli daha iyi etkisini görüyosunKızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.
Benim de bugunBen 19 da hissettim bu haftaya kadar öyle belli bi şey hissetmiyordum 22ye yaklaştim maşallah kıpır kıpır sırt üstü yatınca ama işteyken hissetmiyordum bu hafta tatil
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok rahat ettim. İlk kullandığımda biraz şişkinlik yapmıştı bir kaç saate düzelmiştim. Günde 3 ölçek vermişti bana (1 ölçek 30ml) ama fazla geliyordu akşam yemeği öncesi saat 7 gibi içip üzerine bol su içiyorum. Çok tatlı gelirse yoğurda da koyabilirsin ikili de güzel etki ediyor. Düzenli kullandığımdan dolayı bir kaç saat içinde tuvalete çıkartıyor hatta şişkinliği azaltıyor. Ben çok sıkıntı yaşadım şişkinlik ve kabızlıktan çok memnun bir şekilde kullanıyorum bırakmayı da düşünmüyorum. :)Kızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.
Canım ben kullandım 1 ölçek gece yatmadan içtim 12 saat sonra etki etmişti yan etkisi hiç olmamıştı ve ilk 3 aylık dönemde içmiştim. Doktor gece yatmadan boş mideyle iç ki rahatlatsın demiştiKızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.
Merhaba sorun omega 3'te değilmiş o gün tmerhaba çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir umarım omega 3 olarak ne kullanmıştınız?
Çok geçmiş olsun ben 18 haftalık oldum aşımı. Gecen yl 16 kasımdan 1 doz tetanozum vardı 1 yılı yakalamak için yaptılar atlattım şükür. Bol ıhlamur içmek iyi gelir gunluk dozu aşmadanGünaydın hamişler
Hepinize musmutlu haftalar
Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben hastalandımboğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve öksürük var maalesef. Aşı olacaktım bu hafta ama doktor iyileşince ol dedi. Bakalım çabuk atlatırım inşallah
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun ben 18 haftalık oldum aşımı. Gecen yl 16 kasımdan 1 doz tetanozum vardı 1 yılı yakalamak için yaptılar atlattım şükür. Bol ıhlamur içmek iyi gelir gunluk dozu aşmadan
Canım ben ilk 3 ay yaşadım ama maşallah su an sen gibiyim hayatım gayet normal o konudaKızlar çoğunuz kabızlık sorunı yaşıyorsunuz sanırım ama ben hamileliğimin başımdan beri hiç yaşamadım aksine bağırsaklarım önceden çok kötüydü şimdiyse tıkır tıkır çalışıyor günde 2 kereBaşka böyle olan var mııı
Hanımlar ya şimdi öyle sitede konuşulanlara bakıyordum da benim bebe haftasına göre azıcık zayıf mı yaKızlar merhabaaa
Bende bugün 20+2 olarak kontrole gittim detaylıdan öncesi için , maşallah her şey yolunda dedi 330 gr boyu da 23 cm çıktı ince uzun olcak gibi duruyor
Birde diş ağrım var hafiften onu halletmek istiyorum bakalım. Onu da halledersem biraz daha rahatlıcam
Sizlerde de inşallah iyidir durumlar
İyiyiz canım zamanın geçmesini bekliyoruz işte sanki hiç geçmiyorKızlaaar nasılsınızzz
Sizi yıllar sonra bulmuş gibiyiiiim
Nasılsınızz
Hayır tabiki de takmamalısınHanımlar ya şimdi öyle sitede konuşulanlara bakıyordum da benim bebe haftasına göre azıcık zayıf mı ya
Bunu kafama takmalı mıyım
Takmamalıyım galiba ama bilemedim. Doktor bi gerilik vs yok dedi 2-3 gün haftamızda gerilik en baştan beri var ama o önemli değil demişti doktor
sevindim şifa olsun :)) ek bi multivitamin verdi mi peki doktorMerhaba sorun omega 3'te değilmiş o gün t
Mide ilacım yoktu ve haftam küçük olduğu için sindirim zordu muhtemelen de balık dokundu şimdi bir süredir tekrar omega 3'e dönme cesaretinde bulundum folifem mommy marka ve inanın geğirmme ble yapmyor çok iyi vitamin.
İyiyiz çok şükür iki gün önce biraz daha kuvvetli kıpırtı hissetmeye başladım çok mutlu oldumKızlaaar nasılsınızzz
Sizi yıllar sonra bulmuş gibiyiiiim
Nasılsınızz
ben hissediyorumİyiyiz çok şükür iki gün önce biraz daha kuvvetli kıpırtı hissetmeye başladım çok mutlu oldumsen nasılsın aldın mı bi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?