Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Günaydınnn
Bende geçen hafta oldum bu muymuş ya hiç bi şey yok dedim 3-4 gün aşırı bi kol ağrım oldu korkutmak istemem ahahahah kolu kaldırırken falan zorlandım biraz
Benim hala göbüşüm çıkmadı ya neden böyle acaba Bu cumada İzmir’de perinatolog randevum var onun heyecanı bastı. Gün sayıyorum resmen öyleee

Geçmiş olsun sordurdum doktora 14 e 10 olursa gidersin demiş. Tansiyon ve belirtileri yoksa demiş. Hayırlısı. Kaygı bozukluğum var. O tetikleniyor.

Bugün daha iyiyim. Hem hastalığım hem tansiyon açısından. Birazdan yine kontrol edicem. Çok sağolasın tuz olayına dikkat etmem lazım ama benim en sevdiğim şeyler tuzlu şeyler nasıl yapcaz bilmiyorum. Tatlıyı o kadar sevmiyorum anlık mı bilmiyorum. Takip edicem. Sabah iyiydi bakalım
Geçmiş olsun sordurdum doktora 14 e 10 olursa gidersin demiş. Tansiyon ve belirtileri yoksa demiş. Hayırlısı. Kaygı bozukluğum var. O tetikleniyor.
İyi çok şükür canım. Artık bol bol kontrol edicez. İnsalalh daha fazla yükselmeden bu süreç geçer

Bende bekliyorum ağrıcak diye şu an hazırlıklıyım
İç karnın geniştir belki ya, öyle oluyormuş ya. Benim çok darmış bence çünkü daha 11-12 haftalık çıktı resmen. Bir de kilo aldım baya, onunda etkisi var
Oy çok heyecanlı ya, inşallah güpgüzel sonuçlarla çıkarsın

İnşallah gripten kaynaklıdır ya sen yine düzenli ölçmeye çalış, ihmal etme. azcık azaltabilirsin bence tuzu

Ayyy teşekkür ederim canımmm
Göbüşlü anneleri çok seviyorum

Benim de ilk gün bir şey yoktu ama sonraki iki gün çektirdi biraz sonra geçiyor ama korkmayın

Benim de ilk gün bir şey yoktu ama sonraki iki gün çektirdi biraz sonra geçiyor ama korkmayın
Hastalıktan çıkıp yaptırdım şimdi, ateş vs yapar mı acaba diye bi korktum sadece ama pek yapmıyormuş sanırım.
Ağrılara alıştım artık ya, bir de teşhirli gitmiştim zaten çok acıcak falan diye

Evet ya çok şükür hafif hafif hissediyorum ama işte insan yine de evhamlanıyorum

Yok ateş yapmadı bende, hazırlıklı olmak iyidir çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım ben de cuma oldum anca bugün hafifledi ağrısı ama hala devam ediyor
Ayyyy kızlar bu ne güzel bi duygu bi uyandım pıt pıt içerde bişiler oluyo oğluşum da uyanmış kalk der gibi hareketler yapıyo
yaa benimki de öyle o kadar tatlı bi hismiş ki bu

Herkese merhaba hanımlar. Az önce detaylı ultrasondan çıktım. Çok şükür herhangi bir sıkıntı görülmedi. O kadar korkuyordum ki. Fetal de yaptırmamıştım. Gözümde büyüyordu resmen. baya uzun uzun inceledi. 40 45 dk sürmüştür. İnşallah henüz yaptırmamış olan herkes güzel sonuçlar alır. Hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.

Geçmiş olsun canım ben de cuma oldum anca bugün hafifledi ağrısı ama hala devam ediyor

yaa benimki de öyle o kadar tatlı bi hismiş ki bu
Sana da çok geçmiş olsun canım şimdilik yok bişey bakalım, inşallah olmaz
2.doz için 28.haftayı söylediler sizinde öyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…