Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar siz de de oluyor mu. Çok acıkınca midem bulanıyor bazen çocuklarla uğraşmaktan kahvaltı gecikiyor. Çok kötü oluyorum ha bir de temiz hava da dışarda falan mide bulantım kayboluyor. Hoş sürekli olmuyor ama evde daha sık oluyor gibi geldi

Benimde öyle. Acıkınca aşırı midem bulanıyor ve pat diye acıkıyorum 2-3 gündür

Merhaba
Öncelikle 1,5 sene önce taktırdım sprialli en son 4 haziranda adet oldum 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik çıktı altan baktı sprial kaymamış ve ipi bulamadı çekemedi keseyi gördü bebek var dedi 6 haftalıkmış… az önce de bi doktoru aradım böyle böyle dedim bana tepkisi belkide altan muayene yaparken bebeği sakat bıraktı vesair söyledi korkttum ve üslüba bakarmısınız ben alamam siz o doktara gidin bi anneye bu şekilde söylenmez diye düşünüyorum yarın başka bi yere randevu aldım gidicem fakat korkttum da başına böyle bişe gelen varsa yazabilirmi??

Erken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…