Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Erken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.
Ben birkaç aydır takip ediyorum 13. Gün olduğu da oldu 16. Gün olduğu da hatta ayda 2 kere yumurtlama gören bile var her şey mümkün yani

annem spiral varken kardesime hamile kalmış çok şükür sağlıklı 38 yasında bir kadın

Aa demek 10. Haftadan sonra gibi anlasiliyor ikiz olup olmadigi

kızlar çok güvenilir hastane içinde bulunan bir kuaföre danıştım 3.5 aydan önce kesinlikle boya yok dedi ondan sonra dr izin verirse organik boya yaptığımız oluyor ama 3.5 aydan önce biz bilerek yapmıyoruz dedi

Sıkmayın canınızı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah canım. Satlarimiz aynı imiş bende bugün 6+0 dayım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Aa demek 10. Haftadan sonra gibi anlasiliyor ikiz olup olmadigi
Yok canım normalde daha erken farkedenler var. Benim keseler arka arkaya gelmiş öyle söyledi doktorum. 2 farklı doktora gitmistim. Biri özel biri devlet. İkisi de tek bebek demişti o zaman.

Oğluma hamileyken, rüyamda sürekli kız bebek görüyordum. Ya da kız bebeğe işaret eden rüyalar. Mesela kum içinden makas falan buluyordum. Doktor erkek dediğinde asla inanmamıştım. Doğumhanede de diyordum ki kız çıkacak doktor da şaşıracak Oğlum iyi ki olmuş, iyi ki gelmiş. Gönlüm bir de kız olsa diyor tabi ama Rabbim inşallah hayırlı, sağlıklı sıhhatli, elş yüzü düzgün bir evlat nasip etsin Hepimize de inşallah.. Oğlum gibi on tane daha olsa da olur bu arada

Erken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.
Benim adetim bugun olacakto normalde ama ben 14 ünde kaset test yaptım ve adetim gecmeden cok belirgindi çizgi bundan önceki düşüğümde geçmesine ragmen cok silikti

Cok yakınım spiralle hamile kaldı kayma vs de yoktu doktoru mucize bebek diyordu ve doğdu maşallah birşeyi yok

Kızlar dün gece sancım olunca endişelendim ve acile gittim sonrasında şehir hastanesinde vajinal ultrasonla gebelik kesem göründü. Akıntı cok oldugu için dikkat edicez dedi doktor yeşil akıntı gelebilir dedi ve sabah da dediği gibi yeşilimsi akıntı geldi. Ben de başka bi hst aciline gittim ama orda kese görünmedi. Cihazları daha eski oldugunu biliyorum sizce bu yüzden olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…