- 2 Mart 2020
- 398
- 578
- 103
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.561
Ben birkaç aydır takip ediyorum 13. Gün olduğu da oldu 16. Gün olduğu da hatta ayda 2 kere yumurtlama gören bile var her şey mümkün yaniErken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.
Merhaba
Öncelikle 1,5 sene önce taktırdım sprialli en son 4 haziranda adet oldum 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik çıktı altan baktı sprial kaymamış ve ipi bulamadı çekemedi keseyi gördü bebek var dedi 6 haftalıkmış… az önce de bi doktoru aradım böyle böyle dedim bana tepkisi belkide altan muayene yaparken bebeği sakat bıraktı vesair söyledi korkttum ve üslüba bakarmısınız ben alamam siz o doktara gidin bi anneye bu şekilde söylenmez diye düşünüyorum yarın başka bi yere randevu aldım gidicem fakat korkttum da başına böyle bişe gelen varsa yazabilirmi
Aa demek 10. Haftadan sonra gibi anlasiliyor ikiz olup olmadigiAllah gönlüne göre versin. Ben de çok öncelerden ikiz istiyordum. Hatta iki kere ikiz anası olmak istiyordumilk gebeligimi öğrendiğimde içimde hep ikiz vardı zaten. Sonra 6. 7. Hafta usg lerde tek kese tek bebek gördüler hep. 10. Haftamda öylesine gittiğim doktor ikiz demiş miydik dedi. Eşim hiç inanmıyordu bana ikiz olma ihtimaline yani. Söylediğimde baya şok olmuştu. 5 dk falan kendine gelemedi. Anne tarafimda epey çoğul gebelik öyküsü var. O ay klomen de kullandım tabi onunda etkisi vardır
Hamilelikte aldırmış mı yoksa spriallemi doğum yapmışannem spiral varken kardesime hamile kalmış çok şükür sağlıklı 38 yasında bir kadın
Sıkmayın canınızı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah canım. Satlarimiz aynı imiş bende bugün 6+0 dayım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımMerhaba
Öncelikle 1,5 sene önce taktırdım sprialli en son 4 haziranda adet oldum 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik çıktı altan baktı sprial kaymamış ve ipi bulamadı çekemedi keseyi gördü bebek var dedi 6 haftalıkmış… az önce de bi doktoru aradım böyle böyle dedim bana tepkisi belkide altan muayene yaparken bebeği sakat bıraktı vesair söyledi korkttum ve üslüba bakarmısınız ben alamam siz o doktara gidin bi anneye bu şekilde söylenmez diye düşünüyorum yarın başka bi yere randevu aldım gidicem fakat korkttum da başına böyle bişe gelen varsa yazabilirmi??
Yok canım normalde daha erken farkedenler var. Benim keseler arka arkaya gelmiş öyle söyledi doktorum. 2 farklı doktora gitmistim. Biri özel biri devlet. İkisi de tek bebek demişti o zaman.Aa demek 10. Haftadan sonra gibi anlasiliyor ikiz olup olmadigi
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniziKızlar merhaba bende yeni farkettim bu topigi bende şu an 7 haftalık hamileyim ve mart anneleri arasındayım galiba
İnşallah canım işte insan ister istemez düşünüyoSıkmayın canınızı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah canım. Satlarimiz aynı imiş bende bugün 6+0 dayım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Oğluma hamileyken, rüyamda sürekli kız bebek görüyordum. Ya da kız bebeğe işaret eden rüyalar. Mesela kum içinden makas falan buluyordum. Doktor erkek dediğinde asla inanmamıştım. Doğumhanede de diyordum ki kız çıkacak doktor da şaşıracakİnşallah hayırlısı olsun bakalım
İlk gebeligim ikiz bir kız bir erkek. İkin gebelik boş gebelik oldu. Ama bu gebeliğim biraz daha farklı. Rüyalarımda da erkek bebek falan görüyorum ama tersi olabilir tabi
Kese görünür kesin Cuma, ben de cuma günü kalbini duymaya gidiyorumCuma günü kese görür müyüm acaba
Benim de eşim ikiz, bu yüzden hep ikizim olacak sanıyordumBenim baba tarafında var çok fazla o yüzden hissediyorum belki de yoktur
Benim adetim bugun olacakto normalde ama ben 14 ünde kaset test yaptım ve adetim gecmeden cok belirgindi çizgi bundan önceki düşüğümde geçmesine ragmen cok siliktiErken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.
Cok yakınım spiralle hamile kaldı kayma vs de yoktu doktoru mucize bebek diyordu ve doğdu maşallah birşeyi yokMerhaba
Öncelikle 1,5 sene önce taktırdım sprialli en son 4 haziranda adet oldum 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik çıktı altan baktı sprial kaymamış ve ipi bulamadı çekemedi keseyi gördü bebek var dedi 6 haftalıkmış… az önce de bi doktoru aradım böyle böyle dedim bana tepkisi belkide altan muayene yaparken bebeği sakat bıraktı vesair söyledi korkttum ve üslüba bakarmısınız ben alamam siz o doktara gidin bi anneye bu şekilde söylenmez diye düşünüyorum yarın başka bi yere randevu aldım gidicem fakat korkttum da başına böyle bişe gelen varsa yazabilirmi??
Belki öyledir sağlıkla hayırlısıyla gelsinler deBenim de eşim ikiz, bu yüzden hep ikizim olacak sanıyordum
Hayırlı olsuunBenim adetim bugun olacakto normalde ama ben 14 ünde kaset test yaptım ve adetim gecmeden cok belirgindi çizgi bundan önceki düşüğümde geçmesine ragmen cok silikti
Sancısı falan varmıydıCok yakınım spiralle hamile kaldı kayma vs de yoktu doktoru mucize bebek diyordu ve doğdu maşallah birşeyi yok
O kadarını bilemiyorum açıkçası. Ama içini ferah tut. Birşey olmaz inşallahSancısı falan varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?