Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ben güneş kremi maruderm kullanıyorum daha önce kimyasal içerikli kulanıyordum gebeliğimi öğrendikten sonra bunu aldım.

Herkese günaydın,benim bugün 6+0 tam dün akşam kahverengi kanamam başladı ilk silerken peçeteye geldi hafif kırmızı şekilde sonra koyu kahverengi devam etti doktora gittim hemen ultrasyondan baktı kese,yolk ve küçük embriyo gözüküyor dedi bu dönemde böyle lekelenme olabilir dedi kanama olmadıgı sürece sıkıntı değil dedi ama bilmiyorum çok huzursuz oldum fitil verdi progestan 200 sabah akşam şeklinde.Geçen hafta kese etrafında sıvı gözüküyordu dün gece o da gözükmedi artık.inşallah hepimiz sağlıklı şekilde ilerleriz bu dönemi

benim doktorum folik dışında tüm vitaminlere ilk 12 hafta karşı çok fazla vitamin de doğru mu acaba sırf sizin için yazmadım da :)) tiroid ben de ilk gebeliğimde kullanmıştım

benim doktorum folik dışında tüm vitaminlere ilk 12 hafta karşı çok fazla vitamin de doğru mu acaba sırf sizin için yazmadım da :)) tiroid ben de ilk gebeliğimde kullanmıştım
Bende hepsi eksik olduğu için kullanıyorum yoksa zaten hiç bir doktor bu kadar şeyi kullan demez folik asit bebek için diğerleri benim için

Ben güneş kremi maruderm kullanıyorum daha önce kimyasal içerikli kulanıyordum gebeliğimi öğrendikten sonra bunu aldım.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için Hem farkındalık artışı hem de tecrübe aktarımı için paylaşmak ne iyi oluyor, inceleyeyim hemen bu ürünleri

kızlar valla ben de çok hazırlıksız yakalandım saç dip boyam geldi botoxa gidecektim o kaldı daha kese bile oluşmadı dün adet günümdü acaba en azından saçımı boyatsam mı diyorum sonuçta kesin hamilelik bile yok

Boyatma arkadaşım. Kesinleşene kadar hiç bir şey yapma. Kesinleştikten sonra da doktorunla görüş, o seni yönlendirir zaten

Hamile kalmadan önce doktor nates vermişti adet olunca kullan diye sonra belirtiler çıkınca vifolic verdi ben ikisini de içtim sormadan bi sıkıntı olur mu? 10 gündür falan içiyorum
Bir şey olmaz Allah ın izniyle. Sen diğerini kes vifolic le devam et. Canını sıkma
Bu arada benim ilk iki gebeligimde saç dökülmesi azalmıştı. Bu gebelikte çok dökülüyor. Hala ara ara sivilcelerim de çıkmaya devam ediyor

Kız bebek belirtisi diyorlar bakalım doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…