- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.521
Ben de ikiz çok hissediyorum yaİnşallah hayırlısı olsun bakalım
İlk gebeligim ikiz bir kız bir erkek. İkin gebelik boş gebelik oldu. Ama bu gebeliğim biraz daha farklı. Rüyalarımda da erkek bebek falan görüyorum ama tersi olabilir tabi
Gayet güzel artmış maşallah.Kızlar 10 temmuz akşam 330
14 temmuz sabah 1961normal değil mi?
Cuma günü kese görür müyüm acabaGayet güzel artmış maşallah.
Allah gönlüne göre versin. Ben de çok öncelerden ikiz istiyordum. Hatta iki kere ikiz anası olmak istiyordumBen de ikiz çok hissediyorum ya
Görürsün benceCuma günü kese görür müyüm acaba
Benim baba tarafında var çok fazla o yüzden hissediyorum belki de yokturAllah gönlüne göre versin. Ben de çok öncelerden ikiz istiyordum. Hatta iki kere ikiz anası olmak istiyordumilk gebeligimi öğrendiğimde içimde hep ikiz vardı zaten. Sonra 6. 7. Hafta usg lerde tek kese tek bebek gördüler hep. 10. Haftamda öylesine gittiğim doktor ikiz demiş miydik dedi. Eşim hiç inanmıyordu bana ikiz olma ihtimaline yani. Söylediğimde baya şok olmuştu. 5 dk falan kendine gelemedi. Anne tarafimda epey çoğul gebelik öyküsü var. O ay klomen de kullandım tabi onunda etkisi vardır
Ben de 1 kg zayiflamisim. Normalde asiri istahli biriyim yani ne bulduysam yerim88 le hamile kaldımşuan 87.5 88 arası gidip geliyorum. İştahım çok açık değil. Ya da psikolojik olarak uzak duruyorum bilmiyorum. İnşallah en azından 20. Haftaya kadar en fazla 1 2 kilo alırım
Tabi yine ikiz olabilir ama gen aktarımı anne tarafından geliyor. Annen anneannen annenin teyzeleri senin teyzelerin o şekilde gidiyorBenim baba tarafında var çok fazla o yüzden hissediyorum belki de yoktur
Ben baba diye duymuştum yaaTabi yine ikiz olabilir ama gen aktarımı anne tarafından geliyor. Annen anneannen annenin teyzeleri senin teyzelerin o şekilde gidiyor
MaşallahCuma günü kese görür müyüm acaba
ay iyi olmuş. Yani gerçekten şunu anladım. Yaşadığın her gebelik bile aynı değilmis. Bu ara da gerçekten normal su daha sağlıklı. Annen çok iyi yapmış. soguk su çok iyi gelmiyor vücudun kimyası bozuluyormuş. Ama bende soğuk su içiyorum tabi. Buz kısmına geçmedimBen de 1 kg zayiflamisim. Normalde asiri istahli biriyim yani ne bulduysam yerim(normal kilodayim ama)
Ama bu donem 0 istah. Sadece ac kalmamak icin gunde 2 kez yemek yiyorum. Bir de ben normalde soguk su asla icmem yazin bile. Annem hep sicak su daha saglikli diye alistirmis. Ama simdi buz gibi litre litre su iciyirum) hatta buz yiyiyorum canim skldiginda
Sizin her halde 3. Gebeliginiz olucak InsAllahay iyi olmuş. Yani gerçekten şunu anladım. Yaşadığın her gebelik bile aynı değilmis. Bu ara da gerçekten normal su daha sağlıklı. Annen çok iyi yapmış. soguk su çok iyi gelmiyor vücudun kimyası bozuluyormuş. Ama bende soğuk su içiyorum tabi. Buz kısmına geçmedimbuz yediğini annene söyleme
Benim annem de hemen yanıma geldi abimin çocuklarını hiç göremedi baya heyecanlıSizin her halde 3. Gebeliginiz olucak InsAllaho yuzden daha tecrubelisiniz tabiii bu konuda
Ama evet her gebelik farkliymis . Anneme yok soylemem) anneme kalirsa evden bile cikmamaliyim
Yok yok anne tarafı bu ikiz olayıBen baba diye duymuştum yaababam ikiz halamın amcamın torunları ikiz
Ayy 4üz müYok yok anne tarafı bu ikiz olayıeşinin tarafında olması bile önemli değil. Yumurta sayısı önemli çoğul gebelikte. Bazı kadınların ayda 2 kere falan yumurtlamaya yatkinliklari var. Özellikle pcos hastalarında mesela. O sırada döllenme olursa oluyor işte. Ama bu senin olmayacak anlamına gelmiyor tabi ki. Gen olarak bu şekilde ilerliyor. Ama her çocuk isteyen kadın çoğul gebelik annesi adayı
Benim de annemin teyzeleri ikiz. En büyük teyzem ikiz çocukları doğmuş ama o zamanki şartlar yaşamamışteyzemin kızı da ikiz ve üçüz doğurdu. Anne tarafında başka akrabalarda da ikiz öyküleri çok. Teyzemin kızına doktor şey demişti. Bir daha hamile kalırsan dördüz olabilir
sonra bana da nasip oldu işte.
Annenin ellerinden öperim. Ne güzel seni önemseyen annenin olmasıSizin her halde 3. Gebeliginiz olucak InsAllaho yuzden daha tecrubelisiniz tabiii bu konuda
Ama evet her gebelik farkliymis . Anneme yok soylemem) anneme kalirsa evden bile cikmamaliyim
Ahaha aynenAyy 4üz müAllah bilir tabi ama..
Ne kadar buyuk shanss annenizi yaninizdaBenim annem de hemen yanıma geldi abimin çocuklarını hiç göremedi baya heyecanlı
Medicana çok yakın ama ben Medipol Bahçelievler Asiye Uzuna gidiyorumyok kuzum Uğraş Şahin'e gidiyorum, çokta memnunum.
2 arkadaşımda ona gidiyor iş yerinde
sende mi medicanaya geliyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?