- 2 Haziran 2025
- 338
- 183
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.001
2019 da tetonoz aşım varmış tdap yaptılar sadece iki gün kol ağrısı yapmıştı bana ama öyle katlanılmaz bi durum değil normalde benim canım tatlıdırMerhaba arkadaşlar 23 haftaya gireceğiz insallah Tetonoz henüz olmadım bana böyle aşılar ateş yapıyor covid aşısında öyle olmuştum en azından şimdi doktoruma sorunca sen bilirsin ben öneriyorum ama hassassan senin bileceğin bir durum dedi yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım sizler yaptırdınımı ? Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu ?
Ben de 64 le başladım su an 74e vardım sayılıraman hiçbişey olmaz o zaman beaaa zayıfmışsın zaten ben 64 le başladım
Ay evet doğum öncesi muayene olacağım çatı eğer çok dar sa cesaret edemem aşağının dikişi çok zor oluyormuş vallaUltrasonda cıkan bebek ölcumlerı genelde aynı coçıkmaz bnem de iri olacak dedi ama 38 haftada mecburi sezaryen ile 3000 gram dogdu kızım. Yani 40 haftada belkı maks 3.5 olurdu o da cok normal. Böyle bir dusuncesi varsa değiştirin dr u derim ilk dogum üzerinden 7 yıl geçti bu yüzden normal istiyorum ve ssvd yaptıran çok iyi bir dr buldum. İnşallah bu sefer normali tadarm diyorum ben de. Normalden korkmayın mümkünse en kolayı o tabi dikissiz olsun inşallahçünkü oradaki dikiş de kötuymus ben sezaryende hemen ayaklandı ama vajinal doğuran arkadasm 3 ay oturma simidi kullandı derin yırtıktsn
bende daha 22. haftadayım böyle bir iştah yok gerçekten dinleyipte yesem 10-10 gidicemBen de 64 le başladım su an 74e vardım sayılır20.haftaya kadar 5 kilo almıştım son 3 hafta 4 kilo aldım nerdeyse
çok geçmiş olsun. Ölçtürdünüz mü kaç çıktı acilde ?Kızlar bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ama benm tansiyonum yüksek çıktı 15 9 . Evde hep 11 7 civarlarında çıkıyor sürekli ölçüyorum beyaz önlük tansiyonumu acabadoktorum dinlen biraz acilde tekrar ölçtür dedi ama korkuyorum
Boyumdq kısa yuvarlanıp gitcem kalkamaz oldum yerimdenaman hiçbişey olmaz o zaman beaaa zayıfmışsın zaten ben 64 le başladım
bende çok uzun sayılmam ya 1.65 boyum hayatımda hiç 68 üstüne çıkmadım çok korkuyorum o yüzden 68 de bile heryerim ağrıyordu zorla 4 kilo verdim de kendime geldim tam kilo verdim hamile kalmışım geri geliyor hepsiBoyumdq kısa yuvarlanıp gitcem kalkamaz oldum yerimden
Allah yardımcımız olsunbende çok uzun sayılmam ya 1.65 boyum hayatımda hiç 68 üstüne çıkmadım çok korkuyorum o yüzden 68 de bile heryerim ağrıyordu zorla 4 kilo verdim de kendime geldim tam kilo verdim hamile kalmışım geri geliyor hepsi
amin aminnnnAllah yardımcımız olsun
Beyaz önlük tansiyonu ne canım ?Kızlar bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ama benm tansiyonum yüksek çıktı 15 9 . Evde hep 11 7 civarlarında çıkıyor sürekli ölçüyorum beyaz önlük tansiyonumu acabadoktorum dinlen biraz acilde tekrar ölçtür dedi ama korkuyorum
yaaaaaa okurken bile duygulanmam normal miDetaylıdan çıktım ve çok şükür herşey gayet iyi kızımda yaşadığım korkular yüzünden hep tedirgin gittim ama bütün tedirginliğim gitti. Dogru dürüst beslenemediğim bir dönemden geçtim su hiçbir zaman içebilen biri olamadım ama sorun yoktu çok şükür bebek gayet iyi besleniyormuş.
Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin minicik bir mucizenin her bir zerresine tanık olmak harika bir his.
22+1'im şuan ama 2 gün önden görünüyor 27cm 512gr olmuş oğluşum
Bende de var canım kokusuz olduğu için önemsemedim bende rahimde kendini yemizliyor ya o akıntıyi atarak diyeKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?
Peki ikizlerde durum nedir biliyorsunuz genelde 36 da sezeryan alıyorlar belki daha erken doğum olacağı gün rapor verse doktor geçerli olurmu kestirilemiyor ya bazen ikiz doğum zamanı onunicin sordum teşekkür ederimK Kirmizicicekli 37+0 da yasal olarak doğum izni başlıyor. doktor o zaman çağırıyor zaten sizi süre yaklaştığında o tarih için randevu verip bilgilendirecektir.
Doktor hastane görünce yükselen tansiyonBeyaz önlük tansiyonu ne canım ?
Bende hep evde ölçüyorum birde kontrollere gidince mecbur tabi . Ama şöyle bi şey olmuştu detaylı yaptırsiacagım zaman çok heyecan yaptım evde normali çıkan değerim hastanede yüksek çıktı. Anlıkta olabilir ama takip et , tansiyon önemli ben de yüksek çıkınca korkuyorum ama takipli olduğun zaman düşürebiliyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?