Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
2019 da tetonoz aşım varmış tdap yaptılar sadece iki gün kol ağrısı yapmıştı bana ama öyle katlanılmaz bi durum değil normalde benim canım tatlıdır ben doğum öncesi kendim ve sonrası bebek için ne varsa yaptırmayı düşünüyorum

Ay evet doğum öncesi muayene olacağım çatı eğer çok dar sa cesaret edemem aşağının dikişi çok zor oluyormuş valla

Ben de 64 le başladım su an 74e vardım sayılır 20.haftaya kadar 5 kilo almıştım son 3 hafta 4 kilo aldım nerdeyse
bende daha 22. haftadayım böyle bir iştah yok gerçekten dinleyipte yesem 10-10 gidicem ama anlaşılan hızla artacak çok ağırlaşırsam hareketim kısıtlanır ağrılarım olur diye korkuyorum işe gelmek için min. 2 buçuk saat yol geliyorum çünkü bana güç lazım

Kızlar bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ama benm tansiyonum yüksek çıktı 15 9 . Evde hep 11 7 civarlarında çıkıyor sürekli ölçüyorum beyaz önlük tansiyonumu acaba doktorum dinlen biraz acilde tekrar ölçtür dedi ama korkuyorum

Kızlar pazartesi açlık tokluk şekerine baktırdım. Açlık 63 tokluk 84 çıktı. Sonucu doktoruma attım gayet iyi bi sorun yok diye geri dönüş aldım. Muhtemelen şeker yüklemesi yaptırmayacak çünkü 25+3 teyim bir sonraki kontrole 29 da gelsende olur dedi. Aranızda bu şekilde yaptıran var mı

çok geçmiş olsun. Ölçtürdünüz mü kaç çıktı acilde ?

Boyumdq kısa yuvarlanıp gitcem kalkamaz oldum yerimden
bende çok uzun sayılmam ya 1.65 boyum hayatımda hiç 68 üstüne çıkmadım çok korkuyorum o yüzden 68 de bile heryerim ağrıyordu zorla 4 kilo verdim de kendime geldim tam kilo verdim hamile kalmışım geri geliyor hepsi

Detaylıdan çıktım ve çok şükür herşey gayet iyi kızımda yaşadığım korkular yüzünden hep tedirgin gittim ama bütün tedirginliğim gitti. Dogru dürüst beslenemediğim bir dönemden geçtim su hiçbir zaman içebilen biri olamadım ama sorun yoktu çok şükür bebek gayet iyi besleniyormuş.
Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin minicik bir mucizenin her bir zerresine tanık olmak harika bir his.
22+1'im şuan ama 2 gün önden görünüyor 27cm 512gr olmuş oğluşum.

Beyaz önlük tansiyonu ne canım ?
Bende hep evde ölçüyorum birde kontrollere gidince mecbur tabi . Ama şöyle bi şey olmuştu detaylı yaptırsiacagım zaman çok heyecan yaptım evde normali çıkan değerim hastanede yüksek çıktı. Anlıkta olabilir ama takip et , tansiyon önemli ben de yüksek çıkınca korkuyorum ama takipli olduğun zaman düşürebiliyorlar .

kızlar bir de size bişey danışacağım yenidoğan kıyafeti çok alma diyor çevrem kaç tane almak lazım siz başladınız mı o işlere ben kestiremiyorum sanki abartacakmışım gibi şimdi 2 tane takım çıktı karşıma fiyatı çok düşmüş ikisini de alayım diyorum ama set olarakta alıcaz 2-3 tane çok mu olur acaba büyük bedenini de bulamadım 400 tl görünce de alasım geliyor

yaaaaaa okurken bile duygulanmam normal mi allah herkese hayırlı bir süreç nasip etsin amin :)

he bir de şu sorum var hep biraz büyük almak gerekiyorda diyorlar o yüzden yazlık şeyleri şort tişört gibi 6-9 ay mı almak lazım acaba oda çok mu büyük olur 3-6 da küçük olursa ne olacak kafamda deli sorular ahahaha

Bende de var canım kokusuz olduğu için önemsemedim bende rahimde kendini yemizliyor ya o akıntıyi atarak diye

K Kirmizicicekli 37+0 da yasal olarak doğum izni başlıyor. doktor o zaman çağırıyor zaten sizi süre yaklaştığında o tarih için randevu verip bilgilendirecektir.
Peki ikizlerde durum nedir biliyorsunuz genelde 36 da sezeryan alıyorlar belki daha erken doğum olacağı gün rapor verse doktor geçerli olurmu kestirilemiyor ya bazen ikiz doğum zamanı onunicin sordum teşekkür ederim

Doktor hastane görünce yükselen tansiyon heyecan stres yapınca yükseliyor sanırım. Sürekli evde takipteyim günde 4 kere ölçüyorum ama hep normal çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…