Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim de sata göre 8 Mart doğum ama doktorum şimdilik 20 şubata planladı. Yine de sağlık ocağı da giriş yaptığından E nabızda gözüken ve sata göre yazan haftama göre olacakmış. Yasaya göre 30+0da hak edişim o tarihte resmi olarak çıkabiliyormuşum doktorum öyle dedi o gün yazarız çalışamaz raporunu dedi

Sizin ikiz olduğu için sanırım erkene plan yapmış demi

Ben mart ayında maalesef boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum ben baygınken yapıvermişler 5000 tl almışlardı. Güncel durumu yapan yoksa ben pazartesi haber veririm ne kadar bayıldığımı
Devlet hastanelerinde ücretsiz biliyorsun değil mi bu benim ilk gebelikle birlikte 4. Vuruluşum. Hiç para vermedim.
arkadasım hastanede calısıyor iğne sizde ne kadar yaptırsam demiştim %20 indirimli 1500 e yaparız demişti
Demek ki özelden özele değişiyor mu yav. Nasıl bir sistem bu

Doktor biliyor mu ? Bir de e nabız da nerede yazıyor acaba ?
Bende bi doktorumla konuşayım o zaman randevum olduğu gün hem birde muhasebeyle görüşeyim ona göre rapor alırım

Canım once kan alıyorlar sonuc cıkınca iğneni yapıyorlar 28 haftada gitmen yeterli. Stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…