Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Şunu okuyunca önce güldüm sonra çok üzüldüm
Paramız ile bile kendimizi güvenilir ellerde hissetmiyoruz

Şunu okuyunca önce güldüm sonra çok üzüldüm
Paramız ile bile kendimizi güvenilir ellerde hissetmiyoruz
Aynen öyle muayene ve doğum için verdiğimiz para yetmiyor şeker yüklemesi de bunlarda kan uyuşmazlığı iğnesi de bunlarda ilave ek gelir kazanmalarına destek oluyoruz resmen bile isteye sinir bozucu ama döngünün içinden de çıkamıyorum

Damardan yükleme konusunda bir tereddütlüydüm ama bu mesajla rahatladım. Teşekkür ederim. Doğumun rahat geçmesi açısından da sanırım demir önemli ya. Doğum kolay olsun diye gibi bir şey söyledi bugün doktorum. İnşallah toparlarız.

Kızlar altıma kaçırcak gibi oluyorum ya bebişin ayakları aşağıda yada baş aşağı pozisyona geçti sizde durumlar ne ?

Ya o doktorun yeni paylaştığı bir bebis var şuan 3. Paylaşım maşallah onu açıp açıp birkaç kez izledik eşimle. Doktorunda enerjisi çok güzel

32 ya da 37. Haftadan sonra doktor raporu yazarken tahmini doğum tarihini de yazıp raporu öyle işliyor.
İşveren için doğum yapacağınız tarihin önemi yok 32. Haftadan sonra istediğiniz gün raporu başlatıp izne ayrılabilirsiniz.
Doğum gerçekleşince hastane vizite sistemine işleniyor otomatik doğum öncesi rapor bitiyor direk analık raporu başlıyor.
Onda da kalan kaç gün ise sistem direk kalan günleri sonrasına aktarıyor.
İşveren sadece sistemden rapor süreciniz takip edip onaylaması gerekiyor ki sgk dan ücreti alabilin.
Muhakkak doğum yaptığınızı işyerinize bildirip raporunuzu onaylatın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…