Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
kızlar sigara konusunda dün doktorumla konuştuk ben zaten 1 taneye düşürebildim. Kriz geliyor bazen dedim o zamanlarda kendini üzeceğine bir iki fır çek söndür dedi stres emin ol daha zararlı dedi. 3 taneye kadar izin verdi ama ben 1 taneyi geçmiyorum inşallah onu da bırakıcam.

Ben kalp atişini 6+3 de duydum inşallah sizde biran önce duyarsınız ben 5 haftadan beri kahverengi akıntım var her doktora gidişimde doktorum korkma her şey yolunda diyor ama içim hiç rahat deyil bu 3 cü gebeliğim yasayanim hiç yok diğer ikisi dede kahverengi akıntı oldu sonra kalbi durdu enox 4000 ve coraspirin kullanıyorum bu sefer inşallah sağ salim alırız kucağimiza acaba benim gibi olupta sağ salim doğuran varmıdır ?

Bir tanıdıgım Neredeyse 9. Ayına kadar kanama yaşadı ve bebegı gayet sağlıklı üzülme sen önlemini aldın sonuçta gerisi takdiri ilahi zaten sağlıklı bir bebekse ne olursa olsun dünyaya gelir

Bir tanıdıgım Neredeyse 9. Ayına kadar kanama yaşadı ve bebegı gayet sağlıklı üzülme sen önlemini aldın sonuçta gerisi takdiri ilahi zaten sağlıklı bir bebekse ne olursa olsun dünyaya gelir
Ay inşallah canım ya her gidişimde ödüm patlayarak gidiyorum kalbi durmuş diyecekler diye inşallah hayırlısıyla kucağina alsaydim

Bulantı yüzünden çok fenayım
Dua edin kızlar
Ben de aynı keşke sadece sabah olsa sabahtan geceye kadar bulantı .ilaç içmesem hastanedeydim.Çocuğa zor bakıyorum,kahvaltıyı zor hazırladım.Bugün önüne ilk defa paketli gıda koydum Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum.İlk gebelikten 1 ay önce covid olmuştum onda bu kadar koku hassasiyeti olmamıştı bu yüzden sanırım duyularım yerine geldi o da çok ileri aşamada şu an

Canım benim yaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki

Selam kızlar
Bugün Dr gittim
İdrar baktı, enfeksiyon gördüğünden uromısın verdi 1 şase
Medpamid verdi günde 3 tane
Şu müthiş bulantım için de 2 saatte bir kuru beslenmemi önerdi
Uyumadan evvel meyve yemememi
Yudum yudum su içmemi
Böyle kötü oldukçada serum takviyesi almamı istedi

Bebişim de gördüm ve şimdi karşınızda süpriz yumurtam

Eklentiler

• image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 61
Benimde ilk gebeliğimde kalbi durmustu bende suan çok endişeliyim ama yiyecek ekmeği varsa doğar diyorum öyle teselli ediyorum kendımı
Evet benimde iki duşuğun oldu bu üçüncü gebeliğim ve bundan öncekiler dede hep kahverengi akıntı oluyor ve kalbi duruyordu en son 9+5 de kalbi durdu kürtaj oldum şimdide 7 haftaliğim hep belirsizlik var rabbim yardımcımız olsun

Kizlar her kes beta hcg baktiriyor galiba. Ben ama paralel progesteron degerime de baktiriyorum. Degerim 5 gun once 25,32 ng/ml bugun ise 18,88e dusmus beta ise 5 gunde 2166dan 8202e yukselmis. Galiba degerlerim iyi degilAma dun ultrasona gittigimizde doktor keseyi de yolk saci da gormustu. Kese 12mm di. Randevum da daha 10 gun sonraya( hemen progestan fitili koydum korkumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…