- 7 Ekim 2020
- 3.000
- 4.089
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.121
Kızlar sizlerin ağrıları ne durumda. Nasılsınız ? Bilhassa 6 haftalık olanlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım da hamile 3 hafta var aramızda ve ikimizde de uyanınca kalp çarpıntısı oluyorkızlar bende de aşırı şişkinlik var kendimi 5 aylık gibi hissediyorumonun haricinde az önce uyuyakalmışım bi kalktım kalbim çarpıntı yaptı normal mi bilmiyorum ve tiksinme de başladı
5+4 benim belim,karnım ağrıyor. Ara arada hafif kramplar giriyor.Kızlar sizlerin ağrıları ne durumda. Nasılsınız ? Bilhassa 6 haftalık olanlar![]()
Siskinlik var. Cok nadir hafif bir kasik agrisi olabiliyor. Baska bir agri yok bende 6+2. siz de durumlar nasilKızlar sizlerin ağrıları ne durumda. Nasılsınız ? Bilhassa 6 haftalık olanlar![]()
Anladım canım5+4 benim belim,karnım ağrıyor. Ara arada hafif kramplar giriyor.
AA günlerimiz baya yakınmış. Benimde 6+1 oldu. Ağrılarım da dediğin gibi bazen çok hafif ara ara gelip gidiyor. İster istemez kafama takılıyoSiskinlik var. Cok nadir hafif bir kasik agrisi olabiliyor. Baska bir agri yok bende 6+2. siz de durumlar nasil
Bende de oldu ilk defa korktum onun haricinde göğüslerim çok acıyorArkadaşım da hamile 3 hafta var aramızda ve ikimizde de uyanınca kalp çarpıntısı oluyor
5+2 benim gerçi 6 haftalık sormuşsun amaKızlar sizlerin ağrıları ne durumda. Nasılsınız ? Bilhassa 6 haftalık olanlar![]()
Bende de var o ya, dokunulacak gibi değil. Tiksinmelerin başlamış senin galiba. Birden acıkıyorum bende 2 gündür pat diyeBende de oldu ilk defa korktum onun haricinde göğüslerim çok acıyor
Aslında genel de sordum ya5+2 benim gerçi 6 haftalık sormuşsun ama
Minik minik kramplarım var, sanki adet olacakmışım gibi
Bende de var o ya, dokunulacak gibi değil. Tiksinmelerin başlamış senin galiba. Birden acıkıyorum bende 2 gündür pat diye![]()
Ay aynı durumdayım sürekli ağzım sulanıyor gözümün önünde turşular ekşi zeytinler uçuşuyor ama aşermek bu mu oluyor bilmiyorumKızlar bişey soracağımkomik bi soru ama
aşerme ne zaman oluyor? Burnuma bir kek kokuyor anlatamam ama ortada kek yok
hangi odaya gitsem orada
Ya ben de belirtiler azalınca biraz korkuyorumAnladım canımbenim de var ama ara ara hiç yok oluyor o biraz korkutuyo
![]()
Günümüz aynı. Aynı şeyleri yaşıyoruz.Merhaba. 6+1 bel , kasık ağrısı ve meme sızlaması var. Ama arada geçiyor bunlar. Mide bulantısı 5. Haftada vardı şu an yok. Uyku hali hep var zaten ilaçlardan sanırım.tüp bebek ilaçları yapıyor biraz. Karnım bazen çok şiş oluyor.
Aynen yaYa ben de belirtiler azalınca biraz korkuyorumBeta hcg yükseliyor mu her şey yolunda mı
![]()
Benim de öyle 6+1 şuan dünden beri göğüs hassasiyetim geçti panik oluyorum beta mı düşüyor diye kasık ağrım da kalmadıYa ben de belirtiler azalınca biraz korkuyorumBeta hcg yükseliyor mu her şey yolunda mı
![]()
Çoğu kişi yaşıyor ya şubat anneleri grubunu okudum da 8.haftada hala yaşayan var. Ben de yaşamıştım ama durdu. İnternette doktor da kahverengi değil kırmızı lekeden korkarız diyor. Tabi ki doktora göstermek en güvenli yol da.Kahverengi lekenlenmeler yaşayan var mı aranızda kızlar? sata göre 5+6 yım bugün çamaşırımda damla gördüm bir de tuvalete gidince arada çok az peçeteye geldi kasık ağrım da ara ara oluyor, sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var![]()
Doktor progestan veriyor bu durumda diye biliyorum. Söyledin mi?Kahverengi lekenlenmeler yaşayan var mı aranızda kızlar? sata göre 5+6 yım bugün çamaşırımda damla gördüm bir de tuvalete gidince arada çok az peçeteye geldi kasık ağrım da ara ara oluyor, sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var![]()