- 1 Kasım 2024
- 658
- 307
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.501
EvetPusetle birlikte mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetPusetle birlikte mi
Geçmiş olsun canım tabii Allah başka dert vermesin ama insan üzülüyor durduk yere böyle bir şey çıkınca. Varis çorabı giysem iyi gelir mi acaba çok başlangıç seviyesinde benim şu an. Sen çorap kullanıyor musun? Bide ben daha önce hiç aspirin kan sulandırıcı vs kullanmadım. Onun gerekli olup olmadığına kadın doğumcu mu karar verir şimdi, yoksa kalp damara mı gitmem lazım?Ben yaklaşık 2 yıl önce varis ameliyatı oldum, daha önce tüp bebekle hamile kaldığım için birdaha hamile kalmam diye düşünüyordum ve varisi olan birisi birdaha hamile kalırsa tekrarlama ihtimali %100. Hatta hamile kalmasa bile tekrarlıyor illet. Benim zaten tekrarlamaya başlarken ufak ufak hamile kaldım ve ışık hızında çoğaldı bende çok üzgünüm aspirin kullanıyorum bunun için bence doktoruna bir danış yapacak çok fazla birsey yok gebelikteki baskı yüzünden varisler artıyor ve geçmeyecekler büyük ihtimalle. Benim çok ileri seviye olacak doğuma yakın bence bu yüzden yaza tekrar ameliyat olabilirim gibi geliyor hatta.
Bende geçen bebeğin suyu sanıp doktora gittim su dediğin şey yoğun gelir ara ara gelmez dedi. Zaten yalan olmasın çay bardağı kadar mı dedi be o kadar gelirse biter şu an için dedi.Kızlar ya doğum yapanlar bilirler benden akıntı geliyor ama normal akıntı gibi sanirim ya bebeğin suyu dedikleri şey nasıl bişe ağrılı mı geliyor beni aydınlatır mısınız![]()
Ay ben de buna baktım ama baktığımda daha pahalıydı ve benden beğenmiştim puseti Dr vardı. Güle güle kullanın inşallahBugun bebek icin en pahali ve secmesi zor kalemlerden biri olan bebek arabasi secimini de yaptim kizlarbelki almak isteyen olur diye yaziyorum civilde suan 29. Yila ozel indirimler var kraft kenya pr bebek arabasi aldim tasarimi kolay katlanmasi cok hosuma gitti insallah kullanirken de memnun kalirim. 17.899 TLydi
Geçen sana yazmıştım panik olma falan diye bu sefer aynı paniği ben yaşıyorumYaa benim kızçem niye tekmelemiyor beni çok merak ediyorum![]()
İndirimi geç üstüne daha da fiyat koyuyorlar doğumu sordum şu an 80bin ikizler için ekstra fiyatta eklenir dediTabiki bulunur havalar güzelleşince
Merhaba, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.
Ben bircok ilacı 3. Aya kadar kullandım tüp bebek doktorumun önerdiği şekilde. Kendi rutin gittiğim doktor bu kısma ben karışmam demişti
Ben de bugün arayacaktım. Keşke ikizlere indirim olsa
Ben yaklaşık 2 yıl önce varis ameliyatı oldum, daha önce tüp bebekle hamile kaldığım için birdaha hamile kalmam diye düşünüyordum ve varisi olan birisi birdaha hamile kalırsa tekrarlama ihtimali %100. Hatta hamile kalmasa bile tekrarlıyor illet. Benim zaten tekrarlamaya başlarken ufak ufak hamile kaldım ve ışık hızında çoğaldı bende çok üzgünüm aspirin kullanıyorum bunun için bence doktoruna bir danış yapacak çok fazla birsey yok gebelikteki baskı yüzünden varisler artıyor ve geçmeyecekler büyük ihtimalle. Benim çok ileri seviye olacak doğuma yakın bence bu yüzden yaza tekrar ameliyat olabilirim gibi geliyor hatta.
Bence de öyle ama benim eşim biraz abartıyor yaben çoğu şeyin ucuzuna kaçarken o zorlanmasin diye o neyine güveniyorsa pahalı pahalı şeyler almak istiyor bebek arabasini kaç yıl kullaniriz bilmem ama atıyorum ben 5binlik birşeye olur diyosam o bakiyo 20binlik şeye bu fiyat bizim 2 aylık kiramız o yüzden kendi çocuğumda olsa gerek duymuyorum yada aynı şekilde ben ucuz bı dolap bakiyosam o pahalisina kaçmak istiyor ki bu ay kart borcunun çok geldiğini de söylüyor bişey de diyemiyorum önümüzdeki aylarda alacak belki ama herşeyi zora sokmanin bı anlamı yok sizinde dediğiniz gibi o çocuk her türlü büyüyecek ve odasındaki dolap veya bebek arabasinin kalitesi umrunda olmayacak benim manyak neyine güveniyor cidden bilmiyorum ilk çocuk olduğu için herşeyin iyisi mi olsun istiyor ya da abisi neyine guveniyonda çocuk yapiyosun dediği için inat mi yapıyor bilmiyorum ama zorlanacağından eminim bebek doğduğu ay kiramizda belki iki katına çıkacak erkekleri anlamak zor
![]()
Amiin canım benim. Bizde genetik malesef kurtuluş yok. Birde bu varis başladı mı durmuyor ama normal zamanda yoksa hamileliginde ilk kez gördüysen hızla ilerleyecek diye bir kural da yok, inşallah ağır ağır ilerler. Kan sulandırıcıyı kadın doğum doktorum önerdi ama bu şekilde hızla ilerlememisti kalp damara görünmem gerekir mi diye bende birdahaki gidişimde soracağım gerçi yapılacak birsey yok şuan hamileyiz diye. Varis çorabı giyebilirsin demişti bana doktorum ama siz yine de bir sorun bence onunla yaşamak da biraz eziyet diye tembellik yapıyorum bu konuda yalan olmasın. Beni ameliyat eden doktorumsa ayakta sabit duruyorsan bile hareketsiz kalma parmak uçlarına kalk ve geri bas yere ara sıra demişti. Nebileyim eğer oturuyorsan ayak bileklerini oynat Kan akışı sağlansın demişti. Akşamları da ayakları bi duvara falan diklemek iyi geliyorGeçmiş olsun canım tabii Allah başka dert vermesin ama insan üzülüyor durduk yere böyle bir şey çıkınca. Varis çorabı giysem iyi gelir mi acaba çok başlangıç seviyesinde benim şu an. Sen çorap kullanıyor musun? Bide ben daha önce hiç aspirin kan sulandırıcı vs kullanmadım. Onun gerekli olup olmadığına kadın doğumcu mu karar verir şimdi, yoksa kalp damara mı gitmem lazım?
Tamam ikiz gebelik riskleri var ama abartmasalar keşke çünkü şurada bir bebeğe yetişmek zor sizler herseyi ×2 yapıyorsunuz Allah kolaylık versinİndirimi geç üstüne daha da fiyat koyuyorlar doğumu sordum şu an 80bin ikizler için ekstra fiyatta eklenir dedi
Ben ikizlerimi özelde doğurdum. Tek bebek fiyatı aldılar. Kızlar size tavsiyem eğer maddi olarak külfet olacaksa hiç bu tarz yerlere gitmeyin. İkizlere hamileyken bulunduğum şehir baskaydi. Kendi doktorum ayrıntılısını yaptı eğer bir sıkıntı görürsem gönderirim perinatolojiye dedi. Şimdi de eğitim araştırmaya gidicem ayrıntılı için o da perinatoloji doktoru. Ne bileyim gerek var mı ki bu kadar paralar vermeyeİndirimi geç üstüne daha da fiyat koyuyorlar doğumu sordum şu an 80bin ikizler için ekstra fiyatta eklenir dedi
En yakın hastane cam sakura ve doğumlara asistan girdiğini duydum eşinin odaya girmesi sınırlı ve sezeryanda enfeksiyon kapan çok bebek olduğu için yarış vermişler hep Kanuni de eski bir hastane hijyen vs bende bu kadar pahalı olmasını tasvip etmiyorum bizi de zorlayacak ama yakın devlet has maalesef boyleBen ikizlerimi özelde doğurdum. Tek bebek fiyatı aldılar. Kızlar size tavsiyem eğer maddi olarak külfet olacaksa hiç bu tarz yerlere gitmeyin. İkizlere hamileyken bulunduğum şehir baskaydi. Kendi doktorum ayrıntılısını yaptı eğer bir sıkıntı görürsem gönderirim perinatolojiye dedi. Şimdi de eğitim araştırmaya gidicem ayrıntılı için o da perinatoloji doktoru. Ne bileyim gerek var mı ki bu kadar paralar vermeyehe Maddi olarak zorlamaz imkanın vardır gidersin. Ama bunun daha dogummdan sonraki masrafları var
Cok tesekkur ederimAy ben de buna baktım ama baktığımda daha pahalıydı ve benden beğenmiştim puseti Dr vardı. Güle güle kullanın inşallah
Bende bi bakayım
Anladım. Allah kolaylık versin o zamanEn yakın hastane cam sakura ve doğumlara asistan girdiğini duydum eşinin odaya girmesi sınırlı ve sezeryanda enfeksiyon kapan çok bebek olduğu için yarış vermişler hep Kanuni de eski bir hastane hijyen vs bende bu kadar pahalı olmasını tasvip etmiyorum bizi de zorlayacak ama yakın devlet has maalesef boyle
Bende Medipol Bahçelievler'de yaptım 2 sene önce 15di şimdi 75bin ikizlere ise 85bin dedi ki artacak ocaktan sonra şimdiden fiyatta sabitlemiyorlarBen ikizlerimi özelde doğurdum. Tek bebek fiyatı aldılar. Kızlar size tavsiyem eğer maddi olarak külfet olacaksa hiç bu tarz yerlere gitmeyin. İkizlere hamileyken bulunduğum şehir baskaydi. Kendi doktorum ayrıntılısını yaptı eğer bir sıkıntı görürsem gönderirim perinatolojiye dedi. Şimdi de eğitim araştırmaya gidicem ayrıntılı için o da perinatoloji doktoru. Ne bileyim gerek var mı ki bu kadar paralar vermeyehe Maddi olarak zorlamaz imkanın vardır gidersin. Ama bunun daha dogummdan sonraki masrafları var
Ben Bursa'da olduğum için istanbulu hiç bilmiyorum. İnşallah gönlünüze göre bir hastane bulursunuzBende Medipol Bahçelievler'de yaptım 2 sene önce 15di şimdi 75bin ikizlere ise 85bin dedi ki artacak ocaktan sonra şimdiden fiyatta sabitlemiyorlar
ay masallah ne kadar şanslısınız 3 kızYaaaa hadi inşaallah gönlümdekide bu şekilde doktorda yüzde 80 erkek dedi 3 kızım var![]()
Size yakın mı bilmiyorum ama benim avcılar Anadolu hastanesinde olacak kısmetse. Hamileliğin ilk başlarında sordum sezeryan 39 normal 35 bin demişlerdi. Tabi sene başı zam gelir. Ama yine de çok uygun bir fiyat.Bu arada doğumla ilgili nereleri dusunuyorsunjz ist Avrupa yakası bende bilgilenirim hiç değilse çünkü hala muamma bizde
doğurmakla alakalı hiçbir şey düşünmek istemiyorumBu arada doğumla ilgili nereleri dusunuyorsunjz ist Avrupa yakası bende bilgilenirim hiç değilse çünkü hala muamma bizde
Bana bayağı uzak maalesef evet fiyatı da iyiymisSize yakın mı bilmiyorum ama benim avcılar Anadolu hastanesinde olacak kısmetse. Hamileliğin ilk başlarında sordum sezeryan 39 normal 35 bin demişlerdi. Tabi sene başı zam gelir. Ama yine de çok uygun bir fiyat.
Fiyatı çok iyi o zaman e bebekte 27 bin lira