• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
iyiyim teşekkür ederim. cuma günü vermiştim kanı ilk uçakla fransaya gitmiş ama henüz sonuç çıkmadı bende bekliyorum sabırsızlıkla
Çok güzel haberler alacaksın. Bu bekleyiş insanı bitiriyor her gün stresle uyanmak, gece uyuyamamak hiç bir şeye odaklanamamak çok iyi biliyorum ama içini ferah tut ikili testte yüksek risk çıkıp fetal dna da temiz çıkan çok örnek var. İkili test tanı testi değil çünkü doğruluk oranı düşük. Tüm bu zor ve sabırlı bekleyişlerin güzel sonuçlanacak ben eminim. :KK200:

Kızlar ben mi atladım görmedim kabızlıkla uğraşan var mı son bikaç haftadır bu konu hayat kalitemi etkiliyor öneriniz var mıdır? Kayısı bende bir işe yaramadı bu arada....
Ben de vardı malesef. Ne kürler, ne sağlıklı yiyecekler yediysem faydasını göremedim, en son duphalac şurup verdi doktor.
İlk başlarda günde 3 kere kullandım rahatlattı şimdilerde sadece 1 ölçek akşam üzeri içiyorum. Çok rahat kabızlık, şişlik ve ağrı yok oldu. Düzene girdi, herhangi bir yan etkisi zararı yok. Tabi yine doktorunuza sorun siz de ben çok faydasını görüyorum :)

Ben de vardı malesef. Ne kürler, ne sağlıklı yiyecekler yediysem faydasını göremedim, en son duphalac şurup verdi doktor.
İlk başlarda günde 3 kere kullandım rahatlattı şimdilerde sadece 1 ölçek akşam üzeri içiyorum. Çok rahat kabızlık, şişlik ve ağrı yok oldu. Düzene girdi, herhangi bir yan etkisi zararı yok. Tabi yine doktorunuza sorun siz de ben çok faydasını görüyorum :)
bana da duphalac muadili bir hap verdi bekunis ama ben ilaç kullanmaktan çekiniyorum doğal yolla çözmeye çalışıyorum. Akşam burada 2020 yılına ait bir grupta sıcak suya kayısı atmalı 8 saat bekletmeli bir tarif gördüm onu denedim :)) bakalım işe de geldim artık ama korkarak bekliyorum :D

kızlar merhaba benim de detaylı ultrasonum 7 kasım da eskişehir de ikamet ediyorum. detaylı ultrason için zafer bütün diye iyi bir doktora gidicem fiyat 3500 tl çevre yakın illerde olanların aklında bulunsun :anneadayı:

bana da duphalac muadili bir hap verdi bekunis ama ben ilaç kullanmaktan çekiniyorum doğal yolla çözmeye çalışıyorum. Akşam burada 2020 yılına ait bir grupta sıcak suya kayısı atmalı 8 saat bekletmeli bir tarif gördüm onu denedim :)) bakalım işe de geldim artık ama korkarak bekliyorum :D
Ahh kıyamam yormayacak şekilde inşallah sonuca ulaşırsın canım, iş yerinde zor :)) Bir diyetisyende incir kürünü duydum uyguladım kısa süreli fayda etti ama uzun vadede yine başa döndüm. Belki sana da fayda eder deneyebilirsin.

İncirler yenebilecek boyutta kesiliyor kavanoza koyuluyor üzeri geçecek kadar saf zeytinyağı ekleniyor. Kapağı kapatılıp kapalı yerde bir iki gün bekleniyor. Sonrasında sabahları aç karnına bir kaşık yağı ile birlikte yeniliyor peşine bol su içiliyor. :KK200:

Ahh kıyamam yormayacak şekilde inşallah sonuca ulaşırsın canım, iş yerinde zor :)) Bir diyetisyende incir kürünü duydum uyguladım kısa süreli fayda etti ama uzun vadede yine başa döndüm. Belki sana da fayda eder deneyebilirsin.

İncirler yenebilecek boyutta kesiliyor kavanoza koyuluyor üzeri geçecek kadar saf zeytinyağı ekleniyor. Kapağı kapatılıp kapalı yerde bir iki gün bekleniyor. Sonrasında sabahları aç karnına bir kaşık yağı ile birlikte yeniliyor peşine bol su içiliyor. :KK200:
Bugün iş yerinde bir vukuatım olmazsa eğer incir kürünü deniyim bir de teşekkür ederim :D her gün yeni bir güncelleme ya tüm gebelik belirtilerini sırayla yaşadık ne varsa :) sonu sağlıkla gelsin inşallah diyorum :KK200:

kızlar kaçıncı haftada gittiniz detaylıya 20: hafta mı? erkende gitmek istemiyorum ben ondan sormak istedim. bebegim nisna başı ve ya mart sonu olabilir dogumu iki yeride takip ediyorum :)

kızlar kaçıncı haftada gittiniz detaylıya 20: hafta mı? erkende gitmek istemiyorum ben ondan sormak istedim. bebegim nisna başı ve ya mart sonu olabilir dogumu iki yeride takip ediyorum :)
Günaydın doktorum 22.haftada gitsen daha iyi olur demişti o yüzden 22+1 randevu alacağım güzel sonuclar alırız inşalalh

Günaydın doktorum 22.haftada gitsen daha iyi olur demişti o yüzden 22+1 randevu alacağım güzel sonuclar alırız inşalalh
amin inşALLAH ,dün doktora gititm oda bana 20-21-22 de gidebilirsin çünkü bebegin kalp vs organları tam anlamıyla hani gelişimiş oluyor dedi .rabbim saglıcakla aldırsın inşallah kucagımıza:)❤

Kızlar 20+1de yani dün doktor kontrolüm vardı şükür her şey yolunda dedi doktorum detaylı sonuçlarını bekliyorum dedi. Bir de bebekler 345 grammış acaba normal midir sizinkiler ne kadar herkesten çok çeşitli rakamlar duyuyorum bilemedim doktor iyi dedi ama ben 1 kilo falan duymak istiyorum sanırım :)
Oy oy maşallah minnoşlara🧿🫠 Bence kiloları çok iyi hemde ikiz bebiş için haftalar ilerledikçe daha daha kilo alacaklar sağlıklı ideal kilolarda olsunlar yeterli🙏🏻Ama işte gelde bizim gibi annelere anlat🤣 bende cumartesi doktordaydim kiloyu söyleyince normal mi iyi dimi bisorun yok vs gibi bıktırana kadar soruyorum sagolsun doktorum çok ilgili herseyi istedigim kadar anlatıyor yeterki iyi hissedelim 🤣bide yetmiyor internetten arastirma yapıyoruz kilolar nasıl diye🤣🤣 herseyi kafamıza takıyoruz

Ben de randevu aldım kaç haftalık olduğumu sordu sekreter ona göre 20+6 ya verdi randevuyu 🥰 18 kasımda gidicem

Oy oy maşallah minnoşlara🧿🫠 Bence kiloları çok iyi hemde ikiz bebiş için haftalar ilerledikçe daha daha kilo alacaklar sağlıklı ideal kilolarda olsunlar yeterli🙏🏻Ama işte gelde bizim gibi annelere anlat🤣 bende cumartesi doktordaydim kiloyu söyleyince normal mi iyi dimi bisorun yok vs gibi bıktırana kadar soruyorum sagolsun doktorum çok ilgili herseyi istedigim kadar anlatıyor yeterki iyi hissedelim 🤣bide yetmiyor internetten arastirma yapıyoruz kilolar nasıl diye🤣🤣 herseyi kafamıza takıyoruz
ayyy sizin de mi yakındaydı kontrol kaç gram olmuşşş :) yeni paranoyak olma konularımız kaç tekme attı kaç gram oldu :D bu arada Mustafa beye devam mı ?

Kızlar bu arada akıllı saat kullanıyor musunuz? Radyasyondan dolayı bikaç aydır takmıyordum ama nabzımı görmek için taktım yine içim de rahat etmiyor çok mu ince düşünüyorum acaba

Kızlar ben mi atladım görmedim kabızlıkla uğraşan var mı son bikaç haftadır bu konu hayat kalitemi etkiliyor öneriniz var mıdır? Kayısı bende bir işe yaramadı bu arada....
Ben de buradayım. Yediğim içtiğim hiçbirşey fayda etmedi demir ilacı zaten felaketi zirveye çıkarıyor, ilacı değişince sanki normale dönmesede daha rahatım 3 gün oldu yeni ilaca başlayalı. Duphalac önerilmiş, ilk gebeligimde ben de kullandım başta faydasını görmüştüm sonra ona da alıştı vücut galiba doktora danışıp alabilirsin bebeğe bir zararı yok diye biliyorum yakın arkadaşıma doktoru tavsiye etmemiş kişisel bir sebep olabilir belki 🤗
Herkese merhaba ikili testim sinirda cikmisti 1.256 perinatolojide de koroid pleksus kisti cikinca fetal yaptirdim bugun sonuclar geldi cok sukur dusuk risk cikti allah bekleyen herkese guzel sonuclar almayi nasip etsin ♥️
çok şükür çok sevindim darısı orange3752 orange3752 senin başına inşallah güzel haberler alacaksın sende🤲🏻

Ben arayıp haftamı söyledim 22+1e verdiler.
İlk gebeligimde de 22+3 veya 4de gitmiştim sanırım.

Back
X