• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Ben de buradayım. Yediğim içtiğim hiçbirşey fayda etmedi demir ilacı zaten felaketi zirveye çıkarıyor, ilacı değişince sanki normale dönmesede daha rahatım 3 gün oldu yeni ilaca başlayalı. Duphalac önerilmiş, ilk gebeligimde ben de kullandım başta faydasını görmüştüm sonra ona da alıştı vücut galiba doktora danışıp alabilirsin bebeğe bir zararı yok diye biliyorum yakın arkadaşıma doktoru tavsiye etmemiş kişisel bir sebep olabilir belki 🤗
İlaçsız denemeye çalıştım da sanırım pes etmeliyim artık, teşekkür ederimm :KK200:

Ben de buradayım. Yediğim içtiğim hiçbirşey fayda etmedi demir ilacı zaten felaketi zirveye çıkarıyor, ilacı değişince sanki normale dönmesede daha rahatım 3 gün oldu yeni ilaca başlayalı. Duphalac önerilmiş, ilk gebeligimde ben de kullandım başta faydasını görmüştüm sonra ona da alıştı vücut galiba doktora danışıp alabilirsin bebeğe bir zararı yok diye biliyorum yakın arkadaşıma doktoru tavsiye etmemiş kişisel bir sebep olabilir belki 🤗

çok şükür çok sevindim darısı orange3752 orange3752 senin başına inşallah güzel haberler alacaksın sende🤲🏻
Allah razi olsun ☺️ İnsallah icini ferah tutsun 🙏😍

İlaçsız denemeye çalıştım da sanırım pes etmeliyim artık, teşekkür ederimm :KK200:
Denemeden bilemezsin tabiki ama geçmeyince bir noktada hayat kalitesini düşürüyor, karında baskı, şişkinlik, hazımsızlık hissi sıkıntıya sokuyor. O yüzden şurup işi çözer bence. Rica ederim 🤗

Allah Allah bana 3 ay bitti verdiler ve kullanılıyor dedi ben başladım ki hala tam etki yok araştırma hastanesi varsa orda psikiyatri ye git onlar çok güzel yönlendiriyor canım

nasıl oldun canım kaç hafta oldun
Canım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür

Çok güzel haberler alacaksın. Bu bekleyiş insanı bitiriyor her gün stresle uyanmak, gece uyuyamamak hiç bir şeye odaklanamamak çok iyi biliyorum ama içini ferah tut ikili testte yüksek risk çıkıp fetal dna da temiz çıkan çok örnek var. İkili test tanı testi değil çünkü doğruluk oranı düşük. Tüm bu zor ve sabırlı bekleyişlerin güzel sonuçlanacak ben eminim. :KK200:
inşallah içim umut doldu 🩵

Kızlar sizlerinde geceleri ayaklarınız ağrıyor mu🙁magnezyumda içiyorum ama. Dizden aşağısı ve ayaklarım çok ağrıyor. Ekstra ödem de var.

Canım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür
Başınız sağolsun 🥺 Rabbim geride kalanlara sabır versin 🤲

Merhaba kızlar benimde yaşadığım yerde özel hastaneye haftada 1 gün perinatolog prof dr halil aslan geliyormuş 22+6 ya tarih aldım nakit 8.000 demişlerdi daha önce duymuş muydunuz doktorun adını

ayyy sizin de mi yakındaydı kontrol kaç gram olmuşşş :) yeni paranoyak olma konularımız kaç tekme attı kaç gram oldu :D bu arada Mustafa beye devam mı ?
Cumartesi kontrole gittim bende 20+4 , 420 gr olmuş minnoşum🫠🙏🏻 doktora sorularım hiç bitmiyor ki 30 40 dk sürüyor muayeneye gidince benim🤣🤣
Yok canım ya Mustafa beye gitmiyorum bir nefeste Özden Varol var ona gidiyorum çok naif ve tatli bi kadın bayada deneyimli seviyorum anne gibi yaklaşımı tatlı dilli 🫠

Başın sağ olsun canım evet ama sana çok zor işte ataklar seni yorar bebeği yorar

Kızlar sizlerinde geceleri ayaklarınız ağrıyor mu🙁magnezyumda içiyorum ama. Dizden aşağısı ve ayaklarım çok ağrıyor. Ekstra ödem de var.
Bende var bu iki üç gündür yattıgımda özellikle alt bacak ve ayaklarımın agrısı rahatsız edıcı oluyo. Yani çalışmıyorum, ayakta cok da kalmıyorum, kendimi cok yormadan yemek vs evin rutin işleri. Ödem yok ama agrı konusunu anlayamadım ben de. Magnezyumu düzenli almıyodum acıkcası düzenli almaya başladım

Kızlar göbeğinize yağ olarak ne sürüyorsunuz
Ben biodermanin atoderm creami ile baslamistim ilk zamanlarda halada onunla devam ediyorum. Cildi 2-3 gün nemli tutuyor duştan sonra, ilave olarak bio oil yağını, birde BADGER'in vazelin gibi kremi var gündüzleri onları kullanıyorum.Son olarak Lireac sadece akşamları kullanıyorum.
Normaldede sürekli cildimi nemlendirmeyi seviyorum.
Bol su içiyorum günde 3.5 litre

Cumartesi kontrole gittim bende 20+4 , 420 gr olmuş minnoşum🫠🙏🏻 doktora sorularım hiç bitmiyor ki 30 40 dk sürüyor muayeneye gidince benim🤣🤣
Yok canım ya Mustafa beye gitmiyorum bir nefeste Özden Varol var ona gidiyorum çok naif ve tatli bi kadın bayada deneyimli seviyorum anne gibi yaklaşımı tatlı dilli 🫠
Oyy minik tombiiş maşallah ona sağlıkla gelsin 🥹😍😍 Özden hanımı ben de denedim 2 hafta önce kendi doktorumun izinli olduğu bir dönemde 24 sene önce annem de Özden hanımın takipli hastasıydı Lüleburgaz elinden geçti diyebilirim :) kardeşim hemşire Mustafanın ekibinde de doğumda senin bebişe bakalım demek için sormuştum 🥰

Oyy minik tombiiş maşallah ona sağlıkla gelsin 🥹😍😍 Özden hanımı ben de denedim 2 hafta önce kendi doktorumun izinli olduğu bir dönemde 24 sene önce annem de Özden hanımın takipli hastasıydı Lüleburgaz elinden geçti diyebilirim :) kardeşim hemşire Mustafanın ekibinde de doğumda senin bebişe bakalım demek için sormuştum 🥰
Amin canm🙏🏻🙏🏻ikiside çok iyi doktorların hatta çoğu hepsi iyi 🤣 insan bazen karar vermekte zorlanıyor daha anaç ve tecrübeli olduğu için onu seçmeyi tercih ettim ablamin Yıllar önce dış gebelik ameliyatini da Özden hocam yapmıştı
Aynen bütün trakya tanır onu 🤣
Yaa kardesim onun ekibindemi sevindim çok devam etmiş olsaydım banada kolaylık olurdu🫠🙏🏻🤭kismet artık diyelim
Oradaki çocuk doktoru için çok iyi olduğunu duydum Fatih Çaylıkoca ileriki zamanlarda çocuk doktoru olarak onu seçebilirim

😅 Herkesin sistemi. Farklı çalışıyor demek ki 😄 benim tam 6 - 12 hafta arası yoğun bulantı iştahsızlık halsizlikle geçti. 12 - 20 arası normal. Bu bir kaç gündür aşırı acıkıyorum 😬🙈 kilo alma dönemine girdim sanırım 😅
Bende ya çok şükür biraz geç oldu benim ama 2 haftadır kusma bitti yemek yemede iştahım arttı 🥰 bunun için seviniyorum desem yalan olmaz 🤗

Back
X