• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar bı kaç saattir karnım ağırıyor gaz sancısı gibi geçenlerde de aynısını yaşadım ondan biliyorum ama şöyle bişey oldu tuvalete gidince vajinadan parmak kalınlığında bı pıhtı düştü peceteye silince de kahverengi bi lekelenme vardı devamı gelmedi 16. Haftamdayim korktum biraz ya ne yapacağımı bilmiyorum şehir dışındayım bide düğün için geldim
Geçmiş olsun arkadaşım. Şimdi gelmedi leke dimi. 16. Haftada olmuştu yani. Bende de karın ve bel ağrısı oluyor arada. Seninki şiddetli mi? Benim de ayağım yanıyor ondan uykum kaçtı.

Geçmiş olsun arkadaşım. Şimdi gelmedi leke dimi. 16. Haftada olmuştu yani. Bende de karın ve bel ağrısı oluyor arada. Seninki şiddetli mi? Benim de ayağım yanıyor ondan uykum kaçtı.
Bugünden bahsediyorum 16 haftaliğim pıhtı düşünce karın ağrisi da geçti

Bugünden bahsediyorum 16 haftaliğim pıhtı düşünce karın ağrisi da geçti
Geçmiş olsun canım. Hamilelik günlüğü 17. Haftayı gösterince önce oldu sandım. Tekrar gelir mi diye takip et. Sabah doktora git bence. Kahverengi olması iyi derler. Eski kanama yani. Yine de sabah gidersin için rahat eder.

Kızlar bı kaç saattir karnım ağırıyor gaz sancısı gibi geçenlerde de aynısını yaşadım ondan biliyorum ama şöyle bişey oldu tuvalete gidince vajinadan parmak kalınlığında bı pıhtı düştü peceteye silince de kahverengi bi lekelenme vardı devamı gelmedi 16. Haftamdayim korktum biraz ya ne yapacağımı bilmiyorum şehir dışındayım bide düğün için geldim
bazen ciddiye almayın diyorlar ama bence siz riske atmayın bir an önce doktora gözükün derim inşallah bebişiniz iyidir ❣️

Canım düğün dedin yoruldun mu acaba ondan olmasın? Yine de bir doktora göster bencede

Canım günaydın nasılsın, doktora gittiniz mi her sey iyidir inşallah

Ayy yaaa Çok sevindim gözünaydin canim memnun kaldinmi doktordan kiloları nasıl bebislerin💙
Güzel haberini okudum canım çok şüküüürr 🙏♥️ hep böyle gitsin inşallah. Benim hastane ortamı tam bi kaostu inanamadım ilk defa gittim fakülteye şoklar içerisinde sıramı bekledim Allahtan 3.sıra benimdi. İçeri girince ne sinir kaldı ne bir şey adam zaten prof yanında asistanlar bir sürü. Prof baktı asistanlar da baktı çok güvende hissettim. Muhabbetimiz de tuttu çok memnun kaldım sıra beklerken Recep Hasın numarasını arıyordum öyle diyim 😂😂 gramlar gayet iyi dedi 400e yaklaşmışız ama diğer 20 haftalık gebeler gibi yaşamayacaksın dedi 400+400 gram yani 800 gram bebek 2 kese 2 su taşıyorsun kalbin daha hızlı olabilir vs bir sürü şey saydı. Hiçbir şeyim yoktu o ana kadar eve gidince sanki kalbim hızlı atmaya başladığını fark ettim midem sıkışıyor gibi falan geldi ahahahah psikolojimi bozdu galiba 😂 senin minik kuzun kaç gram olmuş, bu işin mercedesi diye duydum Recep hocayı gerçekten öyle miydi nasıldı??

Ben de sevgili eşimi araştırma hastanesine değil de özel hastaneye gitmeye ikna etmeye çalışıyorum. İzmir’de var şehir deşistiriyoruz benim için hiç problem değil ama eşimin oda doktor o da doktor kafasından çıkması gerekiyor şu mesajları kendisine iletmek istiyorum
Benim eşim erkek olmasın kadın olsun demişti. Mecbur erkek doktora gittik ve çok memnun kaldık. Özele gidiyorduk devlete gidelim dedi devletteki doktor herkesin gittiği ama bize iyi gelmeyen ilgili olmayan bir doktor olduğunu gördü ve şu an benim dediklerimi onaylıyor 😂 bence kadınların sözünü dinlesinler biz boşuna araştırmıyoruz her şeyi

Nabız sorunu bende de var maalesef zaten anksiyete ve panik ataklı bi insanım, sürekli kontrol ediyorum saatten. Sanki sırtımda atıyor kalbim:( 80-100 arasında değişiyor dinlenmede yürürkende 120 i buluyor. Yemek yedikten sonra özellikle daha da hızlanıyor. Kardiyolojiye gittim bi sorun yok dedi ama korkuyorum tabi.
Bnm saat akıllı sağlık saatimiş 🤣😅 ne akdar yanılma olur acaba merak ettim. Dün 150 leri gördüm mutfakta yemek yaparken mesela 130larda idi uyuyorken yine 120 lerde en yüksek ölçmüş dr a gidip desem saat de bu sonuclar cıktı diye güler mi? Arada bi kalp çarpımtısı oluyır kelebek kanat çırpması gibi onun dısında eşim bazen durduk yere iyimisin değişik nefes alıyorsun diyor ama bana göre normal geliyor 😁

Güzel haberini okudum canım çok şüküüürr 🙏♥️ hep böyle gitsin inşallah. Benim hastane ortamı tam bi kaostu inanamadım ilk defa gittim fakülteye şoklar içerisinde sıramı bekledim Allahtan 3.sıra benimdi. İçeri girince ne sinir kaldı ne bir şey adam zaten prof yanında asistanlar bir sürü. Prof baktı asistanlar da baktı çok güvende hissettim. Muhabbetimiz de tuttu çok memnun kaldım sıra beklerken Recep Hasın numarasını arıyordum öyle diyim 😂😂 gramlar gayet iyi dedi 400e yaklaşmışız ama diğer 20 haftalık gebeler gibi yaşamayacaksın dedi 400+400 gram yani 800 gram bebek 2 kese 2 su taşıyorsun kalbin daha hızlı olabilir vs bir sürü şey saydı. Hiçbir şeyim yoktu o ana kadar eve gidince sanki kalbim hızlı atmaya başladığını fark ettim midem sıkışıyor gibi falan geldi ahahahah psikolojimi bozdu galiba 😂 senin minik kuzun kaç gram olmuş, bu işin mercedesi diye duydum Recep hocayı gerçekten öyle miydi nasıldı??
Amin canım hepimiz için çok sevindim bende🙏🏻🫠hastane ortamlari zaten hep o şekilde bi fakülte olunca ama iyi geçmesi değmiş en azindan oradan randevu aldığına zaten cihan hocayida iyi duymuştum çok. Oo asistanlar da bakmış tam garanti olmuş hepsinin onayından gecmesi🤭🤣güzel şeyler bunlar. Kilolarıda çok çok iyi bence sağlıklı olsunlarda❤️minnoslarya her geçen gün büyüyor çok güzel bisey
Benimde bebisim 482 gr olmuş Maşallah diyim🧿🙏🏻bizden önceki birinin baya uzun sürdü onu bekledik 2 saat beklerken bende birazcık tedirgin oldum inşallah bizimki bukadar uzun sürmez diye insan ister istemez etkileniyor. İçeri girince çok şükür hersey yolunda tıkır tıkır ölçüm yaptı hocamız sagolsun çok ilgiliydi tek tek detaylı olctu anlattı kolay oldu diyim ❤️pozlarda yakaladı bir sürü kolay oldu yormadi doktorumuzu❤🧿😊

Bnm saat akıllı sağlık saatimiş 🤣😅 ne akdar yanılma olur acaba merak ettim. Dün 150 leri gördüm mutfakta yemek yaparken mesela 130larda idi uyuyorken yine 120 lerde en yüksek ölçmüş dr a gidip desem saat de bu sonuclar cıktı diye güler mi? Arada bi kalp çarpımtısı oluyır kelebek kanat çırpması gibi onun dısında eşim bazen durduk yere iyimisin değişik nefes alıyorsun diyor ama bana göre normal geliyor 😁
Hayır bence kardiyolojiye gidebilirsin. Holter takılyolar zaten. Holter takılınca bnm daha da fazlalaşıyor nabzım 😂 tansiyon aletini görünce de tansiyonum yükselir hep

Benim eşim erkek olmasın kadın olsun demişti. Mecbur erkek doktora gittik ve çok memnun kaldık. Özele gidiyorduk devlete gidelim dedi devletteki doktor herkesin gittiği ama bize iyi gelmeyen ilgili olmayan bir doktor olduğunu gördü ve şu an benim dediklerimi onaylıyor 😂 bence kadınların sözünü dinlesinler biz boşuna araştırmıyoruz her şeyi
Çok iyi anlıyorum 😅
Aslında bir çok konuda benden bazen daha düşünceli davranıyor ama bazı konularda çok düz mantık. Eninde sonunda bizim sözlere geliyorlar ama işte .. 🥹😅

Back
X