Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Hala iç çamaşırımda ara ara ıslaklık oluyor. Akıntı gibi değilde su gibi sanki. Farkında olmadan idrar kaçırıyor da olabilirim. Ama kokusuz oluyor çoğu zaman. Belki hamilelikte görülen normal bir akıntıda olabilir. Bunu sebebini bende tam bilmiyorum. Burada daha önce su gibi akıntı ile ilgli konular açılmış. Baya da yaşayan var. Sizde ultrasonda herhangi bir azalma gördü mü dr? Yada amnisure falan istedi mi?
Anne karnında normal dedi ama çok üstün kötü baktı

Acile gittim bugün doktor sıvı var dedi gönderdi ama kendi doktorum dinlen geçmezse bebeği alacağız dedi çok korktum anlatamam
Vajinal muayenede mi sıvı var dedi yoksa sadece turnusol pede göre mi bu yorumu yaptı? Çünkü bana suyu az diyen dr vajinal muayenede sıvı çıkışı var gibi ama enfeksiyondan mı emin olamadım dedi. Yani o gün baya baya karamsarlığa düşmüştm her şey aleyhimeydi resmen. Sizde lütfen başka doktora gidin

Kızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.
Hey hey heyyy , böyle olumsuz konuşmalar yoookk , iyisin ✨
Hele lütfen internetten bakmamaya çalış çünkü hep kötü tarafı hatta ihtimali düşük bile olsa en kötüsünü yazıyorlar. Doktoruna güvenerek gidiyorsan devam et. Bende erken doğumdan falan korkuyorum ama aklıma getirmemeye içime stres yapmamaya çalışıyorum bebek etkilenmesin diye. Sürekli ya erken gelirse falan diyordum en son doktorum o ne zaman geleceğini biliyor sen düşünme dedi. Doğru söylüyor. Bazı şeyler zaten elimizde değil , öyle düşün ama stres olma sakın. Allah’ın izniyle zamanında sağ salim gelicek miniklerimiz 💖

Herkese selamlar

Bebeğimin hareketlerini 17.haftadan beri vajinamda hissediyorum sürekli. Normal mi sizce? Daha kontrolüme çok var merak ediyorum. Bir de sarı akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan var mı
Vajina da hissetmek nasıl oluyor ?ben tam kasık bölgemde hissettim .
Birde benim de sarı akıntım hala devam ediyor

Kızlar 22. Haftayım bugün suyum geldi gibi hissettim ve doktora gittim. Testte amniyon sıvı olduğu ortaya çıktı. 2 gün dinlen sonra bakacağız duruma göre dedi. Böyle bir şey duyan ya da bilen var mı lütfen yardım edin. Sıvı düzelir mi daha çok küçük 😭
Çalışıyor musun vs bilmiyorum ama bolca dinlen çok bi şey yapma. Bu olayın bi kaç çeşidi var. Bende korkuma 16. Haftamda gitmiştim. Ama genelde 20. Haftalarda olabiliyormuş. Bir çok insan yaşıyor demişti doktorum ama takip gerektiriyormuş. Mümkün olduğunca dinlen bence. Yorma sakın kendini

arkadaşlar merhaba 19. Haftamdayım. Ev taşıma sürecine girdim bayağı bir yoruldum çok ağır iş yapmasam da ayakta durmak uykusuzluk eğil kalk yapmak beni bayağı yordu. Regl ağrısı gibi ağrı hissedip doktora gittim. Bebek iyi ama progestona başlayalım dedi 1 hafta önce bebek 5 gün öndeyken bugün bir gün öndeydi sadece. Dinlenirsem düzelir mi. Yaşayan var mı benzer durumalr. Yorulunca ağrı hissediyor musunuz? Bir düşük geçmişim olduğu için çok çok koekuyorum
Karın ağrısı gibi mi kanama var mı peki

Kızlar selam, beşik aldınız mı ya da ne almayı düşünüyorsunuz? İlk bebiş ve oda olmayacak. Park yatak mı ahşap beşik mi sizce?
selam ilk bebişimde anne yanı ahşap beşik kullandım hala kullanıyorum bir sorun yaşamadım. önü açılıp anne yanı oluyor ve kademeliydi. markası meltem mobilyaydı sanırım

Kızlar selam, beşik aldınız mı ya da ne almayı düşünüyorsunuz? İlk bebiş ve oda olmayacak. Park yatak mı ahşap beşik mi sizce?
Biz park yatak aldık bebek için ayrı bı oda yapacağız gibi dolap da aldı sağolsun aceleci kocam😅ama kocama bebeğin ilk zamanlarda bizle aynı odada olması gerektiğini ağlarsa duyamayacağimiza felan ikna edemedim bı türlü park yatak kolay tasinilabilir en azından yatak ucuna aldiririm bı süre diye park yatak aldırdım bide kapitone bez ağırlıklı olduğu için bebeğe zararda vermez şimdiden beni çocukla paylasamiyorbenim deli çocuk doğunca bi iki gün bebek odasında uyuklasam ikna olacak gibi 🤣

kizlar iyi geceler 18+1 im tam ama bende bulantida kusmada azalma hala yok hayatim bitti resmen artik. hic biseyden zevk alamiyorum allahim isyan etmekte istemiyorum ama ilaçlar vs hic bisey kâr etmiyor. yiyip içemiyorum bıktım böyle mi sürecek hep hala hiç kilo alamadım

kizlar iyi geceler 18+1 im tam ama bende bulantida kusmada azalma hala yok hayatim bitti resmen artik. hic biseyden zevk alamiyorum allahim isyan etmekte istemiyorum ama ilaçlar vs hic bisey kâr etmiyor. yiyip içemiyorum bıktım böyle mi sürecek hep hala hiç kilo alamadım
Bende de devam bulantı kusma, kan değerlerinize bakılıyor mu?

Selam , benim sanırım 20. Haftalarda geçmeye başladı tam 21. Haftada yemek yemeye başladım benimde bulantı ve kusma geç bitti malesef 😣
O sebeple seni o kadar iyi anlıyorum ki 🤦🏻‍♀️
Bu2 haftadır biraz kilo aldım bende hep eksi kilo ile devam etmiştim, üzülme sıkma canını geçecek inan bana 🙏
Ama hala yemek evde pişiremiyorum 😢
Merak etme az daha dayan 🙏

i
Selam , benim sanırım 20. Haftalarda geçmeye başladı tam 21. Haftada yemek yemeye başladım benimde bulantı ve kusma geç bitti malesef 😣
O sebeple seni o kadar iyi anlıyorum ki 🤦🏻‍♀️
Bu2 haftadır biraz kilo aldım bende hep eksi kilo ile devam etmiştim, üzülme sıkma canını geçecek inan bana 🙏
Ama hala yemek evde pişiremiyorum 😢
Merak etme az daha dayan 🙏
nşallah gerçekten çok bunaldım doktorum hiperemezisten kaynaklı olduğu için 9 ay böyle devam edeceğini söylüyor düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum kendimi yerden yere vurasım geliyor 🥹

Biz park yatak aldık bebek için ayrı bı oda yapacağız gibi dolap da aldı sağolsun aceleci kocam😅ama kocama bebeğin ilk zamanlarda bizle aynı odada olması gerektiğini ağlarsa duyamayacağimiza felan ikna edemedim bı türlü park yatak kolay tasinilabilir en azından yatak ucuna aldiririm bı süre diye park yatak aldırdım bide kapitone bez ağırlıklı olduğu için bebeğe zararda vermez şimdiden beni çocukla paylasamiyorbenim deli çocuk doğunca bi iki gün bebek odasında uyuklasam ikna olacak gibi 🤣
😅😅 Bebiş doğduğunda mecbur gece senin yanında durması gerektiğini görünce ikna olacaktır. Ben de park yatak alcam sanırım oda yapmayacağım ama o daha kullanışlı geliyor kolay taşınması vs gibi özellikleri olması cezbedici

Kızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.
Merhaba hocam bende değil ama arkadaşımda plesenta previa vardı. 28. Haftada gitti. Yukarı çıkmıştı. Hatta ilk sezeryan doğum olacak demişti doktoru. Yukarı çıktığını görünce vajinalide artık düşünebiliriz dedi. Yani plesentası sonradan çıkan çok kişi var. Bence tedirgin olmayın, sakince bekleyin.

Vajinal muayenede mi sıvı var dedi yoksa sadece turnusol pede göre mi bu yorumu yaptı? Çünkü bana suyu az diyen dr vajinal muayenede sıvı çıkışı var gibi ama enfeksiyondan mı emin olamadım dedi. Yani o gün baya baya karamsarlığa düşmüştm her şey aleyhimeydi resmen. Sizde lütfen başka doktora gidin
Kendi doktorum yoktu acildeki doktor turnosol verip eve gönderdi olan rengi doktoruma söyledim. O da sıvı geliyor dedi.

Merhaba. Hamileliğin 11. Haftasında bende benzer bir durum yaşadım. Dr ultrasonda suyunun olması gerekenden az olduğunu söyledi. Benim iç çamaşırım zaten hep ıslaktı bunu doktora söylediğimde o da kaçaktan şüphelendi. Turnosul ped verdi 3 saat bende kalacaltı ama daha yarım saatte pedin rengi değişti (kaçak olınca renk değişiyor). Sonra amnisure test istedi. Ama ben o arada başka bir doktora daha gittim ve suyunun iyi olduğunu söyledi. Direkt ona inanmak istedim. Tabi bol su içmeyi ihmal etmedim. Dr havuç suyu iç demişti arada onu içtim. Sonra başka dr a daha gittim o da suyuna gayet iyi dedi. Ve ben çok araştırrım asla kesinliği yok turnusol pedin. Enfeksiyondan rengi değişebiliyor. Sizde tek bir dr la sınırlı kalmayın. Islaklık baya oluyordu hemde bende de. Ama en son enfeksiyondan olabilir dendi ve öyle kaldı. Turnusol ped teşhis için yeterli değil.
Peki sonra ıslaklık kesildi mi ne kadar devam etti? Neler yaptınız yattınız mı sürekli

Back
X