- 27 Ağustos 2021
- 83
- 32
- 38
- 35
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #13.521
Anne karnında normal dedi ama çok üstün kötü baktıHala iç çamaşırımda ara ara ıslaklık oluyor. Akıntı gibi değilde su gibi sanki. Farkında olmadan idrar kaçırıyor da olabilirim. Ama kokusuz oluyor çoğu zaman. Belki hamilelikte görülen normal bir akıntıda olabilir. Bunu sebebini bende tam bilmiyorum. Burada daha önce su gibi akıntı ile ilgli konular açılmış. Baya da yaşayan var. Sizde ultrasonda herhangi bir azalma gördü mü dr? Yada amnisure falan istedi mi?

baya aşağıda, mesanede gibi
 baya aşağıda, mesanede gibi Ben direk kasık bölgemde hissettim. Oda bi kaç gün önce :)
 Ben direk kasık bölgemde hissettim. Oda bi kaç gün önce :) 

ama kocama bebeğin ilk zamanlarda bizle aynı odada olması gerektiğini ağlarsa duyamayacağimiza felan ikna edemedim bı türlü park yatak kolay tasinilabilir en azından yatak ucuna aldiririm bı süre diye park yatak aldırdım bide kapitone bez ağırlıklı olduğu için bebeğe zararda vermez şimdiden beni çocukla paylasamiyorbenim  deli çocuk doğunca bi iki gün bebek odasında uyuklasam ikna olacak gibi
ama kocama bebeğin ilk zamanlarda bizle aynı odada olması gerektiğini ağlarsa duyamayacağimiza felan ikna edemedim bı türlü park yatak kolay tasinilabilir en azından yatak ucuna aldiririm bı süre diye park yatak aldırdım bide kapitone bez ağırlıklı olduğu için bebeğe zararda vermez şimdiden beni çocukla paylasamiyorbenim  deli çocuk doğunca bi iki gün bebek odasında uyuklasam ikna olacak gibi