Kızlar bayadır bakamadım buralaraa . Malum sınav haftası öğrencilerden cok veliler çalışıyor

.
Bugun bişey öğrendim sizlerlede paylaşmak istedim. İstanbul süleymaniye kadın doğum hastanesine gidiyordum orada 20 . Haftadan sonra online gebelik eğitimi var sertifika vs veriyırlar kayıt oldum bende niyetim aslında bu derslere katıldıpımı doğum yaparken söylemek daha iyi bir karşılama al aktı malum devlet hastanesi diye ama bugun anne bebek dostu olduğunu bu yüzden doğumhanede odaların tek kişilik olduğunu özel durum olmadığı sürece 20dk bi nst onun dışında yanınıza refakatçi erkekde olabilirmiş tek şart odadan çıkmaması!. Usb ile müzik getirip tvye bağlayabilceğimizi dr onayı ile odadaki banyoda sıcak dus alabilceğimizi ve pilates topu vs oldupunu öğrendim doğumhane burası devlette şaşırttı beni. Bide sey mahremiyetten ötürü doğum esnasında refakarcıyi çıkartıyorlar aynı yatak çatal oluyor o yattakda doğum oluyormuş. İstersek ten tene temasda yapıyorlarmış bunu bildirmemiz gerek bebek özel bi durum olmadığı sürece odadan bizle beraber çıkıyormuş. Yatışda erkek refakatci yok odalar 2 kişilik 1 ad tek kişilik var oda düşerse. Hee bide esenler kadın doğum hastaneainde suda doğum varmış bir başka devlet hastanesi oda vunada şok oldum isim yazdırıyormusuz ama o biraz zor dedi hem sıra size gelecek o esnada sizin doğum başlamış olacak dedi ama denemeye değer mi bilemedim

.
Süleymaniyedr ben yatış yapmıştık ilk haftalar ebeler cok iyidi . Benm 3 doğum olacak ama ilk kızım sezeryan sonra normal buda normal istiyorum dr 39a kadar bekletiriz dedi ve nöbetçi yaptırmayabilir dedi ama ben sanmam 1 normalin var yaparsın dedi. O yğzden 39a kadar doğum olursa orada yapıcam gibi