• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Eğer yükseklik varsa coraspin falan kullanmak gerekiyor diye biliyorum bir de tuz diyeti. Tabi onlar da destek için yapılabilir ama gebelik zehirlenmesi yaşanmaması için coraspin veriyolar
Benim yazdığım normal imsanlar için gebeliktte elbette tedavisi vs farklı normalde tehlikeli iken gwbelilte daha fazla tehlikeli bi durum

Tansiyon yükselirse acile gidicez. Sonra kadın doğum takip edecek. Hap veriyorlar. 24 saatlik idrar falan alıyorlar. Gebelikte tansiyon tek başına olmuyor. Bazen ödem idrarda protein kaçağı falan eşlik ediyor. Asıl sıkıntılı kısım burası. İnşallah hiç birimiz yaşamayız. Ama hem kilolu olduğumuz için hem de tansiyon sınırda olduğu için diyetimize dikkat etmemiz lazım.
Bende yarından itibaren düzenli ölçücem. Hafta içi sonuçlarımı göstermeye gidecektim doktora söylerim bu durumu. Bakalım. Ne diye
Hayırlısıyla doğsalardı. 🙏❤️ Her günümüz endişe. Ben bugün tekrar ölçtüm sabah. 13 9 çıktı. Akşam gideceğim acile

Hayırlısıyla doğsalardı. 🙏❤️ Her günümüz endişe. Ben bugün tekrar ölçtüm sabah. 13 9 çıktı. Akşam gideceğim acile
canım bence gidin doktora belki de çok çok basit bir sebep ve çözecek. Bir de en son alt ve ast değeriniz iyi miydi? Ya da detaylıya girdiniz mi damar direnci vs çıktı mı? hilda01 hilda01 munzevimsi munzevimsi

Tamam canım. Benim de 11 / 6 çıktı. Şimdi ölçtüm.
canım bence gidin doktora belki de çok çok basit bir sebep ve çözecek. Bir de en son alt ve ast değeriniz iyi miydi? Ya da detaylıya girdiniz mi damar direnci vs çıktı mı? hilda01 hilda01 munzevimsi munzevimsi
Doktora daha yeni gittim. Ama takip edicem. Devamlı olursa ya da yükselirse doktora giderim bende. Detaylıda direnç görmedi hiç. Hatta o günde tansiyonum 13 e yakın bir şey çıkmıştı. Nabzım da 122 çıkmıştı 🥴

Tamam canım. Benim de 11 / 6 çıktı. Şimdi ölçtüm.

Doktora daha yeni gittim. Ama takip edicem. Devamlı olursa ya da yükselirse doktora giderim bende. Detaylıda direnç görmedi hiç. Hatta o günde tansiyonum 13 e yakın bir şey çıkmıştı. Nabzım da 122 çıkmıştı 🥴
hiç olmasın tabi de o zaman bu durumda inşallah stresli bir dönemden geçiyorsundur da dönemseldir 🙏❤️

Günaydın canım hamişler 🌺
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir 🙏🏻
Bugün tetanoz aşısı oldum, şimdilik ağrı acı yok şükür inşallah olmaz. Onun dışında sanki iyice ağırlaşmaya yavaşlamaya başladım 😅 sizlerde durumlar nasıl?

İnşallah hiç birimizin olmaz böyle problemi. Amiin 🤲🤲
Canım nasılsın? Şimdi okudum yazdıklarını. İnşallah hiç birimizin tansiyon problemi olmaz ya, benimde en korktuğum şeylerden biri 😞
Tuza vs ara mı versen acaba bi süre? Direnç görmemiş doktor çok şükür, belki anlık bişeydir olabilir mi?

Kizlar biz suan kac aylik hamileyiz 😅 su aylar kismini cozemedim haftalik olayi
ben hamileliği öğrenince şöyle bişe indirdim buraya bakıyorum sürekli kaç aylık olmuş diye 😅😅

1763368158177.webp

Günaydın canım hamişler 🌺
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir 🙏🏻
Bugün tetanoz aşısı oldum, şimdilik ağrı acı yok şükür inşallah olmaz. Onun dışında sanki iyice ağırlaşmaya yavaşlamaya başladım 😅 sizlerde durumlar nasıl?
günaydın canım
hadi bakalım inşallah ağrısız atlatırsın ama ağrısada 2 gün sonra hafifliyor endişelenme
sanırım bende yavaşlamaya başladım dün eşimle biraz dışarda fazla kaldık yürüdük ettik o kadar yoruldum ki sürekli bi yerlerde oturup dinlenmek zorunda kaldık belime çok ağrı yapmaya başladı şimdiden bi kaç ay sonra napıcaz bakalım😅

günaydın canım
hadi bakalım inşallah ağrısız atlatırsın ama ağrısada 2 gün sonra hafifliyor endişelenme
sanırım bende yavaşlamaya başladım dün eşimle biraz dışarda fazla kaldık yürüdük ettik o kadar yoruldum ki sürekli bi yerlerde oturup dinlenmek zorunda kaldık belime çok ağrı yapmaya başladı şimdiden bi kaç ay sonra napıcaz bakalım😅
Teşekkür ederim canım 🫶🏻
Sorma ya, herkes benden önce yürüyor kimseye yetişemiyorum 😂
Bel ağrım başladı benimde, e bebekten yastık almıştım geçenlerde uyurken biraz rahatlattı en azından

Back
X