• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Kızlar ben de hiç gece hissetmiyorum bebişi gündüz uzanınca anca😅
Ben mesela gündüzleri hiç hissetmiyordum, akşamları hissediyordum hep 🥹
1 haftadır nerdeyse gün içerisinde ve geceleri de hissetmeye başladım 🫠
Gün geçtikçe daha sıklaşıyor sanırım. Benimki dışardan gözükmeye başladı ama asla çekemiyorum 😂
Tam çekicem hissediyor mu napıyor duruyor 😂 babası da 2-3 kere anca hissetmiştir, asla oynamıyor başkası elleyince 😂

Tamam canım. Benim de 11 / 6 çıktı. Şimdi ölçtüm.

Doktora daha yeni gittim. Ama takip edicem. Devamlı olursa ya da yükselirse doktora giderim bende. Detaylıda direnç görmedi hiç. Hatta o günde tansiyonum 13 e yakın bir şey çıkmıştı. Nabzım da 122 çıkmıştı 🥴
Ben işten geldim şimdi. Biraz dinlenip ölçücem tekrar. 11 6 iyiymiş canım. Nabzım benim de 100 üzeri hep. Günde 2 kez ölçüp yazacağım.

Gün geçtikçe daha sıklaşıyor sanırım. Benimki dışardan gözükmeye başladı ama asla çekemiyorum 😂
Tam çekicem hissediyor mu napıyor duruyor 😂 babası da 2-3 kere anca hissetmiştir, asla oynamıyor başkası elleyince 😂
off gece uykudan uyanıyorum bi bakıyorum benim kızda uyanmış pıt pıt vuruyo içerden😂😂
gün gece artık baya hareketlendi miniğim yaramaz bebişler geliyo galiba bize 😍😍

off gece uykudan uyanıyorum bi bakıyorum benim kızda uyanmış pıt pıt vuruyo içerden😂😂
gün gece artık baya hareketlendi miniğim yaramaz bebişler geliyo galiba bize 😍😍
Maşallah ya 🥹 büyümüşte bir de uyandırıyorlar 🥹
Çok duygulanıyorum, çok tuhaf geliyor hala 🥹 pıtır pıtır oynaşıyor içerde. Sadece bana oynaşıyor ya hoşuma da gidiyor 🙈 benim oğlan şimdiden anacı diyorum 🙈🙈

Merhaba arkadaşlar 23+1 haftalık olduk.
Hareketlerini hissediyorum herşey yolundadir umarım.Sorum şu ki ben hamile kalmadan önce tek öğün besleniyodum benim vücudum bu sekilde beslenmeyi seviyo.Az yiyip sık yemek hiç bana göre değil.Hani tek öğün yiyip sağlıklı yiyip devam etmek istiyorum bebeğime zararı olur mu doktoru ile konuşan var mı böyle bi konuyu.Tabi şart değil tek öğün hani çok acikirsam yerim tabi.Sezgisel beslenmek istiyorum ama bebeğimin gelişimini etkiler diye korkuyorum.Bu arada benim tek öğünde yediğimi belki siz 3 öğünde yiyorsunuz.
Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaş varsa benimle paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler☺️

Kızlar selam, ben yine bi hastalık sorusuyla geldim 🥲 3 gündür falan sağ kalçamdan bacağıma bir acı giriyo aniden, siyatik gibi ama çok keskin, oturma yatma yürüme fayda etmiyo, ayağımın üstüne bile basamıyorum başlayınca, böyle bir şey yaşayan çözümü olan var mı? Doktora mı gitmek lazım röntgen falan çekilemiyor ya ne yapabilirler bilemedim… sinir sıkışması falan mı var acaba… kafamda deli sorular açıdan ağlayarak yazılmış bir mesajdır, şimdiden teşekkürler 🥲

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-17-18-46-43-03_96b26121e545231a3c569311a54cda96.webp
    Screenshot_2025-11-17-18-46-43-03_96b26121e545231a3c569311a54cda96.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
Hareketlerini hissediyorum herşey yolundadir umarım.Sorum şu ki ben hamile kalmadan önce tek öğün besleniyodum benim vücudum bu sekilde beslenmeyi seviyo.Az yiyip sık yemek hiç bana göre değil.Hani tek öğün yiyip sağlıklı yiyip devam etmek istiyorum bebeğime zararı olur mu doktoru ile konuşan var mı böyle bi konuyu.Tabi şart değil tek öğün hani çok acikirsam yerim tabi.Sezgisel beslenmek istiyorum ama bebeğimin gelişimini etkiler diye korkuyorum.Bu arada benim tek öğünde yediğimi belki siz 3 öğünde yiyorsunuz.
Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaş varsa benimle paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler☺️
bence hiç dert etme ben20 haftalığım tek öğün 3 öğün bir yana dursun hiç beslenemiyorum ona rağmen gelişimi güzel ilerliyor♥️

Ben gece gündüz fark etmiyor hissediyorum ama eşim elleyince asla oynamıyor🤭
Adam 2-3 defa hissetti bizimde 😁

Tamam canım. Benim de 11 / 6 çıktı. Şimdi ölçtüm.

Doktora daha yeni gittim. Ama takip edicem. Devamlı olursa ya da yükselirse doktora giderim bende. Detaylıda direnç görmedi hiç. Hatta o günde tansiyonum 13 e yakın bir şey çıkmıştı. Nabzım da 122 çıkmıştı 🥴
Kuzum çok geçmiş olsun🥺
Benimde gebelik öncesi tansiyon öyküm var hem ailede hemde bende hep yüksek bende doktorumda en çok bundan korkuyor bende her gün ölçüyorum 😟
Allah’ın izni ile stres olmadığım sürece sinirli değilsem iyi gidiyor ama beni bunlar çok etkiliyor🤦🏻‍♀️
Hergün takip etmekte fayda var, çok sıkıntı yapma Allah’ın izni ile takip ettiğin sürece hiç bişey olmaz🙏

Benimki de babası gelince duruyor bi kerecik hissedebildi shdh😀

Kuzum çok geçmiş olsun🥺
Benimde gebelik öncesi tansiyon öyküm var hem ailede hemde bende hep yüksek bende doktorumda en çok bundan korkuyor bende her gün ölçüyorum 😟
Allah’ın izni ile stres olmadığım sürece sinirli değilsem iyi gidiyor ama beni bunlar çok etkiliyor🤦🏻‍♀️
Hergün takip etmekte fayda var, çok sıkıntı yapma Allah’ın izni ile takip ettiğin sürece hiç bişey olmaz🙏
Ya benm de tansiyonla ilgili bi problemim yok aslında ama 12 7 ölçüyorum hep gün içinde falat arada sırada panik atak geçiriyorum maalesef panik atak hastasıyım o sırada dayanamayıp ölçüyorum 14 15 falan çıkıyor ama panik atağım geçtiğinde tekrar normalde dönüyor. Kardiyolojiye gittim normal dedi. Başka bi kardiyolojiye gidip holter istiycem çok korkuyorum tansiyondan.

Son 1 ayda bikaç sefer kan vermem gerekti benim 12 saat açlıkla. Doktorum bunda bile kan verince Hadi uzun süre aç kalma bir şeyler ye falan diyordu. Aklınızda bulunsun

Merhaba hanımda telefonumda bir sorun var giremiyorum uzun zaman oldu. Doktora gittim cinsiyeti öğrendim erkek. Sizinle paylaşmayı çok istedim. Beni hatırlayan vardır. 3 kızım var dua istemiştim sizden.
Hatırladım ve her aklıma geldiğinde dua ediyordum 😁 şuan o kadar sevindim ki
Rabbim gönlümüzdekini hayırlısı ile kucağımıza nasip etsin 😍

Back
X