- 10 Ağustos 2025
- 53
- 70
- 3
- 34
Bence yoğurt çorbası mideyi sardıNasıl bir tesadüf menüde kuzu kuşbaşı vardı ve yogurt corbası. Birkaç güne nazaran bugün daha iyiyim geceleri sadece bir tane prilam içiyorum çok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim Ben de iki kase yoğurt çorbası içtim kuzu eti yiyebildim Ama eşimin ısrarıyla biraz yarısı bitti
özele gidiyorum cnm ama 2 li testi devlette yaptıracağım 11+4 olcak perşembe günü ama orda söylemezler artık bi dahaki kontrolde doktorum söylerEvet hatta 11 +2 de gittik göstermedi asla yarım saat arayla baktı Dr. Sonra 2 gun sonra dayanamadım gittim gösterdi cok nethaftaya denk getirseydin gösterirdi ozelde isen aslnda. Dayanamıyordum 2 haftaya git öğren canm
Evet öyle bağışıklık sistemimiz düşüyor sanırım. Bebislerimiz yeterki iyi olsun ben razıyım herşeyeGeçmiş olsun. Narenciye tüket o zaman. Kuşburnu çayı içilebiliyor. Günde 2 bardak. O da iyi gelir. Hamileler gripe çabuk yakalanıyormuş. Dikkat etmemiz gerekiyor.
İnşallah canım Ben kızımı 11+4'te öğrendim . Bunda da Dr um göruruz merak etme diyorben kızımda 16. Haftada hissettim tekmeyi. Bakalım bu 2. De nezaman hissedicem. Dünyanın en güzel duygusu gerçekten sabırsızlanıyoruz hele Instagram'da sürekli hamilelik gebelik yeni doğan videoları falan çıkıyor karşıma iki gündür aşırı duygusalım gözyaşımı pıt
Bu sefer İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kız evlat olsun diyelim mi :)Aaa kız olmasına rağmen baya erken öğrenmişsin benim çevremdekiler ya da okuduklarım kız olanlarhep sonradan öğrendi, erkekleri erken öğrendiler. Bana da oğlumda 12. Haftaydı tam günü hatırlamıyorum ama erkek gibi gördüm ama kordon da olabilir, bir sonrakinde net söylerim demişti. Ben de tabi o zaman kız istediğimden kordondur o kordon diye dolaşmıştım, detaylıya kadar gittiğim her kontrolde de kesin erkek mi net gördünüz mü diye sormuştum
16 da hissettiysen bunda daha da erken hissedersin hareketlerini
Bu sefer İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kız evlat olsun diyelim mi :)
Kızlar ben en son 4 hafta önce gitmiştim Normalde 2 hafta sonra gidecektim ama dayanamadımBirde mnatar problemim çok arttı sürekli tekrar ediyor o yüzden de gitmek istedim. Bu gün iş çıkışı gidicem 4 gibi çok heyecanlıyımm Birde en son gördüğüm de minnacık bir şeydi şuan nasıl gözüktüğünü merak ediyorum dua edin kızlarr :)
Evet canım ilk muayene de doktor göstermiyor ya kesin kızdır demişti hatta ben de o zamanlar erkek çok istediğim için yok ya falan diyorumAaa kız olmasına rağmen baya erken öğrenmişsin benim çevremdekiler ya da okuduklarım kız olanlarhep sonradan öğrendi, erkekleri erken öğrendiler. Bana da oğlumda 12. Haftaydı tam günü hatırlamıyorum ama erkek gibi gördüm ama kordon da olabilir, bir sonrakinde net söylerim demişti. Ben de tabi o zaman kız istediğimden kordondur o kordon diye dolaşmıştım, detaylıya kadar gittiğim her kontrolde de kesin erkek mi net gördünüz mü diye sormuştum
16 da hissettiysen bunda daha da erken hissedersin hareketlerini
Yaa bildiğin beni anlatmışsınİnşallah hayırlısı ne ise o olsun, ama içimin bir yerinde bir kız isteği var ama ilkindeki kadar çok değil, çok dillendirmiyorum. İlkinde yalnızca eşimle ben kız hissediyorduk diğer herkes erkek diyordu, erkek olduanne baba olmada hissetmede bizim gibi olun bunda da bir şey hissetmiyorum ilki yanlış çıktı diye ama kız olursa ben sevinirim, erkek olursa oğlum adına sevinirim. Ona soruyoruz ben erkek istiyorum diyip duruyor sonra düşünüyorum evde 3 erkek ve ben diye o aklıma gelince çok düşünmemeye çalışıyorum
Evet canım ilk muayene de doktor göstermiyor ya kesin kızdır demişti hatta ben de o zamanlar erkek çok istediğim için yok ya falan diyorumama çok net bir şekilde ikinci kontrolde bacaklarını açmıştı zaten klitoris ve penis ayrımını dr yapar. Tabii ki de göbek kordonu işe karışırsa ayrı olur. Genelde kız olacak deyip sonradan erkek çıkmasının sebebi veya erkek olacak deyip kız çıkmasının sebebi de göbek kordonu sanırım biz de öyle bir şüphe hiç olmadı direkt kız dedi ve hep de kız gitti bunda herkes bana erkek diyor kızım 7 yaşında ve kız kardeş çok istiyor Benim öyle bir hissiyatım yoktu ama sanki geçenlerde içime erkek doğmaya başladı ne yalan söyleyeyim kızıma kız kardeş hayalini daha çok kuruyorum . Şimdi Ne hissediyorsun cinsiyet olarak
Yaa bildiğin beni anlatmışsınilkinde çok kız istemiştim erkek oldu. Şimdi de kız olsun diyemiyorum iki erkek birlikte büyüsünler bari napayım modundayım tabi içimden geçen yine belli sanırım erkek annelerinin genel modu bu
ben de sizin gibiyim , 1 oğlum var ilkinde çok kız istemiştim şu an 10+4 teyim benim de 10 gün sonra kontrolüm ikili taramam var söyler sanırım ondaYaa bildiğin beni anlatmışsınilkinde çok kız istemiştim erkek oldu. Şimdi de kız olsun diyemiyorum iki erkek birlikte büyüsünler bari napayım modundayım tabi içimden geçen yine belli sanırım erkek annelerinin genel modu bu
gebelikte tansiyon düşük seyreder diye biliyorum benim 9a 7 çıkmıştı geçenSelamlar güzel anneler
Tansiyonum gebelikte 13-8 di bu aralar 14-9 çıkıyor. Sizde durumlar nasıl. Birde acıkınca ellerim titriyor ve bana birşeyler oluyor sanki. Çok kilo aldım yemeden de duramıyorum.
Benim doktorum duobalance bv cran diye bir probiyotik verdi. Çok işime yaradı sağ olsun. Hem bağırsak hem idrar yolu hem de vajina probiyotiğiymiş. Mantar ve idrar yolu enfeksiyonunu da önlemeye yardımcı oluyor. Kabızlık problemine de çok iyi geliyor. Doktorunuza danışın kullanabilirsiniz.Ben de bugün kabızlığı soracaktım unuttum yaa. Buna bir çare olmalıSoran veya çözüm bulan yazsın bize de.
Olmadı 2 hafta sonra ben sorarım
Ben de 11+2yim yarın kontrolümben de sizin gibiyim , 1 oğlum var ilkinde çok kız istemiştim şu an 10+4 teyim benim de 10 gün sonra kontrolüm ikili taramam var söyler sanırım onda
Biraz nasip kısmet canım yaa. Benim de eşimin de kardeş bağı çok kuvvetli ama hiç görüşmeyen kardeşler de tanıyorum. Valla biz hayatları boyunca birbirlerine destek olsunlar, kol kanat gersinler diye ikilemek istedik çocukları. Bence bütün anne babaların niyeti de odur. Ama olmayınca olmuyorBenim abim var, abimle çok yakın değiliz. Bizim gibi olacaklarsa en azından erkek olması daha iyi. Ama eşime bakıyorum mesela bir ablası bir de kız kardeşi var, onlar da o kadar iyi o kadar yakınlar ki maşallah onlar gibi olacaksa kız olsun diye geçiriyorum. O yüzden böyle büyürken, büyüdükten sonra hayatlarının her anlarında böyle yakın olsunlar, birbirlerine yoldaş olsunlar da hangi cinsiyette olacaksa olsun. Şimdi abimle böyle bir muhabbetim olmadığı için ilkindeki kadar kız kız tutturamıyorum, ama eşimleri görünce onlar öyle neden olmasın diyorum. Hayırlısı bakalım ne olacak
Benim de son kontrolde 13-8 çıktı ailede tansiyon hastası da olunca tedbiren kan sulandırıcı yazdı uzun süreli kullanıcamSelamlar güzel anneler
Tansiyonum gebelikte 13-8 di bu aralar 14-9 çıkıyor. Sizde durumlar nasıl. Birde acıkınca ellerim titriyor ve bana birşeyler oluyor sanki. Çok kilo aldım yemeden de duramıyorum.
Bu probiyotiği ne kadar süre kullanmak gerekiyor acabaBenim doktorum duobalance bv cran diye bir probiyotik verdi. Çok işime yaradı sağ olsun. Hem bağırsak hem idrar yolu hem de vajina probiyotiğiymiş. Mantar ve idrar yolu enfeksiyonunu da önlemeye yardımcı oluyor. Kabızlık problemine de çok iyi geliyor. Doktorunuza danışın kullanabilirsiniz.
Benim kalbi duran hamileliğimde düşüktü. Bu sefer ki de yüksek. Zaman geçtikçe bünyede değişiyor herhalde.gebelikte tansiyon düşük seyreder diye biliyorum benim 9a 7 çıkmıştı geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?