Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 2014 ten beridir üyeyim.Test yaptım ben hamile değilim.Bu ay ilk defa denedim.Hayirlisi olsun.Insallah bebeğini saglikla kucagina alırsın.Ben denemeye devam insallah.
Bat 2 gün sonra yazmıştınız bence hemen ümidi kesmeyin adet o bekleyin

kızlar bemim bulantım gitti sanki bugün sabah hafif var gibiydi sonra yok oldu şimdi de acaba her şey yolunda mı paniği başladı gerçekten hamilelik delilikmiş
Bende de öyle oluyor bulanmadigi zaman bı terslik mi var diye düşündürüyor bulaninca da çekilmiyor hele bugün seve seve canımın istediği şey için saatlerce uğraştım yaptım yedim yer yermez geri çıktı sinirden deliriyodum bulanmasa da bişey mi oldu diye triplenecegim karışık bi dönem ne dusuncegimizi de şaşırdık

Yaa aynı durumdayım gece 2-3 saatte bir tuvalete koşuyorum en az. Gündüz desen saat başı. Çok erken değil mi bu? Son trimesterde olmuyor muydu bu tuvalete taşınmalar
Canım beni bir rahatlat yaa bu sürekli wc isteği yanında rahimde baskı doluluk var mı gitsem de gitmemiş gb agrım var kimi normal diyor kimi enfeksiyon olablr diyor. Yanma kaşıntı sarı akıntım. Vs yok

Birde doktorum iki kese mi kanama alanı mı tam ayırt etmedi iki kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi ben anlamadım nasıl ayırt edilmez ki
Başka doktora git bence canım aynen nasıl ayırt edemez makine mi kötüydü kanama alanı varsa görülür 2 kese de de ayırt ediyolar genelde çok da dikkat et ani uzanma hareketleri yapma boyunun yetmedigi yerlere ve ağır kaldırma sakın olmaz inşallah ama olursa kanama 1 damla bile olsa hemen acile git yine sana acilde bunları söyleyen kadın doğum uzmanı miydi

Canım beni bir rahatlat yaa bu sürekli wc isteği yanında rahimde baskı doluluk var mı gitsem de gitmemiş gb agrım var kimi normal diyor kimi enfeksiyon olablr diyor. Yanma kaşıntı sarı akıntım. Vs yok
Çok su iciyorsaniz normal bence ben ilk başlarda çok su içtiğim için öyleydi gece bile 4 5 kez kalkıp giderdim wcye şimdi içemedigim için azaldı hatta arada yanma da oluyor susuzluktan enfeksiyon oluşacak gibi ama yapacak biseyim yok mide almıyor sıvı şeyleri

Normal tüketiyorum özellikle bu sabah çok tüketmemeye çalıştım yine aynı tam bu hafta da mesane büyüdüğü için oluyormuş sıkışınca daha çok ağrı hissediyorum 5 dakikada bir lavaboya gitmem gerekiyor gerekirse 5 dakikada bir gitmem gerekiyormuş eğer geçmezse bu doluluk hissi yarın akşam acile gideceğim mide bulantısından dolayı içemediğini biliyorum. Allah'ım yardım etsin mide bulantısı da zor

5 dk da birse ihmal etme canım bence de görün acile çünkü bildiğim kadarıyla son aylarda bile 5 dk da bir değil sıklığı

Merhabalar Arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza SAT 8 Temmuz 2025
Muhtemelen Nisan'da doğacak dimi? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum, hiçbir şey bilmiyorum. 18 Ağustos Pazartesi Beta 316 değeriyle öğrendim. 19 Ağustos yani Dün jinekologuma gittim. Kesin gebesin dedi. Kalınlaşma güzel ama kese 29 Ağustos Cuma görünür dedi. Merakla bekliyorum. Endişeliyim de her an bir şey olacak tutunamayacak filan diye. Daha hamileyim demek için erken mi acaba diye korkuyorum.
Benim gibisinizdir belki de sizler de. Hepimizi tebrik ediyorum, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir süreç olur umarım hepimiz için. Selamlar, sevgiler

Merhaba benimde sat 8 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…