Yaş benimde Perşembe günü doktora randevum var kalp atışı içinEvet garip bi duygu anca ben de kalp atışlarını duyarsam bi tık rahatlarım diye düşünüyorum. Benim de haftaya perşembe kontrolüm var haberleşelim lütfen
Yaş benimde Perşembe günü doktora randevum var kalp atışı içinkesinlikle haberleşelim canımmm. Umarım kalp atışını duyarız
Ben bugün ilk muayeneme gittim arkadaşlar kese ve yolk sac görüldü ama kalp atışı için benide haftaya çağırdı haftalarımız aynı herhaldeEvet garip bi duygu anca ben de kalp atışlarını duyarsam bi tık rahatlarım diye düşünüyorum. Benim de haftaya perşembe kontrolüm var haberleşelim lütfen
Sat nedir acaba benim sat 13 temmuz, 15 temmuzda beta verdim 475 çıktı ,doktor 10 gün sonra gel dedi merakla bekliyorumBen bugün ilk muayeneme gittim arkadaşlar kese ve yolk sac görüldü ama kalp atışı için benide haftaya çağırdı haftalarımız aynı herhalde
Benim sat 12 temmuz yani bugün 5+4 teyizSat nedir acaba benim sat 13 temmuz, 15 temmuzda beta verdim 475 çıktı ,doktor 10 gün sonra gel dedi merakla bekliyorum
Takipleselim inşallah haftaya kızlarBen bugün ilk muayeneme gittim arkadaşlar kese ve yolk sac görüldü ama kalp atışı için benide haftaya çağırdı haftalarımız aynı herhalde
Benim sat 11 temmuz dün kontrolüm var 5+4 kesen gözüktüBenim sat 12 temmuz yani bugün 5+4 teyizkese göründü mü sizdede
Benimde kese ve yolk sac görüldü ama kalp atışı haftaya perşembeBenim sat 11 temmuz dün kontrolüm var 5+4 kesen gözüktü
Ben uygulamaya göre 5+1 görünüyorum sat benim 15 temmuzBen bugün ilk muayeneme gittim arkadaşlar kese ve yolk sac görüldü ama kalp atışı için benide haftaya çağırdı haftalarımız aynı herhalde
Yalnız değilsin 3 gündğr öğürüyyordım koku duyunca su çıkarmiştm az sabahları bugün de meme ucum gitti bulantı yoktu korkmaaa canm haftan kactı ama sık idrara cıkıyorm 20dk birkızlar bemim bulantım gitti sanki bugün sabah hafif var gibiydi sonra yok oldu şimdi de acaba her şey yolunda mı paniği başladı gerçekten hamilelik delilikmiş
Beni dahiliyeye yonlendirmedi küçük dozda ilaç yazdı ihmal edermiyim dünden beri canım çok sıkıldıBenimde kese ve yolk sac görüldü ama kalp atışı haftaya perşembebu arada senin tsh gibi bendede sıkıntı vardı canım doktorum hemen dahiliyeye yönlendirdi dahiliyede ilacımın dozunu arttırdı bilgin olsun sende ihmal etme onu
Canım bende 6+2 yim. Bugun bulantım gitti göğüs hassasiyetim azaldı bende aşırı korkuyorum. 5+4 de karından kese ve yolk sac görünmüştü. Kalp için 29 unda gidicemkızlar bemim bulantım gitti sanki bugün sabah hafif var gibiydi sonra yok oldu şimdi de acaba her şey yolunda mı paniği başladı gerçekten hamilelik delilikmiş
canım benim bugün namazda senin için de dua edeceğim içini gönlünü ferah tut herşeyde bir nasip vardır sakın kendini üzme bende kaç kere düşğkler yaşadım demek ki bunları yaşamamız gerekiyor belki herşey çok güzel olacak içini ferah tutKesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördü
beraber gidiyoruz arkadaşımmm benim de bat 16 temmuz bugün betam 480 çıktı haftaya muayeneye çağırdıMerhaba kızlar bende dün ilk muayenemi oldum pazartesi beta 223 çıkmıştı.Doktorumda çok erken keseyi göremeyiz 10 gün sonra gel dedi öyle yapacağım. Efa Mom başlattı. Kullanan var mı aranızda kızlar ?Bu arada benim sat 18 temmuz ve geç döllenme oldu muhtemelen kalp atışınıda bir tık geç duyarız diye düşünüyorum
Kızlar 6 hafta 2 günluk hamileyim yolksac ve embriyo ultrasonda gözükmedı başina böyoe bisey gelen var mı moralim çok.bozuk
Arkadaşlar yardımcı olacak bilgisi olan kimse yok muBirde doktorum iki kese mi kanama alanı mı tam ayırt etmedi iki kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi ben anlamadım nasıl ayırt edilmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?