Benim sat 8 temmuz 6+1 görünmedi kesemBenim sat 11 temmuz dün kontrolüm var 5+4 kesen gözüktü
Benim de 6+1 görülmedi canım. Doktorum da 28-29'unda görünür zaten dedi. Gayet normal bir durum gibi konuştu. EndişelenmeKızlar 6 hafta 2 günluk hamileyim yolksac ve embriyo ultrasonda gözükmedı başina böyoe bisey gelen var mı moralim çok.bozuk
Ben hala kotuyum, bgn serum aldim ve mide bulantisi ignesi yapildi ama 3 saat tuttu sadece, yemek yemeyi bile dusunemiyorum yemek bile isitamiyorum cocuga zor yemek yediriyorm, oyle bisey, kuscak bise de yok kusamiyorumda, ay bu ne zaman gecicek acabaEvet benim devam ediyor canım ilaç aldığım halde günde 2 3 kez istifra ettiğim oluyor ama ilk günler ki gibi çok değil
BebeğimmmmSelamlaaaar
Kızlar ya yok mu gönüllü biri grubu devralmak için? Benim iş yoğunluğum başlıyor haftaya yoksa ben alırdımC Clasroomteacher seni merak ediyorum güncelle kuzu bizi
Merhabalar Arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza SAT 8 Temmuz 2025
Muhtemelen Nisan'da doğacak dimi?İlk defa böyle bir şey yaşıyorum, hiçbir şey bilmiyorum. 18 Ağustos Pazartesi Beta 316 değeriyle öğrendim. 19 Ağustos yani Dün jinekologuma gittim. Kesin gebesin dedi. Kalınlaşma güzel ama kese 29 Ağustos Cuma görünür dedi. Merakla bekliyorum. Endişeliyim de her an bir şey olacak tutunamayacak filan diye. Daha hamileyim demek için erken mi acaba diye korkuyorum.
Benim gibisinizdir belki de sizler de. Hepimizi tebrik ediyorum, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir süreç olur umarım hepimiz için. Selamlar, sevgiler
Ay sormayı unuttum kusura bakma canım benimde kafamde deli sorular var kendi derdime düştüm Allah yardımcın olsun ilaç vermedi mı peki benim ilk gebeligimden kalma prizin vardı bı gün onu içtim 3 gün fayda etti sonrasında doktor prilam verdi ondan alıyorum akşamları normalde 2 tane iciliyomuş bana dokundu 1 tane içmeye başladım o da tam kesmiyo ama seninki kadar da kötü değil öyle nasıl gecirceksin hamileligi çok zor ya kadın doğuma gidip çok zorlandığını söylemen lazim bence hayır besin alamadigin için çocuğa da zarar olur ben ondan da korkuyorum biraz yiyebildiğim halde senin daha da kötüymüş üzüldüm çokBen hala kotuyum, bgn serum aldim ve mide bulantisi ignesi yapildi ama 3 saat tuttu sadece, yemek yemeyi bile dusunemiyorum yemek bile isitamiyorum cocuga zor yemek yediriyorm, oyle bisey, kuscak bise de yok kusamiyorumda, ay bu ne zaman gecicek acaba
Yaa günün güzel haberi geldi sonundaBebeğimmmm
Bebişkonun kalp atışını duyduk bugün elhamdülillah. O kadar garip bir his ki, tarif bile edemiyorum sen yakın zamanda dinledin eminim anlıyorsun hislerimi. Gerçekten bir cana ev sahipliği yaptığımı ilk defa bugün tam anlamıyla hissettim.
Bebişlerimiz sağlıklı gelişsinler, bizimle kalsınlar inşallah.
Sadece bugün mide bulantılarım başladı ve çok zorlayıcı bir gün oldu, senin nasıl gidiyor kuzucum iyi misin?
Prilam bana da verdiler bugun iste igne oldum diye icmedim, bnmki sadece bulanti da degil bi tuhaf bisey, yemek bile dusunemiyorum birak canimin bise cekmesini, midem tas gibi oluyo, midem oyuluyo resmen, arada da bulantilar geliyo, hepsi bir arada ya, valla napcam bilmiyorm mahvoldumAy sormayı unuttum kusura bakma canım benimde kafamde deli sorular var kendi derdime düştüm Allah yardımcın olsun ilaç vermedi mı peki benim ilk gebeligimden kalma prizin vardı bı gün onu içtim 3 gün fayda etti sonrasında doktor prilam verdi ondan alıyorum akşamları normalde 2 tane iciliyomuş bana dokundu 1 tane içmeye başladım o da tam kesmiyo ama seninki kadar da kötü değil öyle nasıl gecirceksin hamileligi çok zor ya kadın doğuma gidip çok zorlandığını söylemen lazim bence hayır besin alamadigin için çocuğa da zarar olur ben ondan da korkuyorum biraz yiyebildiğim halde senin daha da kötüymüş üzüldüm çok
Yanıtınız için teşekkür ederim evet kadın doğum uzmanı söylediBaşka doktora git bence canım aynen nasıl ayırt edemez makine mi kötüydü kanama alanı varsa görülür 2 kese de de ayırt ediyolar genelde çok da dikkat et ani uzanma hareketleri yapma boyunun yetmedigi yerlere ve ağır kaldırma sakın olmaz inşallah ama olursa kanama 1 damla bile olsa hemen acile git yine sana acilde bunları söyleyen kadın doğum uzmanı miydi
Of yardım alabiliceğin kimse yok mu en azından çocukla ilgilenecek gerçi olsa o kadar zorlanmaya isterdin birinden bendeki de soru çocuk kaç yaşındaPrilam bana da verdiler bugun iste igne oldum diye icmedim, bnmki sadece bulanti da degil bi tuhaf bisey, yemek bile dusunemiyorum birak canimin bise cekmesini, midem tas gibi oluyo, midem oyuluyo resmen, arada da bulantilar geliyo, hepsi bir arada ya, valla napcam bilmiyorm mahvoldum
Doktoruma soyledim iste serum al dedi aldim bgn biraz rahatlatti igneyle beraber, sonra gecti, zor bakiyorum cocuga ya
Çok teşekkür ederim, Ay ne kadar güzel hayırlı olsun canımTebrikler canımBenim de SAT 7 Temmuz, çok yakınız Ben de şu an için sadece en yakın arkadaşıma söyledim
Var var da burda degillerdi sehir disindaydi annem neyse geldiler gecen gun allahtan, yardim ediyo gunduz de kizim beni istiyo herseyde, yine ne kdr yardim da alsan annesin yani agirlik bende, cok sukur minicik bi yardim bile ilac gibi geliyo, 3 yasinda kizim suanOf yardım alabiliceğin kimse yok mu en azından çocukla ilgilenecek gerçi olsa o kadar zorlanmaya isterdin birinden bendeki de soru çocuk kaç yaşında
7+4 canım bugün kontrolüm var bakalım herşey yolundadır umarım midem zaten normaldede hassas benim o yüzden anlayamıyorum şuan gitti mi var mı ama önceki hayatımı zehir eden bulantı 2 gündür yok gibiYalnız değilsin 3 gündğr öğürüyyordım koku duyunca su çıkarmiştm az sabahları bugün de meme ucum gitti bulantı yoktu korkmaaa canm haftan kactı ama sık idrara cıkıyorm 20dk bir
inşallah hayırlı haberler alırız canım benimde bugün kontrolüm böyle evhamla da nasıl atlatıcaz bu süreci onu da bilmiyorum benim önceki gebeliğimden kötü bir tecrübem var o yüzden üzerimde kaldı hep tedirginim bebeği hissedene kadar gitmeyecek heraldeCanım bende 6+2 yim. Bugun bulantım gitti göğüs hassasiyetim azaldı bende aşırı korkuyorum. 5+4 de karından kese ve yolk sac görünmüştü. Kalp için 29 unda gidicem
aynen öyle valla ya kafayı yedik hep birlikteBende de öyle oluyor bulanmadigi zaman bı terslik mi var diye düşündürüyor bulaninca da çekilmiyor hele bugün seve seve canımın istediği şey için saatlerce uğraştım yaptım yedim yer yermez geri çıktı sinirden deliriyodum bulanmasa da bişey mi oldu diye triplenecegim karışık bi dönem ne dusuncegimizi de şaşırdık
Ben de tuvalete gidiyorum ama hiç gitmemiş gibiyim yarım saat 1 saat anca bekliyorum gündüz. Gece tuvalet baskısıyla uykumdan uyanıyorum zor yetişiyorum canım. Hormonaldir herhalde ilk defa böyle oluyorum. Eğer yanma yoksa enfeksiyon olduğunu Düşünmüyorum, bence içini ferah tutCanım beni bir rahatlat yaa bu sürekli wc isteği yanında rahimde baskı doluluk var mı gitsem de gitmemiş gb agrım var kimi normal diyor kimi enfeksiyon olablr diyor. Yanma kaşıntı sarı akıntım. Vs yok
Benim bulantım azaldı gibi ama bir değişik oldu içim. Midem bir değişik, bir kazınıyor gibi, bulanacakmış gibi bir his. Sürekli bir şeyler atıştırıyorum, su içesim gelmiyor. Çok kötü hissediyorum her an tetikteyim prilam da kullanıyorum ama bu midemdeki hisse faydası
Merhaba benimde suan 26 nisan gösteriyor, herkesin bebisini sağlıkla kucağına alması dileğiyle :)
Ay bu bende de var organlarım ağrıyor sabahları ağrı ile uyanıyorum resmenKalınlıkları anladıkları için olabilir diye düşündüm . Sabaha dek WC'ye giidyrum aşırı idrara sıkışıyorum uyurken resmen organlarımı agrıtıyor sıkısıklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?