Ben kendimi bildim bileli var annem de teyzelerimde hep normaldi hiç yüksek çıkmazdı gebe kaldıktan sonra yükselmeye başladı Bir gün doktora gittim ilacını dozunu yükselttiler ihmal etmeyin lütfen TSH hormonu çok önemliBende aynı durumdayım canım yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum değerim hep normaldi ama gebe kalınca sağlık ocağında tahlil yaptırınca 4.20 gibi bi değer çıktı. Bende şimdi hamilelik için ilk muayeneme geldim sıra bekliyorum doktorla görüşeceğim sanada bilgi veririm çıkınca
Benim kalp atışı da duyulduğunda 6+5 çıkmıştı CRL olarak. Zaten 6 haftalıktan sonra kalp atışı duyuluyor diyorlar. Daha çok küçükmüş annesiii:) doktor olumsuz bir şey demediyse hiç endişelenme geç döllenmiş demek ki, olabiliyor böyle şeylerCanım merhaba bugün kontrole gittim bebek göründü ama kalp atışı hala yokstresim yarı yarıya azaldı ama tam olarak geçmiş değil. Normalde bugün tam 7 haftalıktı ama 5+6 göründü ultrasonda
teşekkür ederim herşey kolaylıkla ve sağlıkla ilerler inşallah hepimizin canımmmmGözünüz aydınsizin sat neydi
Çok geçmiş olsun.İnsallah bu bebeginiz sizinle kalır.Saglikla dünyaya gelir.Mutlulukla buyutursunuz.Hamileysem benimde 3.olacak insallah.Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallahnasip olursa 3 üncü olacak Nisan ayında düşük yaptım onun için biraz tedirginim
Ayy ne güzel aynı şeyleri yaşıyoruzÇok geçmiş olsun.İnsallah bu bebeginiz sizinle kalır.Saglikla dünyaya gelir.Mutlulukla buyutursunuz.Hamileysem benimde 3.olacak insallah.
Kesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördüBenim kalp atışı da duyulduğunda 6+5 çıkmıştı CRL olarak. Zaten 6 haftalıktan sonra kalp atışı duyuluyor diyorlar. Daha çok küçükmüş annesiii:) doktor olumsuz bir şey demediyse hiç endişelenme geç döllenmiş demek ki, olabiliyor böyle şeyler
2 oğlum var.10 yaş ve 6 yaş.Allahın emanetleri.Ayy ne güzel aynı şeyleri yaşıyoruzdiğer çocukların cinsiyeti nedir
Evet canım bugün ilk kadın doğum muayenem vardı tsh için hemen dahiliyeye yönlendirdi oda ilacımın dozunu arttırdı kontrollü gideceğiz.Ben kendimi bildim bileli var annem de teyzelerimde hep normaldi hiç yüksek çıkmazdı gebe kaldıktan sonra yükselmeye başladı Bir gün doktora gittim ilacını dozunu yükselttiler ihmal etmeyin lütfen TSH hormonu çok önemli
Ahaha doğru diyosunValla ben o kadar kasıyorum yiyorum sonuçta iyi bi şekilde pişiyo zaten. Yemezsem aklım cidden orda kalır rahat edemem
2 oğlum var.10 yaş ve 6 yaş.Allahın emanetleri.
Ne zamandır KK dasın.2015 mart anneleri ve 2019 temmuz annelerindeydim ben.11 yıldır buralardayım.Onlarda aynı büyük 10 yaşında küçük Ekim'de 6 olacak
2014 sen beri üyeyim ama çok aktif değilim . Büyük oğlum 2015 Şubat doğumlu küçük oğlum 2019 EkimNe zamandır KK dasın.2015 mart anneleri ve 2019 temmuz annelerindeydim ben.11 yıldır buralardayım.
Çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyelimEvet canım bugün ilk kadın doğum muayenem vardı tsh için hemen dahiliyeye yönlendirdi oda ilacımın dozunu arttırdı kontrollü gideceğiz.
Her zaman olumsuz şeyler değil bunlar bildiğim kadarıyla. Canını sıkma tedirgin olma, stres bebişe zarar verir. İyi düşün gönlünü ferah tut, dua edelim her şey yolunda gitsin diye. Ağır kaldırma, bolca dinlen, uzanKesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördü
Ben de 2014 ten beridir üyeyim.Test yaptım ben hamile değilim.Bu ay ilk defa denedim.Hayirlisi olsun.Insallah bebeğini saglikla kucagina alırsın.Ben denemeye devam insallah.2014 sen beri üyeyim ama çok aktif değilim . Büyük oğlum 2015 Şubat doğumlu küçük oğlum 2019 Ekim
Evet garip bi duygu anca ben de kalp atışlarını duyarsam bi tık rahatlarım diye düşünüyorum. Benim de haftaya perşembe kontrolüm var haberleşelim lütfenÇok sevindim sağlıcakla kucağınıza alınben hala alışamadım inanamıyorum haftaya kalp atışını duymak için gideceğim onu da duyarsam o zaman tüm endişe korku bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?