Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendimi bildim bileli var annem de teyzelerimde hep normaldi hiç yüksek çıkmazdı gebe kaldıktan sonra yükselmeye başladı Bir gün doktora gittim ilacını dozunu yükselttiler ihmal etmeyin lütfen TSH hormonu çok önemli

Canım merhaba bugün kontrole gittim bebek göründü ama kalp atışı hala yok stresim yarı yarıya azaldı ama tam olarak geçmiş değil. Normalde bugün tam 7 haftalıktı ama 5+6 göründü ultrasonda
Benim kalp atışı da duyulduğunda 6+5 çıkmıştı CRL olarak. Zaten 6 haftalıktan sonra kalp atışı duyuluyor diyorlar. Daha çok küçükmüş annesiii:) doktor olumsuz bir şey demediyse hiç endişelenme geç döllenmiş demek ki, olabiliyor böyle şeyler

Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah nasip olursa 3 üncü olacak Nisan ayında düşük yaptım onun için biraz tedirginim
Çok geçmiş olsun.İnsallah bu bebeginiz sizinle kalır.Saglikla dünyaya gelir.Mutlulukla buyutursunuz.Hamileysem benimde 3.olacak insallah.

Kesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördü

Evet canım bugün ilk kadın doğum muayenem vardı tsh için hemen dahiliyeye yönlendirdi oda ilacımın dozunu arttırdı kontrollü gideceğiz.

Merhaba kızlar bende dün ilk muayenemi oldum pazartesi beta 223 çıkmıştı.Doktorumda çok erken keseyi göremeyiz 10 gün sonra gel dedi öyle yapacağım. Efa Mom başlattı. Kullanan var mı aranızda kızlar ? Bu arada benim sat 18 temmuz ve geç döllenme oldu muhtemelen kalp atışınıda bir tık geç duyarız diye düşünüyorum

Kesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördü
Her zaman olumsuz şeyler değil bunlar bildiğim kadarıyla. Canını sıkma tedirgin olma, stres bebişe zarar verir. İyi düşün gönlünü ferah tut, dua edelim her şey yolunda gitsin diye. Ağır kaldırma, bolca dinlen, uzan

Aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah hepinize sağlıklı evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bir sorum olacaktı 4 haftalık iken kesem 9 cm 5 hafta iken kesem 18 cm normal mi sizce kalp atışı için pazartesi gelmemi söyledi çoğul olabilir mi

Merhaba bende Nisan annesi olacağım in şa Allah son adetim 10 temmuzda gebe olduğumu 11 Ağustosta kan testiyle öğrendim Pazar günü çok fazla karın ağrım oldu acile gittim yumurtalıkta kist olduğunu ve kistimin çatladıgini söyledi doktorum kanama alanı vs yok dedi normal hayatına devam et bende pazartesi günü normal silme işi yaptım ağır iş de yapmadım ama aniden kanamam oldu acile gittim ve yatış verdiler doktorum keselerin aşağı indiğini söyledi beta degerim de düşmüştü progestan hap verdiler sabah akşam kullanıyordum ben hastaneden çıkmak istedim aynı ilaçları evde kullanırım dedim bu durumu yaşayan veya benzer durumu yaşayan var mı bana ne önerirsiniz kanamam dün durdu ama karın ağrım devam ediyor çok yoğun olmasada

Birde doktorum iki kese mi kanama alanı mı tam ayırt etmedi iki kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi ben anlamadım nasıl ayırt edilmez ki

2014 sen beri üyeyim ama çok aktif değilim . Büyük oğlum 2015 Şubat doğumlu küçük oğlum 2019 Ekim
Ben de 2014 ten beridir üyeyim.Test yaptım ben hamile değilim.Bu ay ilk defa denedim.Hayirlisi olsun.Insallah bebeğini saglikla kucagina alırsın.Ben denemeye devam insallah.

Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın ben hala alışamadım inanamıyorum haftaya kalp atışını duymak için gideceğim onu da duyarsam o zaman tüm endişe korku bitecek
Evet garip bi duygu anca ben de kalp atışlarını duyarsam bi tık rahatlarım diye düşünüyorum. Benim de haftaya perşembe kontrolüm var haberleşelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…