Amin canımın içi.Yaa günün güzel haberi geldi sonunda
Evet çok güzel tarifsiz bir duyguçok çok sevindim kuzum benim
Amiiin inşallah kuzumben de iyi sayılırım bugün bir kaç saattir vajinaya doğru batma hissettim iye’den korktum tekrar cuma bir hastaneye gideceğim onun dışında bende mideyle ilgili bir sorun yok şuan. Senin kalp atışı ile bulantı başlamış desene sağlıkla büyüsün miniklerimiz
Benim doktorum beni su içmeye yollamıştı keseyi görüntüleyebilmek için bir litreye yakın su içtim. İdrarımı tutamayacağım noktada gittim yanına o şekilde göründü sizde böyle bir şey söyledi mi ? Erken dönemlerde özellikle daha rahat görüntüleniyormuşBenim sat 8 temmuz 6+1 görünmedi kesem
Tabi öyledir zor canım tez zamanda geçse bari bulantılar kızında nasildi hamileliginVar var da burda degillerdi sehir disindaydi annem neyse geldiler gecen gun allahtan, yardim ediyo gunduz de kizim beni istiyo herseyde, yine ne kdr yardim da alsan annesin yani agirlik bende, cok sukur minicik bi yardim bile ilac gibi geliyo, 3 yasinda kizim suan
amin inşallah kuzum benimAmin canımın içi.
Kesinlikle kendini ihmal etme, şüphen varsa görün mutlaka.
Kan tahlilleri yaptıramadım, yarına çoook uzun bir yolculuğumuz var, görev yerime geçeceğiz kısmet olursa orada kan tahlilleri de yaptırıp içimi rahatlatacağım. En önemli görev olarak da hemen bir doktor arayışına gireceğim, sonra sağlıkla gelsin minnoş
Miniklerimiz sorunsuz, sıkıntısız gelişsin büyüsünler peşpeşe kucağımıza alalım balım
Evet iste bulanti disinda da degisik biseyler oluyo mideme benimde, oyuluyo boyle asit mi fazla geliyo ne bilemedimBenim bulantım azaldı gibi ama bir değişik oldu içim. Midem bir değişik, bir kazınıyor gibi, bulanacakmış gibi bir his. Sürekli bir şeyler atıştırıyorum, su içesim gelmiyor. Çok kötü hissediyorum her an tetikteyim prilam da kullanıyorum ama bu midemdeki hisse faydası
Bnm kotu hala, dun serum yedim igne oldum ama cok az tuttu sonra yine devam, hep bi rahatsizlik cocuga zor kahvalti hazirlayip yedirdim smdiSenin bulantın ne durumda canım? Çok yoğun geçiyordu seninkiLumix
Onda da bulaniyodu tabi, 5 ay kadar mide sorunlari yasamistim, ilk aylar bulanti sonrasinda reflu ve yanma cok olmustu ama bu kdr degildi heralde ya da unutmus olabilirim, amin insallah cabuk gecer bu durum cok zorladi hic moralim fln kalmadiTabi öyledir zor canım tez zamanda geçse bari bulantılar kızında nasildi hamileligin
Hayatım simit yemekle geçiyor bu araKızlar sabah bulantıları çekilmemeye başladı ( SAT:10 Temmuz, 6+0) Yani sağlıksız beslenmek istemiyorum ama bulantı geçsin diye ağzıma bir şeyler atasım geliyor. Sizde de durumlar aynı mı
Insallah canim 28ine randevu aldim bendeBenim de 6+1 görülmedi canım. Doktorum da 28-29'unda görünür zaten dedi. Gayet normal bir durum gibi konuştu. Endişelenme
Insallah bir sinraki randevumda gozukur diye umut ediyorumİçini rahat tut canım, endişelenme. Diğer sayfalarda da 6. haftada yolk sac görünmeyip sonradan görüldüğüne dair örnekler okudum. Biraz sabırlı olmak lazım
Geçmiş olsun canım. Senin kadar yoğun yaşamıyorum ama çok iyi anlıyorum durumunu. Çocuk olunca ekstra da zor oluyorEvet iste bulanti disinda da degisik biseyler oluyo mideme benimde, oyuluyo boyle asit mi fazla geliyo ne bilemedim
Bnm kotu hala, dun serum yedim igne oldum ama cok az tuttu sonra yine devam, hep bi rahatsizlik cocuga zor kahvalti hazirlayip yedirdim smdi
Onda da bulaniyodu tabi, 5 ay kadar mide sorunlari yasamistim, ilk aylar bulanti sonrasinda reflu ve yanma cok olmustu ama bu kdr degildi heralde ya da unutmus olabilirim, amin insallah cabuk gecer bu durum cok zorladi hic moralim fln kalmadi
Bizi de bilgilendirinaynen öyle valla ya kafayı yedik hep birliktebence bebişim hissetmeye başlayınca rahatlıycaz ona da daha çook var gereksiz evham yapmakta istemiyorum ama elimde değil
İçini frah tut canm guzel haberlerle gel benim de 2 gundur azaldığı ıcn bıcok sey idrar hariç seni çok iyi anlıyorum benim de acile gidesim geliyor idrara sıkısrken arada ağrılarım oldu hem bebişe bakarlar fln7+4 canım bugün kontrolüm var bakalım herşey yolundadır umarım midem zaten normaldede hassas benim o yüzden anlayamıyorum şuan gitti mi var mı ama önceki hayatımı zehir eden bulantı 2 gündür yok gibi
Merhaba Ben bunu yıllar öncesinden biliyorum kist şüphesiyle doktora gitmiştim bekarken doktoru idrarı sıkışmam gerektiğini söylemişti sonra kese görmek için gittiğimde de epey tuvaletim vardı bilerek yapmadım belki de ondan gördü yolc sacı da ,5+4 deBenim doktorum beni su içmeye yollamıştı keseyi görüntüleyebilmek için bir litreye yakın su içtim. İdrarımı tutamayacağım noktada gittim yanına o şekilde göründü sizde böyle bir şey söyledi mi ? Erken dönemlerde özellikle daha rahat görüntüleniyormuş
Evet benim de çok sık geliyordu hatta gitmeden wcye gittiğim halde idrar kesem dolu çıkmıştıBenim doktorum beni su içmeye yollamıştı keseyi görüntüleyebilmek için bir litreye yakın su içtim. İdrarımı tutamayacağım noktada gittim yanına o şekilde göründü sizde böyle bir şey söyledi mi ? Erken dönemlerde özellikle daha rahat görüntüleniyormuş
6. Haftada başladı 8+2 deyim hala aynı canım biseyler atiştirmadan gecmiyo zaten özellikle tuzlu şeyler kesiyo bı nebze benim aç kaldıkça bulaniyo yiyorum yiyince de çıkıyor geri hepsi midede bişey kalmiyo bu çocuk nasıl beslencek anlamadımKızlar sabah bulantıları çekilmemeye başladı ( SAT:10 Temmuz, 6+0) Yani sağlıksız beslenmek istemiyorum ama bulantı geçsin diye ağzıma bir şeyler atasım geliyor. Sizde de durumlar aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?