Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar benim de satm 5 Temmuz pazartesi günü ilk muayenemi oldum kese gözüktü ancak kalp atışı için Salı günü tekrar kontrole gideceğim. Bu süreçte doktorun kan ve idrar tahlili istedi, onları yaptırdım Lökosit değeri 31, olması gerekenden yüksek çıktı, sanırım enfeksiyonu gösteriyor ilk gebeliğim biraz endişeliyim umarım bir sıkıntı yaratmaz

Amin canımın içi.
Kesinlikle kendini ihmal etme, şüphen varsa görün mutlaka.
Kan tahlilleri yaptıramadım, yarına çoook uzun bir yolculuğumuz var, görev yerime geçeceğiz kısmet olursa orada kan tahlilleri de yaptırıp içimi rahatlatacağım. En önemli görev olarak da hemen bir doktor arayışına gireceğim, sonra sağlıkla gelsin minnoş
Miniklerimiz sorunsuz, sıkıntısız gelişsin büyüsünler peşpeşe kucağımıza alalım balım

Benim sat 8 temmuz 6+1 görünmedi kesem
Benim doktorum beni su içmeye yollamıştı keseyi görüntüleyebilmek için bir litreye yakın su içtim. İdrarımı tutamayacağım noktada gittim yanına o şekilde göründü sizde böyle bir şey söyledi mi ? Erken dönemlerde özellikle daha rahat görüntüleniyormuş

Kızlar sabah bulantıları çekilmemeye başladı ( SAT:10 Temmuz, 6+0) Yani sağlıksız beslenmek istemiyorum ama bulantı geçsin diye ağzıma bir şeyler atasım geliyor. Sizde de durumlar aynı mı

İstanbulda hastane ile anlaşan paket yaptıran vs var mı bu arada biz iki hafta sonra paket yaptırmayı düşünüyoruz. Önerileri görüşebiliriz.

Tabi öyledir zor canım tez zamanda geçse bari bulantılar kızında nasildi hamileligin

amin inşallah kuzum benimSağ salim gidin şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Arada molalar verip kısa yürüyüşler yapmayı ihmal etme bebeğim. Çubuk kraker de al bulamintıya iyi gelir. Ayaklarını da uzat arada, arka koltukta uzan yastık vs al yanına doktorumun bana söyledikleriydi bunlar

Evet iste bulanti disinda da degisik biseyler oluyo mideme benimde, oyuluyo boyle asit mi fazla geliyo ne bilemedim
Senin bulantın ne durumda canım? Çok yoğun geçiyordu seninki Lumix
Bnm kotu hala, dun serum yedim igne oldum ama cok az tuttu sonra yine devam, hep bi rahatsizlik cocuga zor kahvalti hazirlayip yedirdim smdi
Tabi öyledir zor canım tez zamanda geçse bari bulantılar kızında nasildi hamileligin
Onda da bulaniyodu tabi, 5 ay kadar mide sorunlari yasamistim, ilk aylar bulanti sonrasinda reflu ve yanma cok olmustu ama bu kdr degildi heralde ya da unutmus olabilirim, amin insallah cabuk gecer bu durum cok zorladi hic moralim fln kalmadi

Kızlar sabah bulantıları çekilmemeye başladı ( SAT:10 Temmuz, 6+0) Yani sağlıksız beslenmek istemiyorum ama bulantı geçsin diye ağzıma bir şeyler atasım geliyor. Sizde de durumlar aynı mı
Hayatım simit yemekle geçiyor bu ara simit olmasa ne yapardım bilmiyorum. 7+5im bu hafta bulantım azaldı ama içim başka şeyi almıyor

Geçmiş olsun canım. Senin kadar yoğun yaşamıyorum ama çok iyi anlıyorum durumunu. Çocuk olunca ekstra da zor oluyor şimdi hatırladım benim ilk hamileliğimde reflü o kadar zorlamıştı ki, üçüncü ayda mı ne başlamıştı bide. Bulantı geçer, sonra reflü başlar. Doğuma kadar böyle gider

Gebelik takibi için doktor arayışındayım. İstanbul Avrupa yakası (beyoğlu ve şişli civarı) için önerebileceğiniz doktor varmı?

7+4 canım bugün kontrolüm var bakalım herşey yolundadır umarım midem zaten normaldede hassas benim o yüzden anlayamıyorum şuan gitti mi var mı ama önceki hayatımı zehir eden bulantı 2 gündür yok gibi
İçini frah tut canm guzel haberlerle gel benim de 2 gundur azaldığı ıcn bıcok sey idrar hariç seni çok iyi anlıyorum benim de acile gidesim geliyor idrara sıkısrken arada ağrılarım oldu hem bebişe bakarlar fln

Merhaba Ben bunu yıllar öncesinden biliyorum kist şüphesiyle doktora gitmiştim bekarken doktoru idrarı sıkışmam gerektiğini söylemişti sonra kese görmek için gittiğimde de epey tuvaletim vardı bilerek yapmadım belki de ondan gördü yolc sacı da ,5+4 de

Yukarıda bir arkadaşımız sormuş hastane doğum paketleriyle ilgili dün ben evime yakın birkaç yere sordum.
Pendik Yüzyıl Hastanesi: 77 bin
İstanbul Lokman Hekim Hastanesi:80 bin
Hayat Şifa Hastanesi: Silver paket sgklı 31.500, Gold paket sgklı 43.000 bin, Platinium paket sgkl 59.000 bin

Eklentiler

• c699270b-0f8b-4eb1-8569-2b2d1d11ee06.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 48
Sizlerden de soran araştıran olduysa bilgilendirirse çok iyi olur. ve hastane seçerken neye dikkat etmememiz lazım? Yeni doğan yoğun bakımı olması önemli diye biliyorum başka neler olabilir?

Evet benim de çok sık geliyordu hatta gitmeden wcye gittiğim halde idrar kesem dolu çıkmıştı Bu sayede 4+6da gördük keseyi doktor görmemiz kolaylaştı böylece iyi oldu demişti

6. Haftada başladı 8+2 deyim hala aynı canım biseyler atiştirmadan gecmiyo zaten özellikle tuzlu şeyler kesiyo bı nebze benim aç kaldıkça bulaniyo yiyorum yiyince de çıkıyor geri hepsi midede bişey kalmiyo bu çocuk nasıl beslencek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…