Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ablam Ankara’da Lokman Helimde doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı. Keşke Avrupa yakasında da olsa direk oraya giderdin. Avrupa yakasında Medical Park 115.000 tl fiyat verdi en uygun

Sizlerden de soran araştıran olduysa bilgilendirirse çok iyi olur. ve hastane seçerken neye dikkat etmememiz lazım? Yeni doğan yoğun bakımı olması önemli diye biliyorum başka neler olabilir?
Ben araştırma yaparken yenidoğan yoğun bakım ve perinatoloji doktoru bulunan hastaneleri araştırdım çünkü Allah korusun en kötü senaryoya göre hareket etmeliyim diye düşündüm. Bu sebeple İstanbul Bahçeşehir Liv Hospitalda karar kıldım. Hem doktorum hem hastane için çok iyi yorumlar okudum

Merhaba kızlar bata göre 6+3 deyim bugün kontrole gittim keseyi gördük doktor bebek de var dedi sonra baktı baktı bebeği de net göremedim dedi ve kese 4+5 çıktı alttan muane etti şuan cihazım el verişli değil karından bakmak için dedi kafam çok karıştı böyle bi durumla karşılaşan var mı?

tebrikler keseni görmüşsün canım umarım sağlıkla ilerler benim de büyük ihtimal geç döllenme haftamla uyumlu olmayacak sanırım kesem

Çok teşekkür ederim çiçeğim, söylediklerine dikkat etmeye çalışacağım. Çalışma yoğunluklarımız başlayınca süreç daha hızlı geçer gibi geliyor yorgun ama tatlı yorgunluklar olur diye düşünüyorum inşallah

Evet kuzum benimde haftaya başlıyor yoğunluğum şimdiden kolaylıklar diliyorum hepimize

Valla yildim simdiden, oturdum dua ediyorum Allahim nolur düzeleyim diye

Kızlar ben korkuyorum ya kesemi görmezsem dün betam 480 di doktor bir hafta sonra gel dedi ne yapsam pazartesiye randevu mu alsam nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Ablam Ankara’da Lokman Helimde doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı. Keşke Avrupa yakasında da olsa direk oraya giderdin. Avrupa yakasında Medical Park 115.000 tl fiyat verdi en uygun

Şuan lokman hekimde devam ediyorum doktoru da beğendim aslında ama diğer hastanelere de sorup fiyat almak istedim. Konu sağlık ve bebek olunca insanın gözü görmüyor tabi de yine de çok pahalı allah yardımcımız olsun.

Perinatoloji doktoru sormayı unutmuşum. Haklısınız çok önemli. Bilgilendirme için teşekkürler

Kızlar ben korkuyorum ya kesemi görmezsem dün betam 480 di doktor bir hafta sonra gel dedi ne yapsam pazartesiye randevu mu alsam nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Beta değeriniz düzenli artıyorsa korkmayın stres yapmayın eğer karın ağrısı vb ciddi sorunlarınız yoksa iki yada üç hafta sonra doktorunuza gitmenizi öneririm en azından kese büyür kalp atışını da duyarsınız çünkü erken gidince bu sefer dış gebelik boş gebelik vs insan çok korkuyor ve doktorlarda genelde erken haftalarda çok olumlu konuşmuyorlar buda annede stres yapıyor en iyisi biraz sabredip öyle gitmeniz

Erken gitmeyin dememdeki neden benim dün gece doktorum kürtaj olmam gerektiğini söyledi tabi ben kabul etmeyip kan vermek istedim iyiki istemiştim beta değerim yükselmiş çok şükür normalde düşmüştü bu yüzden kürtaj istemişti doktorum kese de küçük olduğu için pek anlamıyorlar bence ilk haftalarda kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın biraz büyüsün öyle gidin derim ben

Kızlar merhaba dr da çıktım.6+4 haftalığım ama kese gözükmedi çok üzgünüm.dis gebelikte deil dedi.gecen haftaki değerine göre gözükmesi gerekti dedi.kan verdim sonuca göre hareket edecek.benim durumu yaşayan var mi

Erken giderseniz kese görünmeyebilir bu da sizi daha çok strese sokar bence endişelenmeden beta yükselene kadar bekleyin. Güzel haberler alırsınız inşallah

Kızlar İzmirde doktor önerisi olan var mı? Gebelik teminatlı sağlık sigortam var

Daha önce beta ölçtürmüş müydünüz ki? Kaç çıkmıştı?

Kızlar böyle alt özel bölgenize doğru iğne batıyor gibi hisseden var mı. Benim böyle aşağıya doğru iğne batar gibi ağrılar oluyor normal mi
Benim öyle canım çok sık idrara çıkmaya basladı. 3gundur dün gece coktu.. koku,sarı akıntı vs yok arada iğneler batıyor artık ciddi anlamda enfeksiyon dan süphelenmeye başladım. Şuan evimde değilim. Gece gidince acile gideceğim enfeksiyon olup bebege zarar verir mi şüphesi beynimi kemiriyor geceden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…