- 7 Ağustos 2025
- 41
- 34
- 3
- 29
Ablam Ankara’da Lokman Helimde doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı. Keşke Avrupa yakasında da olsa direk oraya giderdin. Avrupa yakasında Medical Park 115.000 tl fiyat verdi en uygunYukarıda bir arkadaşımız sormuş hastane doğum paketleriyle ilgili dün ben evime yakın birkaç yere sordum.
Pendik Yüzyıl Hastanesi: 77 bin
İstanbul Lokman Hekim Hastanesi:80 bin
Hayat Şifa Hastanesi: Silver paket sgklı 31.500, Gold paket sgklı 43.000 bin, Platinium paket sgkl 59.000 bin
Ben araştırma yaparken yenidoğan yoğun bakım ve perinatoloji doktoru bulunan hastaneleri araştırdım çünkü Allah korusun en kötü senaryoya göre hareket etmeliyim diye düşündüm. Bu sebeple İstanbul Bahçeşehir Liv Hospitalda karar kıldım. Hem doktorum hem hastane için çok iyi yorumlar okudumSizlerden de soran araştıran olduysa bilgilendirirse çok iyi olur.ve hastane seçerken neye dikkat etmememiz lazım? Yeni doğan yoğun bakımı olması önemli diye biliyorum başka neler olabilir?
Haberleşelim canım bakalım hangimiz önce kalp atışı duyacak :))) sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh hepimizzzberaber gidiyoruz arkadaşımmm benim de bat 16 temmuz bugün betam 480 çıktı haftaya muayeneye çağırdı
tebrikler keseni görmüşsün canım umarım sağlıkla ilerlerMerhaba kızlar bata göre 6+3 deyim bugün kontrole gittim keseyi gördük doktor bebek de var dedi sonra baktı baktı bebeği de net göremedim dedi ve kese 4+5 çıktı alttan muane etti şuan cihazım el verişli değil karından bakmak için dedi kafam çok karıştı böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Çok teşekkür ederim çiçeğim, söylediklerine dikkat etmeye çalışacağım. Çalışma yoğunluklarımız başlayınca süreç daha hızlı geçer gibi geliyor yorgun ama tatlı yorgunluklar olur diye düşünüyorum inşallahamin inşallah kuzum benimSağ salim gidin şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Arada molalar verip kısa yürüyüşler yapmayı ihmal etme bebeğim. Çubuk kraker de al bulamintıya iyi gelir. Ayaklarını da uzat arada, arka koltukta uzan yastık vs al yanına doktorumun bana söyledikleriydi bunlar
Evet kuzum benimde haftaya başlıyor yoğunluğum şimdiden kolaylıklar diliyorum hepimizeÇok teşekkür ederim çiçeğim, söylediklerine dikkat etmeye çalışacağım. Çalışma yoğunluklarımız başlayınca süreç daha hızlı geçer gibi geliyor yorgun ama tatlı yorgunluklar olur diye düşünüyorum inşallah
Valla yildim simdiden, oturdum dua ediyorum Allahim nolur düzeleyim diyeGeçmiş olsun canım. Senin kadar yoğun yaşamıyorum ama çok iyi anlıyorum durumunu. Çocuk olunca ekstra da zor oluyorşimdi hatırladım benim ilk hamileliğimde reflü o kadar zorlamıştı ki, üçüncü ayda mı ne başlamıştı bide. Bulantı geçer, sonra reflü başlar. Doğuma kadar böyle gider
Ablam Ankara’da Lokman Helimde doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı. Keşke Avrupa yakasında da olsa direk oraya giderdin. Avrupa yakasında Medical Park 115.000 tl fiyat verdi en uygun
Ben araştırma yaparken yenidoğan yoğun bakım ve perinatoloji doktoru bulunan hastaneleri araştırdım çünkü Allah korusun en kötü senaryoya göre hareket etmeliyim diye düşündüm. Bu sebeple İstanbul Bahçeşehir Liv Hospitalda karar kıldım. Hem doktorum hem hastane için çok iyi yorumlar okudum
Beta değeriniz düzenli artıyorsa korkmayın stres yapmayın eğer karın ağrısı vb ciddi sorunlarınız yoksa iki yada üç hafta sonra doktorunuza gitmenizi öneririm en azından kese büyür kalp atışını da duyarsınız çünkü erken gidince bu sefer dış gebelik boş gebelik vs insan çok korkuyor ve doktorlarda genelde erken haftalarda çok olumlu konuşmuyorlar buda annede stres yapıyor en iyisi biraz sabredip öyle gitmenizKızlar ben korkuyorum ya kesemi görmezsem dün betam 480 di doktor bir hafta sonra gel dedi ne yapsam pazartesiye randevu mu alsam nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Erken gitmeyin dememdeki neden benim dün gece doktorum kürtaj olmam gerektiğini söyledi tabi ben kabul etmeyip kan vermek istedim iyiki istemiştim beta değerim yükselmiş çok şükür normalde düşmüştü bu yüzden kürtaj istemişti doktorum kese de küçük olduğu için pek anlamıyorlar bence ilk haftalarda kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın biraz büyüsün öyle gidin derim benKızlar ben korkuyorum ya kesemi görmezsem dün betam 480 di doktor bir hafta sonra gel dedi ne yapsam pazartesiye randevu mu alsam nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Erken giderseniz kese görünmeyebilir bu da sizi daha çok strese sokar bence endişelenmeden beta yükselene kadar bekleyin. Güzel haberler alırsınız inşallahKızlar ben korkuyorum ya kesemi görmezsem dün betam 480 di doktor bir hafta sonra gel dedi ne yapsam pazartesiye randevu mu alsam nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Kalbinizi ferah tutun inşallah kan sonucu güzel çıkarKızlar merhaba dr da çıktım.6+4 haftalığım ama kese gözükmedi çok üzgünüm.dis gebelikte deil dedi.gecen haftaki değerine göre gözükmesi gerekti dedi.kan verdim sonuca göre hareket edecek.benim durumu yaşayan var mi
Teşekkür ederimKalbinizi ferah tutun inşallah kan sonucu güzel çıkar
Kızlar İzmirde doktor önerisi olan var mı? Gebelik teminatlı sağlık sigortam varAblam Ankara’da Lokman Helimde doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı. Keşke Avrupa yakasında da olsa direk oraya giderdin. Avrupa yakasında Medical Park 115.000 tl fiyat verdi en uygun
Daha önce beta ölçtürmüş müydünüz ki? Kaç çıkmıştı?Kızlar merhaba dr da çıktım.6+4 haftalığım ama kese gözükmedi çok üzgünüm.dis gebelikte deil dedi.gecen haftaki değerine göre gözükmesi gerekti dedi.kan verdim sonuca göre hareket edecek.benim durumu yaşayan var mi
Benim öyle canım çok sık idrara çıkmaya basladı. 3gundur dün gece coktu.. koku,sarı akıntı vs yok arada iğneler batıyor artık ciddi anlamda enfeksiyon dan süphelenmeye başladım. Şuan evimde değilim. Gece gidince acile gideceğim enfeksiyon olup bebege zarar verir mi şüphesi beynimi kemiriyor geceden beriKızlar böyle alt özel bölgenize doğru iğne batıyor gibi hisseden var mı. Benim böyle aşağıya doğru iğne batar gibi ağrılar oluyor normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?