Çok teşekkür ederim yanıtlarınız içinGeç döllenme olabilir mi tam bilmiyorum ama zaten gidip geldikçe günü belli oluyor
aynı sıvı su akıntı bende de var canım hatta aynı soruyu bende sordum ama fitil kullandıktan sonra sanki olmaya başladı bendeKızlar 5+5 im bende bulantı ve göğüs hassasiyet yok ama akıntım oluyor beyaz sıvı su gibi doktor normal demişti sizde de oluyor mu ? Birde arada sol kasık ara ara hafif bu sancı yapıyor ve sanki vajinamda bir doluluk bişey varmış gibi ucunda
Ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum ama çoğu yorumda okudum ve araştırdım doktorada sordum normal dedi gebelik boyunca bu şekilde beyaz akıntı olanlarda varmış ama insan yinede tedirgin oluyoraynı sıvı su akıntı bende de var canım hatta aynı soruyu bende sordum ama fitil kullandıktan sonra sanki olmaya başladı bende
Fitil ne icin kullanıyorsun progesteron mi ?aynı sıvı su akıntı bende de var canım hatta aynı soruyu bende sordum ama fitil kullandıktan sonra sanki olmaya başladı bende
evet canım benim de düşüklerim olmuştu bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum artık kanama olmasın diye tedbir amaçlı mı verdi doktorum bilmiyorum zaten fazlası idrar ile vücut atıyormuş bi zararı yokmuşFitil ne icin kullanıyorsun progesteron mi ?
Benimde bir düşük bir kimyaslim olmuştu doktora söyledim ama şuan için vermedi kan sulandırıcı kanama oluşturmasın diye şuan şükür olsun ki yok kanamam vs umarım olmazdaevet canım benim de düşüklerim olmuştu bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum artık kanama olmasın diye tedbir amaçlı mı verdi doktorum bilmiyorum zaten fazlası idrar ile vücut atıyormuş bi zararı yokmuş
Benim göğüs hassasiyetimde yok kasık ağrım ve idarar çokluğum dışında kaç haftalık gebesinizbenim göğüs hassasiyetim olmasa hamile olduğumu asla anlamam arada karnımda ağrı oluyor onu da kan sulandırıcı iğneme yoruyoruminşallah içerde herşey yolundadır
inşallah olmaz olursa da korkma iğneye başlatır inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızıBenimde bir düşük bir kimyaslim olmuştu doktora söyledim ama şuan için vermedi kan sulandırıcı kanama oluşturmasın diye şuan şükür olsun ki yok kanamam vs umarım olmazda
Amin canım inşallah 2 hafta sonra inşallah kontrole gideceğim herşey yolunda giderinşallah olmaz olursa da korkma iğneye başlatır inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı
ben en son pazartesi beta baktırdım 480 çıktı doktor haftaya gel dedi muayene etmedi sanırım haftaya kesesi görmek için o yüzden benim hesabıma göre bugün 5+1 imBenim göğüs hassasiyetimde yok kasık ağrım ve idarar çokluğum dışında kaç haftalık gebesiniz
Evet kese görünmex diye öyle demiştir inşallah görürsün bende kalp atışı için gideceğim günler geçmiyor sanki minik sincaplar çabucak gelseben en son pazartesi beta baktırdım 480 çıktı doktor haftaya gel dedi muayene etmedi sanırım haftaya kesesi görmek için o yüzden benim hesabıma göre bugün 5+1 im
ayyy inşallahhh herşey kolay ve sağlıkla ilerler artık burada hepimiz aynı heyecan kaygı ve mutlulukla paylaşacağız her günümüzüEvet kese görünmex diye öyle demiştir inşallah görürsün bende kalp atışı için gideceğim günler geçmiyor sanki minik sincaplar çabucak gelse
Gerçekten öyle hemen buraya koşuyoruz herşeyde bilgi alışverişi bazen güzel oluyorayyy inşallahhh herşey kolay ve sağlıkla ilerler artık burada hepimiz aynı heyecan kaygı ve mutlulukla paylaşacağız her günümüzübirbirimize bacı olduk resmen
kocam diyo bizde 2026 nisan Babaları diye grup kuralım bariEvet kese görünmex diye öyle demiştir inşallah görürsün bende kalp atışı için gideceğim günler geçmiyor sanki minik sincaplar çabucak gelse
kocam diyo bizde 2026 nisan Babaları diye grup kuralım bari
benim eşim de öyle güçlü duruyorlar zaten en ufak şeyde yıkılmaya hazırım ben Allah korusun yaOnu bilmem de erkekler bence biz anne adaylari kadar stres yapmıyor hem bizler için daha soğuk kanlı olmayı deniyorlar benim eşim en azından öyle yapıyor bazen sinir olsam da bu tavrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?