Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 5+5 im bende bulantı ve göğüs hassasiyet yok ama akıntım oluyor beyaz sıvı su gibi doktor normal demişti sizde de oluyor mu ? Birde arada sol kasık ara ara hafif bu sancı yapıyor ve sanki vajinamda bir doluluk bişey varmış gibi ucunda

aynı sıvı su akıntı bende de var canım hatta aynı soruyu bende sordum ama fitil kullandıktan sonra sanki olmaya başladı bende

aynı sıvı su akıntı bende de var canım hatta aynı soruyu bende sordum ama fitil kullandıktan sonra sanki olmaya başladı bende
Ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum ama çoğu yorumda okudum ve araştırdım doktorada sordum normal dedi gebelik boyunca bu şekilde beyaz akıntı olanlarda varmış ama insan yinede tedirgin oluyor

Selam herkese
Bugünden beri böbreklerim ağrıyor. Sırtım rahim tarafıda. Sizde de böyle bi ağrı varmı ?
İnt. Normal diyor ama endişeleniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu var bende acaba böbreklerime ilerlemişmidir
Çok şiddetli değil enfeksiyon. Beni rahatsız etmiyor çok ama korkuyorum

Fitil ne icin kullanıyorsun progesteron mi ?
evet canım benim de düşüklerim olmuştu bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum artık kanama olmasın diye tedbir amaçlı mı verdi doktorum bilmiyorum zaten fazlası idrar ile vücut atıyormuş bi zararı yokmuş

Kızlar üst karin ağrısı yaşayan var mı ?? İki gündür kramp girerek gibi bu ağrıyı yaşıyorum. Kasığımda keza aynı şekilde ağrısı başladı. Sanki regli olacak gibi

benim göğüs hassasiyetim olmasa hamile olduğumu asla anlamam arada karnımda ağrı oluyor onu da kan sulandırıcı iğneme yoruyorum inşallah içerde herşey yolundadır

Benimde bir düşük bir kimyaslim olmuştu doktora söyledim ama şuan için vermedi kan sulandırıcı kanama oluşturmasın diye şuan şükür olsun ki yok kanamam vs umarım olmazda

benim göğüs hassasiyetim olmasa hamile olduğumu asla anlamam arada karnımda ağrı oluyor onu da kan sulandırıcı iğneme yoruyorum inşallah içerde herşey yolundadır
Benim göğüs hassasiyetimde yok kasık ağrım ve idarar çokluğum dışında kaç haftalık gebesiniz

Benimde bir düşük bir kimyaslim olmuştu doktora söyledim ama şuan için vermedi kan sulandırıcı kanama oluşturmasın diye şuan şükür olsun ki yok kanamam vs umarım olmazda
inşallah olmaz olursa da korkma iğneye başlatır inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı

Benim göğüs hassasiyetimde yok kasık ağrım ve idarar çokluğum dışında kaç haftalık gebesiniz
ben en son pazartesi beta baktırdım 480 çıktı doktor haftaya gel dedi muayene etmedi sanırım haftaya kesesi görmek için o yüzden benim hesabıma göre bugün 5+1 im

ben en son pazartesi beta baktırdım 480 çıktı doktor haftaya gel dedi muayene etmedi sanırım haftaya kesesi görmek için o yüzden benim hesabıma göre bugün 5+1 im
Evet kese görünmex diye öyle demiştir inşallah görürsün bende kalp atışı için gideceğim günler geçmiyor sanki minik sincaplar çabucak gelse

Evet kese görünmex diye öyle demiştir inşallah görürsün bende kalp atışı için gideceğim günler geçmiyor sanki minik sincaplar çabucak gelse
ayyy inşallahhh herşey kolay ve sağlıkla ilerler artık burada hepimiz aynı heyecan kaygı ve mutlulukla paylaşacağız her günümüzü birbirimize bacı olduk resmen

ayyy inşallahhh herşey kolay ve sağlıkla ilerler artık burada hepimiz aynı heyecan kaygı ve mutlulukla paylaşacağız her günümüzü birbirimize bacı olduk resmen
Gerçekten öyle hemen buraya koşuyoruz herşeyde bilgi alışverişi bazen güzel oluyor

Onu bilmem de erkekler bence biz anne adaylari kadar stres yapmıyor hem bizler için daha soğuk kanlı olmayı deniyorlar benim eşim en azından öyle yapıyor bazen sinir olsam da bu tavrına
kocam diyo bizde 2026 nisan Babaları diye grup kuralım bari

Onu bilmem de erkekler bence biz anne adaylari kadar stres yapmıyor hem bizler için daha soğuk kanlı olmayı deniyorlar benim eşim en azından öyle yapıyor bazen sinir olsam da bu tavrına
benim eşim de öyle güçlü duruyorlar zaten en ufak şeyde yıkılmaya hazırım ben Allah korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…