Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım anneler. Ben dayanamadım acile gittim enfeksiyon şüphesi ile. Önce ebelerle konuştum vajinal muayene ile bakabilirz ısrar anlamayız önce tanı dediler çıktım eşimle konuştum ablamı aradım fln daha önce kimyasal gebelikte vajınal muayene olmustum durum hareketleri canımı sıkmıştı ve sonrasında cok kanamam olmstu neyse ablam yüreklendirdi 1 cm sokuyor bsy yok dedi girdim hemen bebişime baktılar Dr kalp atımını açtı. Başta acaba dedim yok ya başka sestir tekrar açtı hocam kalp sesi mi dedim evet dedi. Allah'ıma şükürler olsun 6+5 dedi 6+6 bitmek üzereydi ama zaten 3 gun geç yumurtlama oldugu ıcım tam güzel çıktı yani günü de uyumlu hatta ovulasyon ay göre önde göründü. Nasıl kaygılı nasıl canım sıkkındı yok memem söndü yok öğürmedim yok hapşırmadım. Kaygılarım boşaymış. Lütfen kendinize zulmetmeyin benim gibi. Enfeksiyon için de bol su ıc dedi yanma koku kaşıntım yok diye enfeksiyon cıksa da ben sana 12 hafta asla antibiyotik vermek saglkkcagna gideblrsn tabi dedi ama o da vermez vermemeli antibiyotik... Batma agrı vs ıcın Progestan verdi. Allah'ıma şükürler olsun sizler de güzel düşünün. Cherie

Canım anneler. Ben dayanamadım acile gittim enfeksiyon şüphesi ile. Önce ebelerle konuştum vajinal muayene ile bakabilirz ıdrar alamayız önce tanı dediler çıktım eşimle konuştum ablamı aradım fln daha önce kimyasal gebelikte vajınal muayene olmustum dr.un hareketleri canımı sıkmıştı ve sonrasında cok kanamam olmstu neyse ablam yüreklendirdi 1 cm sokuyor bsy yok dedi girdim hemen bebişime baktılar Dr kalp atımını açtı. Başta acaba dedim yok ya başka sestir tekrar açtı hocam kalp sesi mi dedim evet dedi. Allah'ıma şükürler olsun 6+5 dedi 6+6 bitmek üzereydi ama zaten 3 gun geç yumurtlama oldugu ıcım tam güzel çıktı yani günü de uyumlu hatta ovulasyon ay göre önde göründü. Nasıl kaygılı nasıl canım sıkkındı yok memem söndü yok öğürmedim yok hapşırmadım. Kaygılarım boşaymış. Lütfen kendinize zulmetmeyin benim gibi. Enfeksiyon için de bol su ıc dedi yanma koku kaşıntım yok diye enfeksiyon cıksa da ben sana 12 hafta asla antibiyotik vermem saglkkcagna da gideblrsn tabi dedi ama o da vermez vermemeli antibiyotik... Batma agrı vs ıcın Progestan verdi. Allah'ıma şükürler olsun sizler de güzel düşünün. Cherie S spark123

Ayy çok şükür bak sana içini ferah tut demiştim. Gözün aydın canımmmmm

Ayy çok şükür bak sana içini ferah tut demiştim. Gözün aydın canımmmmm
Nasıl rahatladım bebeğim anlatamam iyi ki varsın canım zaten seninle konuştuktan sonra çok daha iyiydi mm kız Ben ilk defa Progestan kullanacağım fitil olarak al dedi . Günlerdir adam gibi uyumuyorum umarım az da olsa uyku yapar bana Benm şimdi salı günü gitmeme gerek yokmuş kuzum

Ben ilk günden beri asla tatlı yiyemedim. Ekşi istiyor canım
Merhaba ben de tatlı yiyemiyorum bu akşm Ablamın yaptığı bir pastayı yemeye çalıştım. Tepkim çok üzücüydü sanırım bu ne ya falan oldum aşırı tatlı ve baygın geldi 15 gundur tatlı yiyemiyorum. Bazen kendimi zorluyorum şekerim düşmesin diye olmuyor tatli aşığı ben düşman olmaya başladık kendisi ile

Canım ne güzel haberler içimizi ferahlattın, moral oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım ne güzel haberler içimizi ferahlattın, moral oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkürler sen de hoşgeldin gerçekten moralinizi bozmayın 2 gündür uçlarım acımyordu sütyenle ancak. Dün öğürmedim vs üşüdüm fln filan hepsi boş hatta kötu bısey olmuyor diye mutlu olmak lazmmış

Aynen öyle. Çok garip değil mi bir anda bu kadar soğumak

Tam geçti derken yeniden bulantı. 2 gün önce aile hekimine gitmiştim şekerim 56 çıktı. Ve kızlar idrarda kaçak çıktı. Doktorunu bekleyeceğim. Sanırım tsh da yüksek ama bir türlü çıkmadı sonuç. Bugün de ben gidemeyeceğim. Doktorum 1 Eylül'de gelecek. Ben ne yapcam ıyıce bunaldım özele mi gitsem aceba ya da başka doktora. Çok bunaldım ev temizlik bekliyor eşimi yalnız bırakmıştım uzun süre iyice ev ev likten çıkmış öncesinde de ben uzun süre haatalık geçirdim. Halsizlikten gücüm kalmıyor ne yapcam diye düşünüyorum. Midem almıyor...

tahmini dop
Çok mutlu oldum gerçekten senin adına kalp atışını yeni mı duydun.gözunaydn canmm Vücut ısın nasıl suan canm peki
yok geçen hafta da duymuştum vucud ısım çok yüksek bence ama aniden üşüyorum bazen sonra aniden sıcak basıyor normal insanlara göre bir tık üşüyor gibiyim

evet evet hafta başında yaşadığım bulantı kabus gibiydi o birden gidince bende çok panik oldum belki şuanda bulantım var ama tolere edebiliyorum kıyaslama yapmamak gerekiyor galiba doktorumda öyle söyledi içini ferah tut allahın izniyle sağlıkla ilerleyecek her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…